Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***306***
Raspunsuri - Pagina 21
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramona7575 in dulap ![]() ![]() , nu am vazut , eu am vazut ca la crize ii inchidea in camera (u copii mici, ci mai mari de 7 ani pana se linisteau si isi cereau scuze pt.vorbele f.urate adresate parintilor), nu dulap ... ASA NU, CLAR. Eu ce am vazut aseara si sapt. trecuta (cam 3 emisiuni am vazut pana acum) nu mi s-au parut horror doar ca cei mici erau chiar santajisti, faceau crize doar din placerea de ai teroriza pe parinti (ma rog, si parintii erau cu tipete, in majoritatea cazurilor si ei sunt de vina) |
Niciodata un copil, oricat de multi draci a r avea, nu se inchide SINGUR intr-o camera (orice camera). Neaparat merge un parinte cu el si sta acolo pana se linisteste.
Daca se inchide in baie/dulap (asta e grava rau de tot) singur, cand e nervos, intodeauna coilul va riposta, urla ma tare si va incepe sa arunce cu obiectele de prin jur. Ce se intampla daca pune mana pe ceva se se poate sparge, sau daca se loveste de vasul de la wc pentru ca in baie se pot intampla accidente multe?
Nanny aia e dusa cu capul sau ii trage cu iarba in spatele casei...
pisigri spune:
Eu nu am vazut pina la ora asta nici o super nanny care sa mi se para ok.
Spuneau niste fete ca a existat una, intr-o serie din UK, mai demult. Eu nu am prins-o.
Inchisul asta undeva mi se pare oribil. Nu vad ce poate aduce bun.
Daca tii musai, pui copilul in time-out undeva unde sa il poti supraveghea... Desi nu stiu cum se poate realiza chestia asta cu time-out-ul, ca orice copil va veni catelus dupa tine si va refuza sa stea acolo...
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
ramona7575 spune:
Daca ai vazut cu baia, atunci nu stiu cum a trecut emisiunea de CNA, nici o carte de educatie nu spune sa inchizi copilul in baie, e inadmisibil... o fi luat si nanny ceva ieruri etnonotanice :)) dar aseara mi s-a parut ok, cu sfaturi placute.
Acum ce sa zic, alegi dintr-o emisune ce crezi tu ca parinte ca este bine pentru copilul tau in asa fel sa nu il terorizezi.
Apropo de terorizare, colegul fratelui meu are un copil la gradi (cred ca 5 ani) si l-au refuzat sa-l mai aduca pt.ca este dificil. El a "uns" directoarea si l-a primit inapoi... cand l-a vazut educatoarea pe copil a inceput sa planga si a zis ca isi da demisia pt.ca nu reuseste cu nici o metoda sa-l linisteasca, bate copii, strica jucariile, le ia jucariile la copii, tranteste usile, nu e activ la nici o activitate a grupei etc. Tatal spune ca acasa e un copil cuminte... ciudat, nu?
ramona7575 spune:
Pisigri,a fost o serie acum 2-3 ani unde familiile erau duse intr-un campus, unde erau supraveghiati video de 2 pers.de specialtitate si se aplicau diverse metode dar mi se pareu super alea in care copii nu voiau lactate, legume sau carne doar 2-3 alimente,ideea era ca se manca in grup si asta era bine, acasa e mai dificil sa faci asta (am vazut doar 2-3 emisiuni).
Si nebunatica asta de Joe este UK
Gianina34 spune:
tufetelor ati vazut poza cu gogosile, din stanga ecranului?
de dimineata ma obsedeaza
imi si inchipui cum le mananc asa caldute, le simt gustul si parca imi ramane si zaharul pudra pe buze![]()
asa-i ca-s nebuna?

edit: de la pofticiosenie mi se trage![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni
ramona7575 spune:
fetelor,
Pana la de cate ori se reincarca un cartus pentru imprimanta ? Eu am un Hp 1 in 3
Gianina34 spune:
ramona - important e sa nu se usuce/strice capul, in rest ... fara numar/fara numar (nu chiar asa dar am reincarcat si de 27 de ori un cartus hp si a rezistat, apoi a disparut
)
ramona7575 spune:
Gianina,mi-ai dat ideie ce sa mananc diseara gogosi cu sana 

Am reincarcat cartusul (e a 4-a oara), imi merge foaia de test iar cand dau pentru documentul meu nu merge dar nici nu-mi da eroare 
Gianina34 spune:
1. adica te apuci sa faci gogosi? pot sa vin la tine?![]()
2. poate mai trebuie sters/curatat cu solutiile alea speciale
ramona7575 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 1. adica te apuci sa faci gogosi? pot sa vin la tine? 2. poate mai trebuie sters/curatat cu solutiile alea speciale Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si zece luni |
Sigur, te astept cu drag, m-am razgandit, am branza multa si o sa fac friganele la cuptor, un yami , yami garantat
Am sters , ma intreb cu ala test merge si documentul meu nu, am dat sa imi ia cate o pagina si tot nik, am modificat si calitatea printarii (draft, normal, best) si tot nik... of, acum cand am si io timp. Aveam in program sa fac curatenie dar surpriza: iar darama vecinii blocul si s-a oprit apa