Dovleceii il sarbatoresc pe Marco!(sept-oct2009)-9

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

bravo Rares! m-am gandit la voi Monic bine ca a trecut!

Sa o ajutam pe Raisa

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Mergi la inceput

Katt a pus cazul Raisei la bazar. ma intreb acum daca se pot trimite hainute pentru ea? sau sa punem fiecare la bazar ca sa nu faca Monica sau Katt depozit si sa trimitem pachetul dupa ce confirma Katt ca a primit banii.

ce zici Cati?

Sa o ajutam pe Raisa

Mergi la inceput

vad ca se poate si sa puna fiecare independent. a pus wakka ceva lucrusoare pentru Raisa

Sa o ajutam pe Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

helauuu!!!

poate pune oricine hainute/produse la bazar pt. raisa sau orice alt copil. daca aveti nelamuriri sau vreti sa intrebati ceva legat de functionarea bazarului, ma puteti intreba. va raspund fara probleme, pentru ca am fost destul de activa la bazar (inca mai sunt intr-o anumita masura) si va pot da unele raspunsuri sau pot intreba organizatoarele pt. ca le am pe mess.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

helauuu!!!

poate pune oricine hainute/produse la bazar pt. raisa sau orice alt copil. daca aveti nelamuriri sau vreti sa intrebati ceva legat de functionarea bazarului, ma puteti intreba. va raspund fara probleme, pentru ca am fost destul de activa la bazar (inca mai sunt intr-o anumita masura) si va pot da unele raspunsuri sau pot intreba organizatoarele pt. ca le am pe mess.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

adica eu pot pune hainute pentru Raisa, banii se duc in contul Ecaterinei si eu trimit coletul dupa ce confirma ea primirea banilor, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna!

Noi doar ce am terminat ciorbita de mancat! Suntem bine il culc imediat pe Mihaita, nu stiu daca voi avea succes si cu Ramona.

A trecut binisor noaptea fara sot de la ora 3 am facut ture intre dormitorul Ramonei si cel al meu si al lui Mihaita.

Monica ma bucur din suflet ca sunteti mai bine.

Mai vb pe seara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Ioana, pt. o secunda m-am gandit la tine cu compasiune si mi-a parut rau de familia ta.
Sa-ti spun de ce: m-am plictisit si am mai rasfoit prin forum, iar la Clubul mamicilor si taticilor singuri vad o postare de-a ta :"Oare ne va fi mai bine?"si intru curioasa. Acolo citesc despre o despartire de sot si amandoi...tu si baiatu aruncati din casa...ma uit stanga la oras...vad Bucuresti...si noroc ca citesc mai cu atentie si vad ca e vorba de un baiat mai maricel care are alt nume...
Apoi am vazut ca era Ioana81, nu Ioanna81 !

Va doresc din suflet tie, sotului si copilului sa ramaneti mereu o familie fericita si implinita !!!

Gata, nu mai rasfoiesc nimic caci uite peste ce confuzii in mintea ea dau:))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Ioana, pt. o secunda m-am gandit la tine cu compasiune si mi-a parut rau de familia ta.
Sa-ti spun de ce: m-am plictisit si am mai rasfoit prin forum, iar la Clubul mamicilor si taticilor singuri vad o postare de-a ta :"Oare ne va fi mai bine?"si intru curioasa. Acolo citesc despre o despartire de sot si amandoi...tu si baiatu aruncati din casa...ma uit stanga la oras...vad Bucuresti...si noroc ca citesc mai cu atentie si vad ca e vorba de un baiat mai maricel care are alt nume...
Apoi am vazut ca era Ioana81, nu Ioanna81 !

Va doresc din suflet tie, sotului si copilului sa ramaneti mereu o familie fericita si implinita !!!

Gata, nu mai rasfoiesc nimic caci uite peste ce confuzii in mintea ea dau:))

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

multumesc pentru gandurile bune recunosc ca am facut nste ochi maaaaaaaari ca nu pricepeam despre ce e vorba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Monikus,ia spune, cum mai e Rares, tot fara febra? Dar tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Uof mai fetelor. Rares e un pic mai bine adica fara febra, are 37,3 dar eu....eu am 38 acum si tusesc ca un magar. Acum il astept pe sot acasa cu mare interes sa ii scoatem mucii lui Rares din nas pt ca nu poate dormi din cauza lor. Eu nu reusesc singura.

Deocamdata tuseste foarte urat, chiar mai urat decat mine, si e infundat rau dar speram sa scapam de stres zilele astea. O sa il duc maine la medicul de familie sa se uite in gatul lui si daca e spre bine plecam. Daca ne zice ca e tot rau, ramanem acasa. Dau naibii cele 10 milioane platite si stau cu copilul meu acasa. Acum ramane sa fie de-acord si sot cu asta.

AA si ma lupt cu el sa bea ceva. Nu vrea si pace. De mancat, a amncat cam jumatate din cat manca el dar asta e. Problema e apa acum. Noroc ca nu mai are febra.

Mergi la inceput