Fulgusorii de nov.dec2009 asteapta primavara{3}

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

unde pot vedea poze cu voi, pishko si cu burtica bineinteles...iti dau parola de la gmail, cu userul,sa pui poze acolo?

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'searaaaaaaaaaaaaaa
pishko eu vreau sa scoy agitateleeee....mi dor de ele....
lady

nu am scris azi pt caaaaaaaa..........
ne-am luat masina ,noua' ....noua, vorba vine....un Opel Vectra combi suuuuuuuuuperb...
suntem in culmea fericirii, dar si in niste datorii ...ii o masina perfecta care merita toti banii....

Pupy ii tot mai nazdravan, parca cu tot mai multa carnita pe el...si tot mai frumos

de geti nu stiu nimic...........getiiiiiiii????????

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Cineva sa ma lamureasca si pe mine ce-i cu galceava asta la noi in casa....

harnici la de 14 luni
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna seara si de la mine fete dragi

Pishko la petrecere a fost super frumos...asa m-am simtit de bine ca mai vreau

A_drina eu zic sa scoti cinsteala, sa "uzi" masina!!! Sa o stapaniti sanatosi si fericiti! Ma bucur tare mult sa te citesc asa fericita! Pup si un David scump!

My_Lady

Sunshine a fost pur si simplu o neantelegere....toata lumea a fost bine intentionata, dar asa se intampla in viata ast si nu de putine ori..sa pici ori unde nu trebuie, ori cand nu trebuie, iar de partea cealalta sa simti ca ti-a fost "invdat teritorul"... Nu stiu daca ai inteles cev, ideea e ca trebuie sa trecem peste neintelegeri..pt ca e pacat sa-ti traiesti viata asa...

Iubiti..iertati...credeti!!!!

O seara buna!!!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

My_Lady...faci tu capitol nou??????? ..pls..pls...pls...

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Lady Da sigur... eu aveam un folder cu poze dar le-am sters cand a fost atunci faza cu pedofilii ca m-am speriat si nici nu am mai pus nimic de-atunci. Cu burtica nu am facut poze ca sunt grasa si urata si am facut si celebrul cap de porc de ceva timp... O sa pun poze cu maimutelul meu ca el e frumusel foc, ca deh, orice cioara isi lauda puiul, nu?

pishko +36
si mihai 28.10.2009

Mergi la inceput

Adriana si eu sunt nerabdatoare sa scoateti agitatele . Ca asa greu devine parca pe zi ce trece cu burtica mare, contractii si dureri. Eu sper sa nu fie totusi cazul pana vine maica-mea aici, macar.

Sa stapaniti sanatosi masinuta!!! Sa fie intr-un ceeas bun si sa va plimbe sanatosi peste tot prin tara/lume multa vreme.

pishko +36
si mihai 28.10.2009

Mergi la inceput

Lorelix bine ai revenit! Saru`mana de urare!!! Speram speram la ce zici tu acolo . Multa sanatate si voua!

pishko +36
si mihai 28.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

shine, ce fu, trecu..sper

acu'....ladies&fulgusori...va poftesc la capitol nou:

Mergi la inceput