Dulce&papanasi-sept-oct '07 (421) Bun venit Maria!
Raspunsuri - Pagina 8
Gabriela77 spune:
Neata si de la Cluj!
Nana, tu ce mai zici? Maria cuminte in burtica?
Carpatina, ce mai face Ioana?
Ana, voi sunteti bine?
Cecilia, sanatate lui Cristi si tie! Daca nu acuza dureri la urechiuse, nu cred ca e cazul de orl 
Luiza, astept cu nerabdare o alta mise en scene
Erina, ce fac frumosii?
Roxana, mai bine azi?
Eu singurica acasa, dar fetele bine-sanatoase, Sofi la bunici, Sara la gradinita, tati la serviciu. Eu am in plan o reorganizare a dulapurilor, prea s-au adunat iar...Ce ciudat mi se pare sa nu mai trebuiasca sa gatesc mancaruri calde...Eu ma multumesc cu o salata. Ce frig e iar....
In alta ordine de idei, ne-am hotarat, in sfarsit si am si achitat avansul la vacanta de vara, va fi la mijlocul lui iunie, Italia. DEja visez...
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Roxana_G spune:
Nooo, azi sunt si mai prost dispusa si imi crapa capul. Piticii au facut febra aseara, m-a sunat mama si nu m-am mai dus nici la concertul Directia 5 pe care abia il asteptam. Azi i-am trimis la gradi ca bona se da bolnava, si acum stau cu grija lor. Pare sa fie o laringita virala, ma rog, asa dupa priceperea mea, ca la doctor nu i-am dus. Sper sa fie ok, sun acum la educatoare pentru ca Alex era cam zacatoare.
Multa sanatate tuturor, in special Alexiei, lui Enrico si lui Cristi! 
Gabriela77 spune:
OF! Sanatate lui Andrei si Alexandrei! 

Yaia, ai tai sunt mai bine, sper
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Erina spune:
Buna dimineata!
Sanatate bolnaviorilor!!!
Roxana ce pacat de Directia 5.
Eu sunt cu amindoi si tot asa cu organizat dulapuri, jucarii, pus haine la intins...
Gabriela sa fie o vacanta de vis. Ati ales excelent perioada. Noi am fost in august si erau 40 de grade...
Iubesc Italia!!!
Noi asteptam tirgul de turism de pe 17 martie. Cel mai probabil vom merge in Turcia. Pina acum am primit oferta la hotelul unde vrem la 2270 euro pentru 2 adulti, un copil peste 3 ani si 1 infant.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Va las asta:
www.youtube.com/watch?v=SR6iYWJxHqs" target="_blank">Bruno Mars-Grenade
un fel de Everything I do I do it for you...
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Roxana_G spune:
Educatoarea era cobza si acasa. Sa vad care ma suna din cele de la gradi.
In Turcia voiam sa mergem si noi in septembrie, dar depinde de scoala Alexandrei. Acum nu mai putem merge oricand.
mihailescu teodora spune:
Pentru mamicile care nu au cont pe FB:
,,Vineri,4 martie dupa amiaza(dupa 17-18) sunteti invitate in Centrul Vechi, la o sueta!!!!Astept confirmari!!!!
Yaia spune:
Multumim tuturor de grija si de urari, se pare ca la noi a trecut greul si suntem bine, deocamdata! Spun deocamdata pentru ca aici este foarte frig, -29 azi dimineata la 8, cand am plecat de acasa la gradinita si serviciu. Sper sa nu-i scoata afara, in curte, desi Tudor sigur a fost dus la teatru si probabil au mers pe jos.
Sa aveti o zi excelenta!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Multumim tuturor de grija si de urari, se pare ca la noi a trecut greul si suntem bine, deocamdata! Spun deocamdata pentru ca aici este foarte frig, -29 azi dimineata la 8, cand am plecat de acasa la gradinita si serviciu. Sper sa nu-i scoata afara, in curte, desi Tudor sigur a fost dus la teatru si probabil au mers pe jos. Sa aveti o zi excelenta! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Whattttttt?????
OMG!!!!!!!!!!!
greyeras spune:
Buna fetelor!
nici noi nu stam mai bine, de vineri seara cu febra, are amigdalita pultacee asa ca de azi e pe antibiotic. saptamana asta pauza iar de la gradi si asa vineri m-am ingrozit cand am fost sa o iau, o bunica de la grupa adelinei tocmai povestea cum nepotica ei a venit acasa plina de paduchi
. am ajuns cu ea acasa si am controlat-o cred ca de trei ori in cap. mi-e groaza.... si este o gradinita atat de buna si curata, sper sa fie doar un caz izolat :(((.
spor la treaba fetelor. ce bine gabriela ca ai timp liber si nu mai trebuie sa gatesti, bv pt vacanta, super Italia.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)