Fulgusorii de nov.dec2009 asteapta primavara{3}
Raspunsuri - Pagina 17
busymummy spune:
Lady mie mi se pare doar uman sa ajuti, chiar si cu un sfat. Mi s-a intamplat sa scriu si la odisei care nu au legatura cu baietii mei si nu s-a suparat nimeni.... inca
E adevarat insa ca nu intru in odisei cu "catze"... nu de alta, dar cand se cearta, nu am rabdare nici sa citesc, darmite sa mai si scriu....
Noutati despre noi... suntem in recuperare dupa viroza de saptamana trecuta, cu rezultatele: eu si V pneumonie, A wheezing si reactie astmatica

V a inceput sa inteleaga cam tot ce vorbim cu el si sa raspunda la cereri... De vorbit, slab de tot: caca, gaca(gata), pi-pi(piu-piu), tata, coca(bunica), baba(Andi), papa si pa-pa, face ca tigrul/catelul/magarul... in rest pe limba lui

Colac peste pupaza, socrela ne-a anuntat ca ea nu mai poate sa stea cu V cele 4 ore pe zi, ca o extenueaza
... si trebuie sa ne gasim bona, ca bunica mea la 76 de ani, nu poate sa faca fata si cu V, si curatenie, si mancare

Va

de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
allexa06 spune:
Salutare !
Nu am citit din urma , maine dimineata ma pun la curent cu tot ceea ce s-a intamplat, sunt franta 
Camy- sunt in Brasov
...cum ne linistim un pic, dau de stire
.
http://community.webshots.com/user/allexa06
My_Lady0091 spune:
'neatzzzzzzzzzza to you alllllllllll!
alexxa, te-ai intalnit cu camy?
sun...ai dreptate...cu odiseile de catze, cred ca am nimerit gresit
,am vazut dupa.dar am simtit nevoia pt ca incoltisera o persoana draga mie![]()
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
busy...cu socrelele si "viatza lor sociala"....te inteleg prea bine...am avut si eu una bucata trei luni....

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
buuuuun....
la Moeciu a fost super de super...mai ales ca Flavius a ramas acasa cu mami si tati..si nu a plans dupa noi 

iar noi ne-am simtit super bine 

Allexa uau....abia astept sa ne vedem 

sa ma suni cu o zi inainte, ca sa vad cum fac cu serviciul, ok????? hai ca abia astept sa te vad!! 
My_Lady am citit si eu, ai intrat la odiseea pepenasilor, acolo unde scriu si eu, acolo unde am fost alaturi de fete foarte dragi mie, acolo l-am avut pe ingerasul meu Dariusica. Ideea e ca ok, este un forum public, numai ca te astepti ca noi, suntem un grupulet, ajungem sa ne cunoastem din ce in ce mai bine, apucam sa facem unele dezvaluiri de cele mai multe ori asteptand vorbe bune...si te trezesti ca cineva, din afara, pe care nu-l cunosti, intra si-si spune parerea, intr-o problema destul de delicata... si nu ai nevoie de asta, ajungi sa te temi sa mai scrii..
Gandeste-te ca tu ai trece prin ceea ce trece "I" si noi te incurajam...tu te destainui din ce in ce mai mult..si apoi apar persoane noi, necunoscute, care chiar daca sunt bine intentionate...tu nu le cunosti..si NU AI NEVOIE de interventia lor... pt ca in loc sa te faca sa ai incredere, din contra...aduc si mai multa teama si o te fac sa te inchizi si mai tare...
Iti inteleg buna intentie...dar cred ca nu avea nevoie sa intre persoane straine sa-si dea cu parerea... si nu..nu sunt tate!!!!
Crede-ma ca pt mine au facut lucruri extraordinare!!!
Acestea fiind spuse, ma bucur ca am parintii la mine si ma pot odihnii macar putin si eu!!

O saptamana super faina!!!
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
My_Lady0091 spune:
camy, eu atat pot spune:e un forum public, nu dormitorul conjugal, fara suparare.s-a venit cu un sfat, nu cu o bomba.![]()
olga a gresit postand acolo caci in ziua de azi "facerea de bine e f..re de mama" chiar si virtual..si eu am incasat-o pt ca am aparat-o, da' nu-mi pare rau, olga e un om minunat, daca ajungi s-o cunosti!

vias spune:
si eu mi-am spus parerea...pe mine una, m-ar deranja sa intre "necunoscute" si sa-si spuna parerea neceruta!!! mai ales intr-o situatie atat de delicata...
...in fine..e clar cam ce se poate povesti si ce nu pe forumul asta...

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
My_Lady0091 spune:
aaaaa...si am trimis PM la cele ofensate cu scuzele si explicatiile de rigoare...ar fi fost bine sa se ofenseze la lucrurile pe care le-a povestit Idra..decat sa ii raspunda in doi peri si sa muste pe cei cu "sfaturile nesolicitate" de poponet.
eu te inteleg, sunt fetele de la odiseea ta anterioara, na...tre'sa le aperi
..
adyyyyyyy...unde esti?
roxalyyyyyyy???
lorelixule...miss u...
getik, te-am suparat cu ceva iubita?
laura_b???????
laura_g???noutati?
magdaaaaaaa???
pishko...sa ne anunti cand nasti..sa iti face galerie..apropo...la ce odisee scriu acum??
dienutze...where are u?
dankutza...ce face pinky??performante noi?
gabitza...ultimile noutati despre gemeni??
katyyyyyyyyy????
pireliaaaaaaaaa...
romanitzaaaaa...
madaaaaaaaaaaa....
tiusca?tu?what's new pussycat?
pe rody_ms o mai vad pe facebook, da' nu imi raspunde la apeluri..
cryss_oana sidanaflor03..disparute in misiune
sa aveti o zi cu soare...si un inceput de saptamana plinde reusite!

vias spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 aaaaa...si am trimis PM la cele ofensate cu scuzele si explicatiile de rigoare...ar fi fost bine sa se ofenseze la lucrurile pe care le-a povestit Idra..decat sa ii raspunda in doi peri si sa muste pe cei cu "sfaturile nesolicitate" de poponet. eu te inteleg, sunt fetele de la odiseea ta anterioara, na...tre'sa le aperi |
nu, nu am facut-o pt ca am vrut sa le apar....am facut-o pt ca le cunosc..chiar le cunosc mai bine decat iti poti inchipui, cateva chiar au fost la botezul lui Flavius....pe nasa lui Fla am cunoscut-o pe forum, la odiseea pepenasilor.. deci este o apropiere mult mai mare decat iti poti imagina...
Eu m-am pus doar in locul "I" si spun ca modul in care a aparut "O" si apoi tu..mie nu mi-ar fi placut!!
si mai cred ca e o discutie pe care eu vreau sa o inchei..pt ca nu ne aduce deloc lucruri bune.....

My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui camy_pus si eu mi-am spus parerea...pe mine una, m-ar deranja sa intre "necunoscute" si sa-si spuna parerea neceruta!!! mai ales intr-o situatie atat de delicata... ...in fine..e clar cam ce se poate povesti si ce nu pe forumul asta... ![]() ![]() Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri ..................................................................................................................... "Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă." |
camy pe acest forum se poate citi si fara sa fii logat, se pot trimite link-urile si in Congo fara sa fii logat, e opened_field..si in regulament nu scrie ca nu ai voie sa citesti, scrii intr-un loc anume.iar daca tii la anumite aspecte din viatza ta privata..nu le expui cu lux de amanunte..daca le expui, iti asumi si riscurile aferente!
asa si eu as expune multe...cateodata
...dar avand in vedere ca oamenii sunt un telefon fara fir...as risca multe.sper ca nu te-am suparat prea tare