Dulce&papanasi-sept-oct '07 (421) Bun venit Maria!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara pe fuga. Zi proasta, eu inca la birou. A inceput cu bietul Andrei carpa, cu peste 40 febra. Alergat la urgente la Medicover, m-am dus bou si am plecat vaca, daca stiti expresia. ASta apropos de ce vorbeam cu Erina mai deunazi. Ma scosesera din pepeni azi la cabinet.

Amandoi aratau foarte rau, Alex nu are cine stie ce, doar o tuse usoara, dar coapta si stare proasta. Andrei febra infernala, nu scazuse nici dupa 2 ore de la panadol cu algocalmin, plus sosete cu otet si dus rece. Nu mai zic ce circ facea la dus ca el saracu avea frisoane si o tot tinea ca ii e frig.

Pana la urma Alex e pe final de viroza, nu ne asteptam la probleme, tratam doar simptomele. Andrei e pe debut, nu prea stim ce o sa fie. Doctorita zicea sa ma astept la 2-3 zile de febra mare, dar dupa ce a avut scaun si au incetat durerile de burta de care se plangea, a scazut si febra. Acum pare ok, doar cu simptome de raceala, si temperatura sub 38. A primit numai antitermice. I-am facut si analize de sange, cu mare scandal si planset, dar nu m-au sunat inca sa mi le citeasca.

Cam asta ar fi de la noi. Balamuc adica. Sper sa inchid si eu ghiseul la munca si sa ajung sa vad bolnavii. Seara buna si sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

ba va iubesc, da' nu am timp de nimic !
suntem bine, sper ca si voi, am citit ultimile 3 pagini si tre'sa plec sa culc copilul.am avut pauza mare de net.
salutari, cu drag !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Roxana, imi pare rau pt ziua proasta, dar mai ales ca nu sunt bine copiii! Va doresc sanatate si putere!

Carpatina, da, raman acasa si cu Sofi, din pacate lucrurile nu merg deloc bine la locul meu de munca, deci mari sanse sa nu mai pot reveni acolo. Macar am ragaz 1 an sa caut altcevaOricum, ma bucur ca pot sa-i acord si Sofiei aceleasi premise ca si Sarei! Voi savura din plin timpul cu eaIoana cum e cu colectivitatea?

Papanaso, bine ca ai mai venit pe aici, repede la raport

Bernixa, ne-a sedus si abandonat!

Vale, Maria, Melaia, Kriss,Celia, feteleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee????

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Taticii din grupa noastra sunt convocati la gradinita cu copiii, joia viitoare, dupa-amiaza, si au toti incepand de la educatoare, tatici, copii, gura ferecata. Atata am aflat ca e o surpriza pt mamici. Cred ca e o imagine haioasa, taticii la masutele copiilor cu lipciul si foarfecaSau poate interpreteaza un cantec?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxali
Yaia ziceam ca asa face baiatul in loc de febra, pediatra zice ca e ok

Deocamdata am pacalit tusea fetei cu ceva homeopatice...
De baiat sant super multumita cand mi-a adus foaia trimestriala cu notele, aici se dau de 2 ori

Deci in loc de febra, ii scade temperatura cand are vreo boala gen raceala? Hmmm...trebuie sa recunosc ca nu am mai auzit decat la moldoveanca o chestie asemanatoare...Dar parca la ei temperatuar scazuse dupa un episod de febra...Daca pediatra zice ca e ok, atunci e ok.
Sanatate multa si bravo enrico, tine-o tot asa! A primit o prajitura pentru efort si munca depusa?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Roxana, tot nu-mi da pace o intrebare.... care a fost explicatia celor de la clinica dentara cand au recomandat periaj la cabinet pentru Andrei?

, sper ca puii sunt mai bine.

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Puii sunt mai bine. Fara febra, Andrei tuseste. Andrei tot apatic si imbujorat, dar nu cam atat. M-au sunat sa imi zica de analize, cica nu ar fi iesit modificari semnificative. Nu stiu ce sa mai inteleg.

De dentist nu imi amintesc. I-a dus pe toti cu gradinita si am primit o fisa, dar nu imi amintesc daca era vreun detaliu sau doar recomandare. Probabil avea placa din aceea moale, pentru ca nu se periaza cum trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Sanatate multa si Alexandrei si lui Andrei!
Vorbeam si cu sora-mea, si ai ei amandoi sunt raciti, mi-a spus ca e jale in tara cu gripa. Sper sa va ocoleasca pe toti!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Taticii din grupa noastra sunt convocati la gradinita cu copiii, joia viitoare, dupa-amiaza, si au toti incepand de la educatoare, tatici, copii, gura ferecata. Atata am aflat ca e o surpriza pt mamici. Cred ca e o imagine haioasa, taticii la masutele copiilor cu lipciul si foarfecaSau poate interpreteaza un cantec?

O imagine pe cinste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Puii sunt mai bine. Fara febra, Andrei tuseste. Andrei tot apatic si imbujorat, dar nu cam atat. M-au sunat sa imi zica de analize, cica nu ar fi iesit modificari semnificative. Nu stiu ce sa mai inteleg.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei [/blue]

Sanatate copiilor!

Noi tocmai ce aproape am scapat de viroza. Olivia din start a avut antibiotic, febra vreo 3 zile, muci, o zi era foarte apatica, apropate ca a dormit toata ziua. Urmatorul a fost Alex, febra 4 zile, din prima zi l-am dus la medic, i-au luat sange ptr analiza, fara antibiotic. La analize a iesit ca ar avea o viroza usoara. Febra urmatoarele zile, pana la urma l-am dus inca o data la medic, si ne -a prescris antibiotic. Doua zile am lipsit de la scoala. Acum doar tuseste.

De mine nu mai spun, ca asta este!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Vai ce citesc, cati copii bolnaviori, e groaznic.

Adelina dupa 2 zile de antibiotic e mai bine, doar ca la capitolul mancare este sub orice critica, abia daca ia doua lingurite si alea cu mare santaj.

Ceamica bv pt micul gradinar. Crezi tu ca se mai taie din cordon, la noi gradinita a avut efect invers, sper ca la voi sa fie mai bine si sa nu stai prea mult pe bancuta.

Sanatate multa tuturor!

Merg la fata ca e tare plictisita, nici acasa nu e bine, dar nici la gradi nu vrea.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput