Dovleceii il sarbatoresc pe Marco!(sept-oct2009)-9

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui claucia

MOnikus acum am citit si aici, citisem doar pe FB. Eu zic sa nu te panichezi (daca poti) si sa faci cum ti-a spus dr. Nu trebuie sa tii febra sub control, nici nu ai cum. Ideea este sa ii dai la 4 ore ceva antitermic si ii va scadea. Alessia tocmai a avut asa o febra ff mare 4 zile pline de nu mai stiam ce sa fac, la aproape 4 ore crestea nebuneste. Dupa antitermic ii scadea DOAR dupa 1 ora si jumatate, adica iti dai seama cum stateam in acea ora si jumatate cand copilul ardea continuu. Dar scadea.

Am fost si noi la dr, ni s-a spus ca acum virozele pot debuta si cu 5-7 zile de febra mare (Doamne fereste de atat de mult) si ca trebuie sa ii dai antitermice alternativ la 4 ore, febra va mai creste dupa 4 ore iarasi dar dupa cateva zile va ceda.

Pe vremuri virozele debutau cu 2-3 zile de febra, daca dura mai mult de atat se suspecta o infectie.
Sa nu te sperii, asta spun, cateva zile poate face febra mare si va ceda in cele din urma, oricum foarte foarte important sa il tii hidratat.

Vezi ca daca nu si nu, la Medlife (Grivita) poti cere sa ii faca hemoleucograma (se face din degetel aici) si cu taxa de urgenta (e ieftin oricum) iti da raspunsul in cateva ore, daca este chestie de infectie sau o viroza. Eu asa as face sa ma linistesc, si sa poti pleca.

Va pupam si sper sa scada nemernica de febra.

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Claudia multumesc mult de tot ca mi-ai scris. Apoi i-am pus totusi un supozitor cu novocalmin dupa care s-a kkcit dar nu l-am gasit intreg. Am sunat iar medicul de familie. Mi-a spus sa ii dau la 4 ore nurofen si panadol si la fiecare 5 ore impachetari cu apa ca sa-l tin la temp sub 39.

Multa sanatate tie si fetelor.

Mergi la inceput

Danuta, asa ii dau Nurofenul si Panadolul, la dozele scrise de tine. Momentan e tare apatic dar a mancat portia normala de ciorbita ceea ce ma face sa cred ca la un moment dat va ceda si febra asta urata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Daca mananca e bine. Hai, tinem pumnii sa scada febra urata

Mergi la inceput

cum mai e Monica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

si eu tot dau refresh sa vad cum mai e Rares

Sa o ajutam pe Raisa

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Monica cum e Rares? Nu am indraznit sa te sun azi,ma gandeam ca poate te odihnesti si tu putin . In plus fata de fete nu am cu ce sa te sfatuiesc,tin pumnii sa nu dureze prea mult febra.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 12+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Stie cineva ceva de Rares? Ceva noutati?

Mergi la inceput

Buna. Din pacate vestile nu sunt bune. Nu reusesc sa ii scad sub 39 febra. Ma si ia groaza ca vine noaptea.

O sa ii pun novocalmin in seara asta poate o sa il ajute. Problema e ca e apatic rau. Parca doarme pe el. Imi vine sa imi iau campii.

Doamne ajuta sa trecem cu bine si peste noaptea asta.

Va multumesc ca va ganditi la noi.

Mergi la inceput

Din pacate nu am reusit sa ma odihnesc deloc azi. Asta e. Macar sa fie el bine dar nu e.

Momentan are 39,4. Acum ii dau nurofen la 20.30. Aveti idee daca e ok sa ii pun si novocalmin sau sa sar peste nurofen?

Mergi la inceput

sunt 3 substante diferite in ele (nurofen, panadol si novocalmin). nusari nimic, ii dai nurofen alternand cu panadol la 4 ore si intre ele novocalminul.

impachetari poti sa-i faci si mai des de 5 ore. daca e febra mare poti sa-i faci baita mai rece (sub 37 grade). o sa ma uit exact cum se face baita si revin.

Mergi la inceput