Dovleceii il sarbatoresc pe Marco!(sept-oct2009)-9
Raspunsuri - Pagina 12
laura78nico spune:
Fug si eu sa culc un pitic plangacios si somnoros. Noapte buna!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Lali_mete spune:
Neatzaaaa!!!
Ce faceti? Paul a dormit azi-noapte in patutul lui toata noaptea. A mai smiorcait,s-a mai impins in perete, s-a dezvelit , dar important e ca nu a emigrat.Mai are rost sa spun ca am dormit lipita de patut
? Ca m-am trezit din ora in ora sa il verific daca nu ii e frig
? Si el era bine-merci. Face parte din aceeasi categorie cu Carol, nu ii e frig noaptea ... Eu dorm invelita pana sub barbie oricat de cald ar fi in camera
,poate doar scot un picior de sub pilota,dar restul corpului sigur e acoperit
...
Fetelor,pe unde umblati? Hai ca acum e we,dar in rest? Strigam catalogul si punem absente
...
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
12+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Danuta1979 spune:
Salutare si de la noi
Lali, am vazut eu bine lasemnatura...asa repede a trecut timpul si ai deja 12 sapt. implinite si ai inceput al doilea trimestru? Wow...asa repede trece timpul? In curand o sa simti si bebele cum misca!!!
Laura, sa speram ca-i ies bine analizele lui mihaita. Ma bucur ca Ramona se simte bine:)
Danuta1979 spune:
Lali, noi mai avem pana la performanta de a dormi mandra o noapte intreaga singurica. Eu de 2 luni fac asa: o adorm cu mine in pat, o mut in patutul ei si noaptea ea se trezeste, se ridica in picioare si maraie iar eu o iau in pat si doarme restul noptii cu mine. Sper in curand sa trecem peste aceasta etapa si sa sarbatorim si noi prima noapte dormita in patut.
De acoperit, si a mea nu suporta sa simta nimic pe ea. Se zvarcoleste de numai pana da jos paturica de pe ea :)
Lali_mete spune:
Da Danutza,nu am actualizat semnatura in ultimul timp
. Am fost din nou la ginecolog vineri seara
,ca nu prea am fost multumita de felul in care m-a tratat celalalt ,si cel la care am fost acum este mai mult decat amabil,este cald,asa,iti vorbeste ca un tata
. Mi-a spus ca dupa masuratori bebele arata de 13 sptamani ,nu de 12 cat spune UM,ca e posibil sa creasca mai mare decat a fost PAul la nastere,zilele astea rezolvam si o problema ramasa de la prima nastere ( am un punct pe unde mi-au iesit firele de la epiziotomie ,ca nu s-au resorbit,si din cand in cand mai face un punct miic de infectie oricat l-as ingriji eu. Si asta pentru ca mai este un fir acolo,dar a carui scoatere necesita incizie. Mi-a spus ca ramane la alegerea mea,daca sa scoata acum fricelul ala sau astept pana la nastere ,ca nu pare sa imi faca probleme. Mi-a spus aceeasi chestie ca si ginecologul la care am fost dupa nastere la control: daca nu as fi fost un om sanatos,as fi facut o infectie de toata frumusetea . De ce ? Se pare ca a fost cusatura facuta prost in muschi, mi-a cusut bine 'suprafata" ,dar in muschi e varza. Mi-a spus ca daca era cusut bine, se eliminau de mult toate atele . A durat mult mai mult consultul , vre-o 45 de minute... consult pe masa,eco + discutie. Ecograful e mai bun ca la celalalt ,acolo nu vedeam nimic decat un ecran negru, cu un con de lumina,sici l-am vazut pe bebel,i-am vazut manutele,piciorusele,capusorul. Se pare ca era la ora de nani,era foarte linistit. Sau poate se face fotomodeala si statea la pozat/filmat
... Placenta inserata bine. Sunt tare mandra,se si vede,nu?
Lali
12+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
laura78nico spune:
Hola!
Chiar Lali a asa repede atrecut timpul?
Danuta si noi la fel dormim.Intai la el in patut si undeva pe la 2-3 noaptea cu mami.Nici Mihai si nici Ramona nu dorm inveliti.Vorba ta se zvarcolesc pana se elibereaza de paturica amandoi.
Fetele ce faceti?Noi ne omoram timpul prin casa...
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Danuta1979 spune:
Lali, in sfarsit sunt mandra de tine!
Ai fost la doctor, esti entuziasmata, te preocupi...bravo!
Analizele le mai ai restante, pt. dublu test cred ca e cam tarziu dar nu conteaza, poti face triplul test, plus ca tu esti si f tanara si la tine riscurile de sindrom down sunt mai reduse.
Mi-e dor de ecografii, de emotia vederii manutelor, picioruselor etc...Nu ti-a spus si sexul copilului? Mie la 12 sapt. mi-a zis si asa a ramas:)
Bravo ca ai gasit un doctor care sa-ti placa. Conteaza mult. Cu infectia aceea, ia impreuna cu doctorul decizia, ca el are mai multa experienta...
Pupici!
Laura, noi ne omoram timpul, sotul e la cumparaturi la DM si eu joc Grepolis pe calculator:)
Ioanna81 spune:
aaaaavem creioaneeee! aaaaavem creioaneeee!
Danutza sunt de la Bic si sunt cerate si plastifiate DAR, cel mai important, sunt din cele care nu murdaresc manutele si hainele
avem si multe carti de povesti si bloc de desen
sa inceapa distractia ![]()
Sa o ajutam pe Raisa
Ioana si Carol Ioan fac
Trazbātii 
Ioanna81 spune:
Laura Mihaita mai are febra? ati trecut cu bine, da?
noi nu prea stam prin casa, chiar daca e frig afara. iesim prin parc, pe langa bloc. ne facem de drum. daca stam in casa tati este calutul si carol este jokeul. se cere in chi! in chi! (in carca, in carca) si este mega incantat.
Sa o ajutam pe Raisa
Ioana si Carol Ioan fac
Trazbātii 
Lali_mete spune:
Danuta,ma preocupam si inainte
,doar ca nu fac teste in plus fata de cele obligatorii , si ginecologul mi-a spus ca nu e cazul de teste complicate. Si el recomanda aceste teste la cel mai mic semn de indoiala, din ce am vorbit cu alte 2 mamici care au nascut cu el, si una care are sarcina mai mare ca a mea cu 4 saptamani. La una din cele doua care au nascut deja i-a recomandat multe teste pentru ca avea 36 de ani,prima sarcina, fumatoare ,pana la 12 saptamani luase deja 5-6 kg in greutate,plus ca a spus ca nu ii place nu stiu ce chestie care se vedea la eco. LA cea cu sarcina mai mare decat a mea la fel, o lista lunga de teste si analize pentru ca a pierdut o sarcina in urma cu un an,spontan,de 10 saptamani. Si merg pe mana lui
,vorbind si cu celelalte femei,vazandu-l si la vizita, pot spune ca am incredere in el. Stiu ca pot parea indiferenta pentru ca nu ma preocup atat de mult cu analize si teste , mai ales celor care au obtinut sau sustinut sarcina cu tratamente si stres
. Eu am eliminat sursele de stres
. Stiti ca la prima sarcina stresul meu cel mare a fost tatal meu... Acum nu imi mai pasa,am depasit fazele toate,nu ma mai doare ca nu suna,nu ma cauta... m-am resemnat.
In rest,ma bucur cat pot de statutul de gravidutza
.
Va pup.
Lali
12+