Dovleceii il sarbatoresc pe Marco!(sept-oct2009)-9
Raspunsuri - Pagina 11
Ioanna81 spune:
va
fata
iulia ai PM
revin dupa ce adoarme Machu-Pichu![]()
Sa o ajutam pe Raisa
Ioana si Carol Ioan fac
Trazbātii 
Ioanna81 spune:
fetelor, eu tot citesc ca exista creioane speciale pentru copii mici ca ai nostri. aveti idee de unde se pot cumpara? m-am tot uitat prin oras si nu am vazut.
Sa o ajutam pe Raisa
Ioana si Carol Ioan fac
Trazbātii 
iuliapapusa spune:
Ioana multumesc.
.Sa sti ca si pe mine m-ar interesa niste culori/carioci pentru ei potrivite.Da parca tot aici auzisem daca nu ma insel ca le putem face noi din ceara?
.Oare de la Monikus?sper ca nu le-am facut varza rau.Daca da monikus
de luta
Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
"Am nascut copii in lumea asta intunecata pentru ca aveam nevoie de lumina pe care numai un copil o poate aduce."Liz Armbruster
"Petrecem primele 12 luni cu copiii nostri pentru a-i invata sa merga si sa vorbeasca , iar urmatoarele 12 luni spunandu-le sa stea jos si sa taca."
http://iuliapapusa.blogspot.com/
Lali_mete spune:
Neatzaa !!!
Eu nu stiu despre ce creioane e vorba
,am gugalit nitel si tot nu am gasit nimic
.Oare creioanele cerate nu sunt bune? Cele mai groase,sa nu se rupa asa usor cand apasa pe ele. Ma gandesc eu ca iese mai usor culoarea cerata de pe mobila ,parchet,pereti. De pe pereti uneori iese doar cu alt zugravit
...
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
12+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
monikus spune:
Buna tuturor,
Am intrat sa va spun ca a nascut Iulik. A venit pe lume Daniella.
Felicitari mamico si la cat mai multe clipe minunate alaturi de copilasii tai. Cred ca esti in al noua-lea cer cand realizezi ca ai doi copii minunati. Sanatate si numai bine.
Despre Dana stiu ca a ajuns acasa marti dar de atunci nimeni nu mai stie nimic de ea. Imi imaginez ca ii e tare greu cu 3 nazdravani pe cap.
Pupici tuturor si sper sa intru luni sa mai vb. Weekend placut in continuare desi vremea se pare ca nu tine deloc cu noi.
Danuta1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanna81 fetelor, eu tot citesc ca exista creioane speciale pentru copii mici ca ai nostri. aveti idee de unde se pot cumpara? m-am tot uitat prin oras si nu am vazut. Sa o ajutam pe Raisa ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii ![]() |
Ioana, tocmai i-am cumparat Alexandrei creioane colorate. I-am gasit la Cora si sunt pt. copii de peste 1 an. Cutie galbena, marca Bic kids, 12 bucati, cerate triunghiulare - asa scrie.
Scrii pe google: bic kids plastidecor triangle si vezi a treia, 4-a, 5-a poza. erau singurele pt. copii asa mici.
de asemenea, pt. cine cauta puzzle-uri din alea cu animale, de am pus poze pe facebook, am vazut ca au si la noriel cam la acelasi pret (24-29 lei/buc). Sunt Ravensburger 3 ani plus. Cele de 4 ani plus sunt deja mai complicate. pret: 15,99 lei. Erau si mult mai ieftine inclusiv cerate dar nu pt copii asa mici.
Eu i-am mai lua alexandrei unul - o sa pun luni poze pe facebook cu el si inca unul pe aceeasi idee dar cu magneti. O sa va spun daca-i place.
Danuta1979 spune:
La multi ani Daniella!!! Sa fii sanatoasa, desteapta foc, iubita, norocoasa si implinita !!!!
Felicitari Iulika, recuperare usoara!!!!
laura78nico spune:
Buna seara!
In primul rand felicitari Iulika! Bun venit pe lume Daniella!
Noi suntem bine, a fost cuminte Mihaita la recoltat analize cu pipi a fost mai greu ca nu vroia sa faca.
Asteptam rezultatele pe joi.Oricum el nu a mai facut febra de miercuri seara.
Ramona este parca un pic mai bine.
Va urez week-end placut! Sunt prin zona. Sper sa ma lase Mihaita sa scriu.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Ioanna81 spune:
a nascut Iuli? sa fie intr-un ceas bun, o viata plina de noroc felicitari 
Sa o ajutam pe Raisa
Ioana si Carol Ioan fac
Trazbātii 
Ioanna81 spune:
noi acum am revenit in Bucuresti asa ca va
si somn usor
Sa o ajutam pe Raisa
Ioana si Carol Ioan fac
Trazbātii