Fulgusorii de nov.dec2009 asteapta primavara{3}

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

asa este, din pacate forumul asta poate fii citit de oriunde si de oricine, dar eu ...nu stiu..incerc sa ma autoeduc adica... imi doresc f mult sa fiu mai buna..si incerc sa ma gandesc daca as deranja sau nu pe cineva..clar am citit si eu multe si m-am oripilat, am citit atat de multe si nu am fost de acord cu persoanele respective..dar am incercat sa tac..ca sa nu "lovesc" ...nu stiu daca ma exprim cum trebuie...
...incerc sa spun ca desi cred ca as avea un sfat pt cineva, zic eu bun... incerc sa ma opresc sa deschid gura...gandindu-ma ca as putea ranii...
Sar in ajutor cui imi cere asta..dar incerc sa respect durerea cuiva..fara a spune ceva ce ar putea sa supere... nu stiu... ma gandec ca am ajuns la o varsta si pana aici am avut multe experinte mai putin placute din care am invatat...si primul lucru si cel mai important am invatat ca nu e deloc rau sa incerci sa fii mai bun, mai bland, mai generos, mai maleabil, mai intelegator..si un ascultator...si atat...
Cred in puterea gandului mult...si decat sa scriu ceva..EU de mult ori aleg sa zic in gand "Doamne ajuta-i"

nu stiu daca am explicat bine...daca cineva a inteles sau nu ceva....

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

asa este, din pacate forumul asta poate fii citit de oriunde si de oricine, dar eu ...nu stiu..incerc sa ma autoeduc adica... imi doresc f mult sa fiu mai buna..si incerc sa ma gandesc daca as deranja sau nu pe cineva..clar am citit si eu multe si m-am oripilat, am citit atat de multe si nu am fost de acord cu persoanele respective..dar am incercat sa tac..ca sa nu "lovesc" ...nu stiu daca ma exprim cum trebuie...
...incerc sa spun ca desi cred ca as avea un sfat pt cineva, zic eu bun... incerc sa ma opresc sa deschid gura...gandindu-ma ca as putea ranii...
Sar in ajutor cui imi cere asta..dar incerc sa respect durerea cuiva..fara a spune ceva ce ar putea sa supere... nu stiu... ma gandec ca am ajuns la o varsta si pana aici am avut multe experinte mai putin placute din care am invatat...si primul lucru si cel mai important am invatat ca nu e deloc rau sa incerci sa fii mai bun, mai bland, mai generos, mai maleabil, mai intelegator..si un ascultator...si atat...
Cred in puterea gandului mult...si decat sa scriu ceva..EU de mult ori aleg sa zic in gand "Doamne ajuta-i"

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

eu da, am inteles

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

si pt ca vine martisorul, cine stie, poate va place ceva de aici...si de facut cadouri pt cei dragi..plus ca asa am ajuta si copilasii bolnaviori!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161108&whichpage=1

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

eu da, am inteles

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

te

ma gandesc la tine de mult timp... "printre randuri" am citit ca nu e "totul roz acolo...la tine " esti un om cald care cauti muuuulta iubire..si oferi la fel, multa iubire...esti corecta...DAR esti si "acida" ...
..eu tin la tine...serios!

Mergi la inceput

da' pe unde sunteti???????
hideti ca a trecut si we...

Allexa astept un telefon de la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Iaca si noi pe-aici... ce sa zicem... suntem bine, mai facem caca imprastiat din cand in cand dar macar stim acum cum sa-l tinem sub control... Maselutele apar ca ciupercutele... mai iese una jos... eu ma bucur cand vad ca incep sa apara si imi frec mainile de incantare... sper sa vina mai repede momentul cand o sa scapam de blender si sa mancam si noi ca oamenii mari ca m-am saturat eu de tercituri, dar el!

Cu bebelina mica astept sa mergem la control miercurea asta la spital sa vedem cum stau lucrurile si am emotii mari de cum va decurge discutia cu dr. ginecolog... sper sa ma ia in serios si sa nu ma lase la voia intamplarii... desi nu cred ca e cazul... si sper din tot sufletul sa am si eu laptic mult de data asta sa reusesc si eu sa alaptez normal, ca tare frumos trebuie sa fie In rest ne-am pregatit in mare de venirea micutei, am cumparat patut, lucrusoare, diverse chestii, cu toate ca mai aveam o multime de la cel mare, am vrut sa aibe si ea lucrurile ei noi... mi-am facut partial bagajul, ca nu se stie niciodata... (desi moasa m-a asigurat ca n-am nevoie de nimic absolut, decat eventual lucrusoarele copilului cu care il voi imbraca la iesirea din spital) dar romanca cum sunt, nu vreau sa ma las la voia intamplarii si trebuie sa am eu la mine. In curand o sa vina si mama mea sa ma mai ajute la una alta si in primul rand sa fie aici prezenta pentru mihaita cand va veni marele eveniment. Asa sunt de nerabdatoare sa o vad la fatuca si sa mai tin asa un ghemotoc mic in brate... aproape imi dau lacrimile... i-am luat si pampersi... ce micuti mi se par...

pishko +36
si mihai 28.10.2009

Mergi la inceput

Lady Eu as apartine normal la sarcina asta de odiseea fluturasi de martie aprilie... dar nu am scris mare lucru acolo pentru ca sunt destul de multe si scriu f mult si nu prea pot tine pasul cu ele. Le citesc din curiozitate cand am timp... nu mi-am dat datele ca si-asa abia reusesc sa citesc si nu prea-mi place sa fiu doar asa un nume pe o lista... bazdaganii de gravida, ce sa-i faci... am scris o singura data cand am simtit nevoia sa intru ca discutau despre sterilizarea trompelor dupa a doua cezariana... si unele nu stiau f bine despre ce e vorba si avansau niste idei foarte gresite de genul ca te ingrasi sau ca te dereglezi hormonal in urma ligaturii trompelor, si culmea ele ar fi preferat sa ia anticonceptionale care tocmai astea au astfel de efecte adverse... ma rog... am intrat mi-am spus parerea si cam atat a fost treaba.

pishko +36
si mihai 28.10.2009

Mergi la inceput

Pishko mama mma ce putin mai este...auzi...dar sa ne anunti cand e marele eveniment, ca sa putem scoate si noi majoretele, bine??..ca parca mi-e dor de ele

Mergi la inceput

Camy S-a facut!!! Abia astept sa dau vestea ca plec sa scot iubitica de-acolo!

pishko +36
si mihai 28.10.2009

Mergi la inceput

Am uitat sa te intreb... si chiar eram curioasa... cum te-ai distrat la party? Cred ca a fost o nebunie de petrecere!!! Si mie mi-e dor sa mai umblam si noi asa dezlegati, dar nu prea avem cum cu astia mici... o sa mai treaca ceva timp pana o sa ajungem sa mai facem si noi concedii sau sa meregm la peterceri... dar nu-mi pare rau...

pishko +36
si mihai 28.10.2009

Mergi la inceput