Dovleceii il sarbatoresc pe Marco!(sept-oct2009)-9

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

sunt supeeer puzzle-urile lui Carol nu prea ii plac, insa! o sa ii mai cumpar si altele, mai colorate decat ale lui. poate il conving

Sa o ajutam pe Raisa

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Fiecare copil cu pasiunile lui. Al tau e cu masinutele daca am inteles bine :)
Poate ii vor placea lego-urile cu construit masini, cu unelte, chestiuni barbatesti...

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

daaaaa, masinile sunt cele mai bune lucruri inventate de omenire

Sa o ajutam pe Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Citat:

sunt supeeer puzzle-urile lui Carol nu prea ii plac, insa! o sa ii mai cumpar si altele, mai colorate decat ale lui. poate il conving

Sa o ajutam pe Raisa

Fiecare copil cu pasiunile lui. Al tau e cu masinutele daca am inteles bine :)
Poate ii vor placea lego-urile cu construit masini, cu unelte, chestiuni barbatesti...

daaaaa, masinile sunt cele mai bune lucruri inventate de omenire

Sa o ajutam pe Raisa

Aaa..vezi ca sunt si puzzle-uri ca cela de le-am postat eu dar cu masini. Sunt mai multe tipuri. Eu nu i-am luat caci a ea e fetita plus ca nu e entuziasmata de masini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Hola!

Vestile de la doc sunt bune...nu are nimic asa ca repetam analizele de exudat si urina sa nu avem vreo infectie.Partea buna zic eu este fara febra de aseara la 10.30. Deci e Ok nu? Maine dimineata mergem la recoltat.In schimb a inceput Ramona sa tuseasca.Simt ca o iau razna!

Monica cand pleci?

Danuta cum te gasesc pe facebook? Vreau sa vad poze!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Buna
Ma bucur ca e mai bine si fara febra. Sper ca si fetita sa ramana sanatoasa si sa mai iei si tu o pauza:)
Despre facebook vezi ca ti-am trimis PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Am rezolvat cu facebook din pacate fug la cei mici ma uit la poze mai tarziu

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Gata Laura, credeam ca m-ai confundat dar te-a gasit. Sunte oficial prietene pe facebook:)cum daca te uiti in ista de prieteni le gasesti si pe Minikus si pe Ioana si mai multe fete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineaatzaaa!!!!
Va era dor de cafeaua mea matinala ?

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 9+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Buna dimineata mai cu intarziere.

Laura cum a fost la recoltat?Multa sanatate Ramonicai si Doamne ajuta sa fie bine puiul.

Lali m-ai omorat cu imaginea aia..Eu nu am mai baut cafea de 3 saptamani ca nu-mi era bine, dar acum sunt in cumpana rau.Poate beau tot ceai verde, tin ochii inchisi si-mi imaginez cafeaua de la tine.Tine?

Danuta ai o printesa de fata, sa va traiasca!

?Ioana care a adresa ta de facebook?pm

Eu nu prea va cunosc dupa btot numele si nu cunosc toate fetele din listuta.Oare cum sa fac?

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
"Am nascut copii in lumea asta intunecata pentru ca aveam nevoie de lumina pe care numai un copil o poate aduce."Liz Armbruster

"Petrecem primele 12 luni cu copiii nostri pentru a-i invata sa merga si sa vorbeasca , iar urmatoarele 12 luni spunandu-le sa stea jos si sa taca."
http://iuliapapusa.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Buna dimineata mai cu intarziere.

Laura cum a fost la recoltat?Multa sanatate Ramonicai si Doamne ajuta sa fie bine puiul.

Lali m-ai omorat cu imaginea aia..Eu nu am mai baut cafea de 3 saptamani ca nu-mi era bine, dar acum sunt in cumpana rau.Poate beau tot ceai verde, tin ochii inchisi si-mi imaginez cafeaua de la tine.Tine?

Danuta ai o printesa de fata, sa va traiasca!

?Ioana care a adresa ta de facebook?pm

Eu nu prea va cunosc dupa btot numele si nu cunosc toate fetele din listuta.Oare cum sa fac?

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
"Am nascut copii in lumea asta intunecata pentru ca aveam nevoie de lumina pe care numai un copil o poate aduce."Liz Armbruster

"Petrecem primele 12 luni cu copiii nostri pentru a-i invata sa merga si sa vorbeasca , iar urmatoarele 12 luni spunandu-le sa stea jos si sa taca."
http://iuliapapusa.blogspot.com/

Multumim, multumin!

Si Lali, arata bestial cafeaua. Eu nu mai beau de dinainte de a ramane gravida. Am renuntat pt ca fierea nu mio mai suporta si vomitam de fiecare data cand beam cafea :)
Dar daca mai trimiti poze din astea bestiale poate ma reapuc si ma ai pe constiinta:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Mai,cafea nu mai beau nici eu,de vre-o 9 ani Am baut putin timp, pana a inceput sa imi fie rau de la ea. Mai scapam din cand in cand o lingura de cafea in ceasca cu lapte ,sau cate un caffe latte decofeinizat pe la terase, dar rar. Se pare ca cea fara cofeina nu imi face rau . Bine,mie mi se face rau si de la ciocolata ...

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 9+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput