Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***306***
Raspunsuri - Pagina 20
Floric spune:
Neatza. Azi , zi de fructe. Stiti ce am obesrvat pe masura ce trec zilele de dieta...ca mananc dince in ce mai putin, si uneori nici nu mananc cat imi propun. Spre exemplu, luni am mancat o mana de pastai fierte, cu o juma de ardei gras rosu, si o rosie. Asta cat am stat la serv. Cand am ajuns acasa (i-am spsu mamei sa imi fiarba niste orez, un fel de pilaf de post) am mancat sa zic inca 100 -150 gr de orez cu cealalta juma de ardei si o juma de rosie. Adica, nu am mancat nici macar orezul ala fiert.
Ieri, vesnicele 4 oua. Si fata de sapt trecute cand completam cu 4-5 cartofi fierti (cartofi de marime medie) aseara am mancat mai mult fortat caci ma gandeam ca pana dimi s-ar putea sa imi fie foame - am mancat 2 mere. Atat. Adevarat ca pe la 10 seara (am avut program nocturn cu Rares si tati) mi s-a facut o foame de am visat numai fripturi.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Floric spune:
Si ca sa imi laud si copchilu...pe langa o mama silueta si un copil stralucitor, nu?
A sarbatorit si el Dragostea printr-un pishat....si nu oricum...ci
ANUNTAT SI LA OLITZA
Eu am zis ca este iar o farsa pe care mi-o tot face de ceva vreme incoace. Adica, atunci cand nu vrea sa mai faca ceva (de regula, sa manance) incepe...Pishu, pishu, pishu...si atunci, sar repede, du copchilu pe oala. Uneori, face alteori doar asa e proba.
Ei, de luni incoace chiar cere oala sau mai mult, vine cu ea in brate si striga tare PISHU, PISHU, PSIHU...
Ca de cele mai multe ori pishu e kk, asta e alta treaba. Ideea conteaza. Dar de dragul aplauzelor si laudelor primite ieri numai pe oala a stat si cu oala langa el. Sa-l fi vazut ce mandru se plimba cu oala in brate...
Sigur va urma perioada cand o sa se aseze pe oala singur fara sa isi dea pantalonii jos.
deci tot in pantaloni va face. Dar de laudat trebuie...
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
pisigri spune:
Deeeci
Sa incep cu inceputul...
Felicitari pentru olite !
Anamariame, vreau sa zic ca si eu m-am intrebat ieri cum de ajunge Eva cu mina in pampers, da nu m-a dus mintea sa iti spun sa o imbraci altfel :)). Ma fixasem pe cite grade or fi la voi acasa :))))
Pisik, si eu cred ca "pe vemea asta" prudenta e mama intelepciunii. Si mai e ceva, aranjamentele florale sint "folosibile" oricind, dar organizarea de evenimente (in Iasi...) se bazeaza mult pe nunti/botezuri/cumatrii (inmormintari, avorturi etc, cum spunea un prieten operator care s-a trezit solicitat sa filmeze o ingropaciune...) care sint sezoniere. Bine, banuiesc ca te-ai gindit si tu la asta si poti sa compensezi cu altele in perioadele astea moarte, dar e mare lucru sa reusesti sa intri si pe piata evenimentelor ...oficiale, ca astea-s multe si dese si nu tin cont de post. Si cred ca-s si mai profitabile. Asa ca...rabdare, si cind afacerea se va fi dezvoltat destul, o sa simti tu ca este momentul sa i te dedici in totalitate.
Noi sintem intrege deocamdata. Cu brinza aia faza a fost f ciudata, sotul imi spusese ca el nu simte nici un gust ciudat, dar am zis ca nu vrea sa-mi dea apa la moara. Insa si mama a gustat si a zis la fel, si sora-mea... Deci nu stiu ce sa zic, mi s-or fi dereglat mie papilele gustative![]()

http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
Kea, imi pare rau ca te simti asa de rau. Dar nu e vina ta ca ai greturi mari in primul trimestru de sarcina!
Si gindeste-te ca ar fi putut fi 1000000 de alte motive pentru care sa nu il poti scoate pe Keutz afara (cum am eu de exemplu...:( ), si nici unul dintre ele sa nu fie de bine si de fericire, cum e venirea pe lume a unui bebelus.
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
anamariame spune:
Buna dimineata!Kea, cumnatele tale banuiesc ca sunt mult mai deschise la minte, spre deosebire de mine. Eu am incercat sa ignor acest obicei al ei, mergand tot pe principiul ca e doar o etapa, si ca e normal pentru ea sa isi cunoasca propriul corp. Insa nu am reusit. Pur si simplu ma calca pe nervi obiceiul asta, asa ca am decis sa actionez in consecinta. De altfel am citit in multe carti treaba asta: sa faci asa cum simti, ca daca incerci sa accepti niste lucruri care tie iti par nefiresti, nu e deloc ok. Iar daca eu nu pot accepta gestul asta, fac tot posibilul sa o dezvat. Mai ales ca ma ingrozeste ideea ca ar putea ajunge pe la 5-6 ani sa o faca in prezenta altora, si sincer nici ideea de a se inchide in camera ei pentru a o face nu ma incanta. Am citit multe subiecte pe aceasta tema, de aici de pe DC, si chiar nu sunt genul de parinte care sa gandeasca atat de liber (povestea o mamica despre faptul ca astfel de activitati sunt firesti la ei in familie, cum ca micutul (de vreo 3 anisori daca tin bine minte) il prinde si il trage pe tati de cuc
prin casa, iar pe mami de sfarcuri la baie, si ca ei se distreaza copios
Asa ceva ar fi prea mult pentru mine.Cat despre starea ta de rau, nu pot decat sa iti ofer un sprijin virtual, si sa iti sugerez doar sa gandesti pozitiv, stii ce mult conteaza. Incearca sa vezi doar partile bune, sa privesti cu optimism spre viitor, iar daca tie iti vine sa vomiti, pune-l rapid pe Keutu la o activitate care ii face placere (Eva face puzzle si 1 h intreaga daca o las, la fel si cu pictura) si care stii ca il va tine ocupat.Pisigri, la noi in casa sunt cam 21 grade, iar Eva dormea pana acum in body cu maneca lunga si pantalonasi, fara sosetele. Avea ea grija sa bage manuta in pantaloni. Aseara i-am dat un cosmonaut din ala cu totul, a avut doua trei incercari, esuate, insa am dormit si cu papusica "Andeea" , care i-a ocupat suficient timp. Asa ca sunt optimista.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Monnvas spune:
ANAMARIAME, si noi suntem in aceeasi oala cu cucul. Cum il prinde, cum il ia la smotocit. Si e clar ca e vorba de senzatii tari, ca a prins si miscarea mai eficienta
cand ii pun pampersul, iese scandal, ca tre sa ii iau mana de pe cuc si urlaaaa (cateodata urla "Pusa, pusaaaaa!"), ii zic ca atunci cand o sa facem la olita nu o sa mai aiba pampers, dar zau nush ce-o sa ma fac atunci... As vrea sa ii fac o analiza de ceva sa fiu sigura ca nu e vreo ciuperca, ceva care-l mananca, da' nush cum se poate face asa ceva la dumnealui...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
anamariame spune:
Monnvas, si eu m-am gandit ca nu ar strica niste analize inainte de a aplica alte metode. Chiar povestea cineva ca a ajuns la neuro cu fetita, si acolo i-au dat tot felul de medicamente, era banuita de convulsii, iar ea avea de fapt E-coli. Cica la o urocultura se poate vedea daca sunt brontozauri sau nu.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
ramona7575 spune:
Buna fetele,
Eu stranut de mama-focului si imi cutrge nasul rauri-rauri iar Stefan mi-a tusit toata noaptea, ma bucur ca nu are febra si e vesel, mananca putintel dar sunt multumita asa ca ii dam bataie cu aerosol si Stodal.
Aseara a fost emisiunea cu super-nanny Joe pe TLC, despre ticuri (o fetita avea 2 ani si era apoape cheala pt.ca isi smulgea parul din cap si statea toata ziua in bratele mamei, dependenta de suzi) si un baiat de 7 ani care dupa varsta de 2 ani refuza orice masa , se hranea doar cu unt +paine... Nu prea am putut urmari bine emisiunea pt.ca faceam aerosol lu` stefan si voia publicitate sau desene... cred ca emisiunea o sa fie data in reluare duminica la 17:00 (sau asta a fost in reluare de duminica trecuta). E draguta emisiunea si metodele aplicate de Joe, are o voce calma dar si hotarata in acelas timp. E drept, cam multe bocete din partea copiilor dar cu rezultate garantate 

Gianina34 spune:
ramona - am vazut-o si eu saptamana trecuta pe celebra super nanny cand tocmai vorbea ce "ceva" ce are rezultat 100% cu copii dificili cand fac "crize" si acel "ceva" era inchiderea copilului in baie (cel mai mare - avea cred 5-6 ani) sau in dulap (cel mic de vre-o 3 ani) nu mai stiu cate minute ca deja mi s-a ridicat parul in cap
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni
ramona7575 spune:
in dulap 

, nu am vazut , eu am vazut ca la crize ii inchidea in camera (u copii mici, ci mai mari de 7 ani pana se linisteau si isi cereau scuze pt.vorbele f.urate adresate parintilor), nu dulap ... ASA NU, CLAR.
Eu ce am vazut aseara si sapt. trecuta (cam 3 emisiuni am vazut pana acum) nu mi s-au parut horror doar ca cei mici erau chiar santajisti, faceau crize doar din placerea de ai teroriza pe parinti (ma rog, si parintii erau cu tipete, in majoritatea cazurilor si ei sunt de vina)