Dovleceii il sarbatoresc pe Marco!(sept-oct2009)-9

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

sunt 3 substante diferite in ele (nurofen, panadol si novocalmin). nusari nimic, ii dai nurofen alternand cu panadol la 4 ore si intre ele novocalminul.

impachetari poti sa-i faci si mai des de 5 ore. daca e febra mare poti sa-i faci baita mai rece (sub 37 grade). o sa ma uit exact cum se face baita si revin.

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Multumesc, asa o sa fac. Ma duc sa-l bag in cada cu apa calaie asa. Sper sa mai scada un pic.

Partea buna e ca nu a vomitat eurespalul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Impachetari: copilul dezbracat invelit in prosop ud, temperatura prosopului sa fie putin mai mica (1-2 grade) decat temperatura corpului, se tine copilul in acel prosop pana se incalzeste prosopul (cam 10 min) dupa care se inveleste in ceva uscat si se repeta impachetarile pana scade febra. In camera tot temperatura de baita. Multe lichide. Sa lasam copilul cat mai liber, nu in brate sau culcat cu noi in pat pentru ca ii tinem de cald. Baita in apa cu cateva grade sub temperatura pe care o are corpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Of mai Moni pacat ca nu scade temperatura. Iti spun si eu la fel ca fetele. Stiu cum este ca abia ce ne-a trecut si noua.Ma rog sa treceti noaptea cu bine!

Claudia bine ai revenit!am fetele!

Lali cum esti mami?

Danuta, Ioana voi ce faceti?

Catalina, Crissbebe voi ce mai faceti?

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Eu sunt bine Laura,ma doare capul dar asta inseamna ca "este" ca daca nu era nu avea ce sa ma doara .
Eu nu m-am confruntat cu febra decat o singura data la Paul,si sincera sa fiu nu i-am dat decat un supozitor de paracetamol si o doza de nurofen atunci,in rest lasat la pielea goala ,doar in pampers ca oricum era cald ,si il infasuram de la subsori pana la genunchi aproximativ cu un scutec ud asa cum spune Dana,pana se incalzea, si i-am pus la somn sosete ude cu apa si otet. Stiu ca a baut apa la greu atunci. Asta din ce imi amintesc. Sincera sa fiu nici nu mai stiu exact in ce luna s-a intamplat , stiu doar ca de la canini a fost buba,ca lui fiecare dinte i-a dat cu simtome de enterocolita,si doar la canini a avut in plus si febra.

Va pup,ma bag la hibernat,poate imi trece durerea de capatina. Stiu eu de ce ma doare,acu mi-am dat seama, ochelarii stau in etui in loc sa stea la ochi si am stat cam mult la pc azi

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 12+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Am reusit sa scoatem dupa nurofen si novocalmin un 38,6. E cel mai bun scor de ieri seara.

Fug sa incerc sa inchid un ochi.

Sper sa vin cu vesti bune maine dimineata.

Noapte buna tuturor.

Mergi la inceput

Doamne ajuta Monica si somn usor!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Noapte buna dragelor! Eu sper sa fie o noapte linistita si sa nu se trezeasca Ramona (sotz e la servici si sunt singurica) vorbim maine!

Mergi la inceput

Neata,

Momentan nu mai avem febra.

Dar tusim amandoi ca niste magari si suntem infundati pana in gat.

Cu toate astea, vreau sa cred ca suntem pe drumul cel bun si ca am scapat de ce era mai rau.

Multumesc inca o data tuturor pt gandurile bune. Se pare ca ne-au ajutat pt ca nu mai stiam ce sa mai incerc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata

Uraaa....a trecut febra! E f important sa nu aiba febra dimineata, e cu adevarat un semn bun. Continua antitermicele nurofen si panadol la 4 ore inca ozi, deocamdata fara novocalmin daca nu mai are febra.

Odihneste-te si tu mami caci cred ca esti rupta de somn!

pUPICI!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Buna dimineata

Uraaa....a trecut febra! E f important sa nu aiba febra dimineata, e cu adevarat un semn bun. Continua antitermicele nurofen si panadol la 4 ore inca ozi, deocamdata fara novocalmin daca nu mai are febra.

Odihneste-te si tu mami caci cred ca esti rupta de somn!

pUPICI!

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Danuta ai mare dreptate. Parca privesti cu alti ochi totul daca incepi ziua un pic mai bine. Deocamdata avem 37,4 deci ok. O sa continui cu antitermicele la 4 ore pana maine seara. Apoi vedem.

Acum ramane de vazut daca mai plec. Inca nu m-am decis. O sa vad maine dimineata. Nasol e ca si eu am acum 37,8 si abia ma tin pe picioare. Imi e frica sa nu ma ia mai rau daca ma duc acolo... Uof. Vom vedea.

Selen, acum mi-am adus aminte ca am vazut poze cu voi. Minunate pozele. Stiu ca ai mai zis sa facem o listuta cu zilele de nastere la prima pagina. Promit sa ma ocup de asta cand ma intorc (daca mai plec) ca acum nu ma simt in stare si Rares are mare nevoie de mine.

Laura sper ca ati trecut cu bine noaptea fara tati.

ici tuturor.

Mergi la inceput