Fulgusorii de nov.dec2009 asteapta primavara{3}

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

te

ma gandesc la tine de mult timp... "printre randuri" am citit ca nu e "totul roz acolo...la tine " esti un om cald care cauti muuuulta iubire..si oferi la fel, multa iubire...esti corecta...DAR esti si "acida" ...
..eu tin la tine...serios!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Citat:
citat din mesajul lui pishko

Camy S-a facut!!! Abia astept sa dau vestea ca plec sa scot iubitica de-acolo!

pishko +36
si mihai 28.10.2009

SANATATE SI NASTERE USOARA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

MyLady- iote ca si eu cetesc la altii dar e din cauza lui Camy, ca sa stiu ca e OK. Sincer m-am luat de tine pentru ca te-ai luat de Moni. Eu stiu foarte bine ca Olguta e dintr-o bucata si ca e fata de treaba si mai stiu si ca parerea pe care a expus-o n-ar fi putut nicicum fi alta, DAR, greseala ta...nu trebuia sa te bagi , de Moni as fi avut eu grija si apoi, asa cum Olguta si-a expus o parere, asa si Moni si-a expus una. Cu chestia ca "facerea de bine e...." nu-s de acord pentru simplul fapt ca e foarte clar ca Irda nu cauta solutii la problema ei, a vrut sa se descarce si e iara foarte clar ca a facut-o stiind clar ca se poate ca si altii sa citeasca...etc si pentru ca in afara unei opinii pe care o impartasesc poate multe alte fete de pe forum sau de la pepenasi, nu vad unde anume e facerea de bine..., cu vorba buna sau rea poti ajuta, sa zicem, dar ajutorul adevarat e practic sau asa cum a zis Camy, uneori o rugaciune e de ajuns. Nu e nici o treaba cu "welcome" la usa odiseei de la pepenasi, au fost certuri acolo destule...asa cum au fost si aici! La pepenasi e usa deschisa daca nu se lasa cu etichetari si lectii de etica de forum Eu nu-s adeptul etichetarii iar daca faci greseala sa te iei de cineva drag mie, fac urat , <vezi mesajul adresat tie la pepenasi>.

Multumesc de PM, nu era necesar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Salutare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorelix

Salutare!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariadnabr

MyLady- iote ca si eu cetesc la altii dar e din cauza lui Camy, ca sa stiu ca e OK. Sincer m-am luat de tine pentru ca te-ai luat de Moni. Eu stiu foarte bine ca Olguta e dintr-o bucata si ca e fata de treaba si mai stiu si ca parerea pe care a expus-o n-ar fi putut nicicum fi alta, DAR, greseala ta...nu trebuia sa te bagi , de Moni as fi avut eu grija si apoi, asa cum Olguta si-a expus o parere, asa si Moni si-a expus una. Cu chestia ca "facerea de bine e...." nu-s de acord pentru simplul fapt ca e foarte clar ca Irda nu cauta solutii la problema ei, a vrut sa se descarce si e iara foarte clar ca a facut-o stiind clar ca se poate ca si altii sa citeasca...etc si pentru ca in afara unei opinii pe care o impartasesc poate multe alte fete de pe forum sau de la pepenasi, nu vad unde anume e facerea de bine..., cu vorba buna sau rea poti ajuta, sa zicem, dar ajutorul adevarat e practic sau asa cum a zis Camy, uneori o rugaciune e de ajuns. Nu e nici o treaba cu "welcome" la usa odiseei de la pepenasi, au fost certuri acolo destule...asa cum au fost si aici! La pepenasi e usa deschisa daca nu se lasa cu etichetari si lectii de etica de forum Eu nu-s adeptul etichetarii iar daca faci greseala sa te iei de cineva drag mie, fac urat , <vezi mesajul adresat tie la pepenasi>.

Multumesc de PM, nu era necesar.

Madalina , mami de 2 spiriduse

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Children are like sponges, they soak up all the love you give but with just one squeeze you get it all back :-)

......si...Olgutza nu merita asta ,dar daca zici tu ca "ai grija de moni"....ma depaseste deja!
mersic pentru mesaj insa nu ti-l pot plagia, mai ales "daca te iei de cineva drag mie, fac urat"..scuza asta merge si la mine, Roxana, aka Olgutza mi-e draga..si stiu ca i-a lasat un gust amar pentru ca nu a mai postat 2 ani aici.
si am vazut mesajul adresat mie la pepenasi, v-am raspuns dupa..nu in acelasi stil poate.

Citat:

Mergi la inceput

aaa...si ti-am trimis PM pentru ca asa e mai diplomat..sa nu intindem materia pala...ca miroase..insa tu ai tinut sa intri si aici "sa ma pui la punct"..mesajul de la voi nu era suficient si asta spune multe.acum sper ca esti multumita si usurata, nu am de gand sa continui "razbelul"

lorelix...sa intri si sa ne zici de "duamna"..ce ai facut la doc..si lasa prostiile...te asteptam mereu aici chiar daca ninge, ploua, mai zboara cate un Molotov

camy....iti multumesc din suflet ca ai o asa impresie de mine, mai ales ca ne tot contrariem

sunt ingrijorata ca nu a intrat nici a_driana nici getik..ce or fi patit oare?

pishko...tot nu ne-ai zis cum o va chema pe micutza....sau sunteti sceptici si nu spuneti numele dinainte?

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

MyLady- nu am intrat aici sa te pun la punct, asta ca sa clarific. Si nici razbel nu fac ca sincer n-am timp nene de razbel. Sincer situatia e de toata jena. Chiar nu vad de ce trebuia tu sa ii dai lectii lui Moni vis-a-vis de Olguta. Olguta a dat replica in al doilea mesaj, care iti era tie rolul pana la urma? Si iar, care iti e tie rolul sa incerci sa ma jignesti voalat? Ce-am facut? Ti-am dat replica la un mesaj in care ti-ai permis sa jignesti un intreg club caruia NU ii aparti si despre care nu stii nimic?? Eu te cred ca esti fata de treaba si ai avut intentii nobile vis-a-vis de Olguta...dar nu vad de ce, toata drama cu "welcome" si nu mai intrii tu la pepenasi...si apoi aici, mesaje pe acelasi subiect. Pana la urma Olguta nu a mai scris pe forum dintr-o decizie personala, si nu e singura, mai sunt destule fete care au decis sa nu mai scrie, sau sa ia o pauza de forum, fiecare cum decide. Chiar nu iti inteleg inversunarea. Nu asteptam nici un mesaj pe PM, pentru simplul fapt ca ti-am inteles pozitia vis-a-vis de Olguta deci nu asteptam scuze, iar mesajul de deasupra te-as ruga sa il citesti din nou. N-are nici o legatura cu pusul tau la punct. Apar ceea ce stiu. Si clubul pepenasilor e sfant pentru mine. Te asigur ca nici tie nu ti-ar fi picat bine sa fi intrat eu de exemplu, atunci cand s-a rupt clubul vostru in doua sa zic ca una si alta, ca asa e bine sau nu etc. Ai fi simtit exact acelasi lucru ca si mine acum.

In fine, mi-am cam consumat timpul pe forum, asa ca ma retrag. Daca intelegi ce am vrut sa zic, intelegi, de nu, nu, aia e. Multumesc pentru tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Lady eu am mai zis, dar cred ca nu ai fost tu atunci pe receptie... emma

pishko +36
si mihai 28.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pishko

Lady eu am mai zis, dar cred ca nu ai fost tu atunci pe receptie... emma

pishko +36
si mihai 28.10.2009

Ma scuzi..asa e, nu eram cu antenele pozitionate bine..un nume foarte frumos, asa voiam sa ii pun si eu Rebeccai inca de cand eram copil m-am gandit la acest nume, insa dupa ce tumbe facea in buritca...nu i se pai potrivea numele.

ariadna, daca ai terminat, ma bucur

Citat:

Mergi la inceput