Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***306***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Help, ca iar am comis-o...
I-am dat copilei macaroane cu brinza de burduf Napolact, dintr-un tub de plastic deschis acum vreo saptamina, din care a mai mincat acum 3 zile, dar eu nu am gustat atunci...
Azi am gustat dupa ce a mincat ea, si brinza are un iz de ..parfum? acetona,..?
Habar nu am daca era asa de la inceput (ca nu am gustat, la dieta....) sau daca s-o fi alterat? Dar in rest nu are nici o culoare ciudata, nici consistenta modificata, nici nu miroase a nimic....doar izul asta. Tati zice ca el nu simte nimic....

Ce fac acu???

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

In primul rand La multi ani Ileana !!! asteptam pe mai Galushca cea haioasa sa mai intre pe aici si sa dea de baut !!!

Saby
, sanatate multa iti doresc si sa depistezi ce e si mai ales sa iti treaca !!

Anamariame, ce sperietura ai tras !! nici nu vreau sa ma gandesc

Pisik uff imi pare rau ca esti in butoi, te sunasem azi sa-mi spui verdictul , lasa ca dupa cum zic si fetele poti sa-ti dezvolti afacerea si mergand la jobul nr 1
Iti trimit multi

Anaan, super tare Andrei, abia astept sa-l vad in actiune

Pisigri, nu stiu ce sa zic, cred ca nu ai ce sa faci decat sa astepti si sa speri ca nu a fost alterata deja branza

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Valeu, e rost de urat Galushcutza!

La multi ani, Galushca mica! Sa fii sanatoasa si sa aduci numai bucurii familiei!

PISIK eu cred ca ai facut alegerea buna. Nu e o perioada in care afacerile noi sa se poata dezvolta.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

La multi ani Ileana! Si mie imi era tare draga Galusca, pacat ca nu mai trece pe aici.

Saby, imi pare rau ca inca nu ti-ai revenit!

Dodo, frumoase martisoarele!

Pisigri, nu cred ca ai ce face, o urmaresti si atat.

Anamaria, eu chiar nu stiu ce sa zic legat de "problema" Evei. Cumnatele mele sunt de parere ca treb lasat copilul sa-si cunoasca corpul si bla bla bla. Asa o fi, dar nu stiu daca chiar trebuie ignorat cu totul gestul ori numai un timp. Fetita uneia din cumnate avea obiceiul asta pe la 3 ani cred. Si am fost surprinsa sa vad anul trecut ca inca persista (in intimitate, e drept). Fetita are vreo 9 ani acum. Cealata cumnata povestea acum ceva timp de baietelul ei ca mesterea de zor ceva in pantaloni de fata cu musafirii si ea nu stia cum sa-i faca semne sa inceteze. Baietelul avea aproape 6 ani. Eu chiar nu stiu cum trebuie procedat, dar cred ca n-as face ca ele, ci as interveni dupa un timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Pisik, nici daca renuntai la serviciul actual n-ai fi fost pe deplin impacata ca ai facut alegerea corecta. Gandeste-te ca oricand poti schimba macazul, pierzi numai niste salarii compensatorii, atata tot.

Monique, chiar ma gandeam la tine si mi se parea ciudat ca ne-ai dat uitarii asa curand.

Fetele, la bebe 2 nu mai lucreaza nimeni, toate ati abandonat pe moment ptoiectul si ati pus sculele in pod?

Noi inca n-am scapat de raceala. Eu am "avansat" de la curs nasul in exterior la curs in interior, ceea ce mi se pare cumplit, caci doar ma trezesc ca ma inec, ma apuca o tuse din care nu ma mai opresc decat cu capul in buda. Cu metoda asta am speriat de n-spe ori copilul.

Mie imi e greu. Cumplit de greu. Ziua am perioade in care nici in fund nu pot sta (imi vine permanent sa vomit, ca atare nici nu pot manca, plus tensiunea mica, plus raceala), copilul trage de mine sa ne jucam cu mingea, sau sa mergem afara, iar eu daca ma duc dintr-o camera in alta gafai de parca as fi alergat. Azi imi venea sa-mi dau pumni in cap la propriu ca nu m-am protejat. Nu pot sa ma ocup de Keutu, el vrea actiune, nu se mutumeste cu stat si desenat, povestit si cantat decat pe perioade scurte. Azi statea langa usa cu ghetele in mana si plangea cu lacrimi sa-l scot afara si eu nu puteam sa stau nici in fund. Sa va mai spun ca fac de naiba in 4 sa nu vomit ziua desi stiu ca apoi m-as simti putin mai bine o perioada, pt ca copilul vine cu mine si plange cand ma vede?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

KEA, cand Keutu o sa se joace cu fratioara sau cu suriorul lui o sa iti treaca toate sentimentele de vinovatie. Stii cum e, in viata tre' sa platesti pentru orice chestie buna. Si pentru un copil. Poate ca si Keutzu are un pret mic de platit pentru bucuria pe care i-o va aduce fratioara mai tarziu. Ideea e ca "se compenseaza".

Nu te tenteaza ideea de a cauta ajutoare in perioada asta? O bona care sa vina 2-3 ore pe zi, eventual sa iasa cu piciul afara?

LE. Ca intrebasi de bb2. Io sper sa se intample minunea la mine prin ianuarie (adica sa raman). Da' cred ca tre' sa gauresc niste Durex pt asta

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Multumesc de aprecieri fetelor si ma bucur sincer ca va plac....eu dimineta am intrat sa va citesc si am vazut ca Floric vi le-a prezentat.

Legat de mana in pampers...Isabella doar daca transpira(de regula seara-dar nu mereu) se scarpina doar sub elastic eu ii dau manuta la o parte si o mangai pe picior.Ea de regula adoarme cu mana in par la mine sau la ea

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata

pisikule ma prezint cu ploaia de pupicuri
e o perioada mai grea si sunt convinsa ca orice hotarare ai fi luat, tot aveai starea asta, din pacate
ce mai face ana? cum e cu oparatiunea gradi?

kea-oooof, cand am citit mesajul tau asa as fi vrut sa fiu langa tine sa te tin putin in brate(e a doua oara cand mi se intampla asta cu tine, poate pana la urma mi se si implineste)
cred ca ideea cu bona sau ce-o fi pentru macar cateva ore ar fi cea mai buna in conditiile actuale(si cele care urmeaza pana la final)
o ploaie de pupicuri si pentru tine (de fapt trei - pentru tine, pentru keutu si pentru mazarica mica)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatya, fetele.

O parola de picassa va rog.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

floricule eu stiu doar de la mail-ul nostru comun, atat