Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri25
Raspunsuri - Pagina 16
L5845 spune:
Dana , merci mult .
Asta e viata, trebuie sa invat sa traiesc cu faptul ca mama nu mai e.....mi-as fi dorit ca sa fie totul altfel....dar D-zeu stie mai bine decat noi ce plan are cu fiecare ...
" Trei lucruri sunt necesare fericirii: sa ai ceva de iubit, ceva de facut si ceva la care sa speri - William Blake"
www.tearsandhope.com/emptyarms_video.html" target="_blank">Empty arms
www.life-care.ro/res/bio/biofan.png" target="_blank">Bio
Poz(n)e
Me
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea unui licurici
szivarvany spune:
Lau din pacate stiu prin ce treci
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
L5845 spune:
mamagiuliei mi-as fi dorit ca nici una dintre noi sa nu stie inca de suferinta asta....e prea devreme....dar asa cum ziceam, nu noi hotaram cand si cum........
" Trei lucruri sunt necesare fericirii: sa ai ceva de iubit, ceva de facut si ceva la care sa speri - William Blake"
Poz(n)e
Me
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea unui licurici
remaliss spune:
Lau, nu pot sa cred ce poze ai pus!!! Bravo fetelor!! Ma bucur ca v-ati intalnit! Ce surpriza placuta cu pozele!! Unde v-ati intalnit? Flavia a plecat?? Oare a fost si prin Timisoara?
Ce mare e Dario si ce scump e!!
L5845 spune:
remaliss si eu m-am bucurat extrem de mult ca am reusit sa ma vad cu Flavia .Ne-am vazut la Timi, ca eu eram inca la Resita si am tras o fuga sa ma vad cu ea si cu minunea de Dario .Imi pare rau ca nu am putut sa stau mai mult, eram deja pe picior de plecare spre Bucuresti .
Poz(n)e
Me
baby_r7 spune:
Laura ma bucur mult ca ai reusit sa intri si sa scrii pe forum.
imi era dor de mesajele tale.
felicitarii pentru intalnirea cu Flavia si cu micutul Dario.
am vazut pozele
te mult!!!!!!
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">Un nou inceput..
Poze Maya-Alexandra
baby_r7 spune:
am intrat repede....pana nu ma apuca iar sa va spun ca o sa va citesc, dar mai rar........ma simt foarte rau fizic.......abia ma dau jos din pat, dar astept sa treaca perioada si pe urma o sa intru iar mai des.........
va pe toate fara exceptie si o sa ma gandesc zilnic la voi........
cand mai merg la echo o sa intru sa va scriu...
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">Un nou inceput..
Poze Maya-Alexandra
IreneCAM spune:
Buna tuturor,
Nu mai stiu cand am intrat ultima data pe forum, cred ca e mai mult de un an. Mi s-a facut dor de voi si ma bucur sa regasesc printre postari numele cunoscute.
LauMeli, imi pare foarte rau pentru mama ta, condoleante...stiu ca iti este foarte greu
O mare imbratisare pentru Doina, imi pare foarte rau pentru pierderea voastra, am citit povestea Anei cu multa tristete. Trebuie sa fiti puternici, desi este sfasietor de greu
Laura Ioana, ce mult a crescut fetita ta! Sa fie sanatoasa! Imi pare rau ca te simti trista, zilele trecute ma gandeam si eu ca nu mi-am facut doliul dupa Vlad. O am pe Mirunica si ea a fost o binecuvantare pentru noi, din fericire ranile s-au mai inchis...Dar eu cred ca voi "procesa" multa vreme ce s-a intamplat atunci.
Danangie, felicitari pentru al treilea muschetar, ai toata admiratia mea
Pepsi
Michelle si eu eram la fel cu Miruna, n-o slabeam o clipa din ochi, in parc eram mereu dupa ea. Bine, nu ca acum as face altfel, m-am mai linistit dupa ce a mers la gradi, am devenit putin mai increzatoare si nu mai am atatea temeri. Dar Lukas e inca micut, deci e normal sa fii asa.
Cami_pus, ma bucur ca te regasesc aicinumai bine va doresc!
Va imbratisez pe toate cu mult drag.
Laura Ioana spune:
Buna sufletistele mele dragi!
Ma simt un pic mai bine, incerc sa ma gandesc cat mai putin....
Roxana felicitari pentru sarcina (nu stiu daca te-am mai felicitat), sa dea Domnul sa fie sanatos/oasa si sa iti fie cat mai usor!
Tizo ce frumoooos, te-ai vazut cu Flavia Va invidiez!
Irene si voi impliniti acusica 4 ani! Trece asa de repede timpul! Macar de ne-ar aduce alinarea!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
Laura Ioana spune:
Tizo sunt alaturi de tine....condoleante pentru pierderea mamei tale!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt