Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri25

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Roxana, felicitari!!!!!! Sa dea Dumnezeu sa vii mereu cu vesti de genul asta!Doamne ajuta!

Visul nostru
Nu te-am tinut în brate, dar te simt/Nu ai vorbit, dar te aud/Nu te-am cunoscut, dar te iubesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Ninia merci mult si sa stii ca desi acum sunt graviduta nu uit de tine si ma rog in continuare sa fie bine interventia si sa ramai repede graviduta
Lau nu mai intri deloc.............imi e dor de tine
toate fetele mele dragi

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">Un nou inceput..

Poze Maya-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Noi am fost bolnavi cand eu cand copiii aproape o luna, ba cu gripa, ba cu streptococ, ba cu enterocolita... Mi s-a stricat si laptopul si pe calculatorul asta prind extrem de rar rand, e conectat prin tv si seara cand mai apucam ceva timp se uita fie Danut fie sotul la tv. Doar ce am intrat si am citit doua mesaje si am zis ca e imposibil sa nu scriu si eu si, de teama sa nu se trezeasca David am si postat mesajul.

Roxana felicitari din tot sufletul!!! O sarcina frumoasa, usoara si un bebelus sanatos peste 9 luni!!! Doamne ajuta!

Dana ti-am vazut copilasii intr-o seara dar n-am apucat sa scriu. Ai niste baieti adorabili!!! Cat de greu o fi acum cu ei, se merita, esti si o sa fii o mamica foarte iubita si fericita!

Va pup pe toate! Doina, ma gandesc des la tine, da uite chiar n-apuc sa intru. Un pupic special!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Abramburika, acum am vazut vestea cea buna cu bbe mic in burtica ta. Ma bucur asa de mult!! Doamne ajuta!!! Sa fie o sarcina usoara si mai ales un bebe sanatos!!!

Ninia tin pumnii sa fie bine cu operatia! Si sa vii cu vesti cu doua liniute cat mai curand!!

Michelle asa mi-a placut cum ai povestit despre Lukas... parca te po9t vedea cum il urmaresti cand danseaza, cu o expresie fericita si mandra. Sunt teribili de dragaasi la varsta asta!

Daria, sper sa nu dau cu bata in balta... Tu nu mai vrei un bebe mic, un fratior/surioara pentru fetita ta?

Doamne, da mult am mai lipsit de au aparut asa multe vesti! Iertati-ma ca nu pot sa scriu la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

irinel multa sanatate la toata familia!!!!!!!!!!!
si merci mult pentru urari sper sa vin numai cu vesti bune de acum incolo.........
va pe toate!!!!!
noi suntem bine momentan, cand mergem iar la echo o sa vin cu vesti noi

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">Un nou inceput..

Poze Maya-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doina84 spune:

Irinel multumesc
Va imbratisez pe toate
imi e greu azi, nu am vrut sa tin cont de date pentru ca oricum ma gandesc la Ana in fiecare zi, dar uite ca nu pot....azi se implinesc 3 luni de cand s-a nascut si simt ca inebunesc de dor....ce mult, ce putin....nici nu stiu cum mi se pare 3 luni........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

DOINA

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

IRINEL iti multumesc de cuvinte. E greu, dar e si frumos...si balanta trage mai multe spre frumos.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Buna seara dragi fete !

In primul rand vreau sa va multumesc pentru ca ati fost alaturi de mine pentru momentul delicat prin care am trecut recent . sa va dea D-zeu sanatate si numai bine, pentru ca meritati toate numai bine pe lumea asta.

In al doilea rand, vreau sa felicit noile viitoare mamici baby, abramburika, sa aveti sarcini usoare si nasteri ca un fulg, cu bebei sanatosi tun.
Mai vreau sa felicit si mamicile veterane, care de curand au mai trecut prin minunata experienta a intregirii familiei cu inca un membru danangie,monysorescu,kitzy,remaliss,
si nu in ultimul rand, as vrea sa salut toate inimoasele de aici, fie ele veterane sau mai noi .

Ca sa va bucur ochii si voua, am pus AICI poze de la intalnirea recenta cu prietena mea draga si un pui mic, scump si frumos.

Va si va pe TOATE !

" Trei lucruri sunt necesare fericirii: sa ai ceva de iubit, ceva de facut si ceva la care sa speri - William Blake"

www.tearsandhope.com/emptyarms_video.html" target="_blank">Empty arms
www.life-care.ro/res/bio/biofan.png" target="_blank">Bio
Poz(n)e
Me
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

LAU te imbratisez si eu si imi pare sincer rau ptr mama ta.

Pozici cu noi

Mergi la inceput