Dulce&papanasi-sept-oct '07 (421) Bun venit Maria!
Raspunsuri - Pagina 10
ceamica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Dragalasele,intalnirea este pe 4 martie,adica peste 17 zile!!!! ![]() Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit www.flickr.com/photos/51234678@N02/?saved=1" target="_blank">Mihnea 3 anisori ![]() Nasi 2009 Povestea nasterii |
Frumoasa Teo , pentru mine vinerea e zi de poker !
Daaaar, e ziua ta si nu pot rata asa ceva

Multumesc pentru invitatie eu spun DA
ii anunt de pe acum ca lipsesc

mihailescu teodora spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ceamica
Frumoasa Teo , pentru mine vinerea e zi de poker ! Daaaar, e ziua ta si nu pot rata asa ceva ![]() ![]() Multumesc pentru invitatie eu spun DA ii anunt de pe acum ca lipsesc ![]() Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 ) http://community.webshots.com/user/ceamica |
Multumescccccc!!!!!

ceamica spune:
Sanatate multa Alexandra si Andrei , Cristi , Adelina, Irina !
Yaia vino la noi ca e vara
!
Zici ca sunteti specie pe cale de disparitie asa va conserva astia !( stiu ca se poate si mai frig)![]()
Ma bucur sa citesc ca i-ati dat de capat bolii Alexiei!
Luy sa stii ca am mai vazut o diferenta mare si la farmacia beladona fata de lanturile consacrate si pe caz concret chiar diferenta intre dona si sensiblu la flixotide. La dona era dublu ! uneori depinde de depozitul cu care lucreaza si apoi daca mai fac si studiu de marketing![]()
Gabriela , Erina si la noi zilele astea tot de concediu se vorbeste !
Puf a ales turcia , eu macaronia
.Acum ne uitam si de early-booking , am gasit ceva la turci in antalya tot asa 2200 pentru 10 zile . La rimini au fost o parte din prietenii nostri anul trecut si la hotelul ales de ei am merge si noi anul acesta daca ma lasa Puf sa castig![]()
luy spune:
'Neatza, va ofer o cafea calda 
Sunt cam obosita, ca Irina a dormit tare prost si e foarte maraita in continuare, nimic nu-i place, doar sa o plimb in brate. Si la peste 7 kg... ma cam indoaie ![]()
Voi incerca sa ajung si eu la intalnire atunci, am crezut ca este vorba de vinerea aceasta. Dar asa... pana pe 4 martie mai e destul, are timp chiar si Yaia sa ajunga ![]()
La multi ani fericiti, melaniatud ! Ce mai faceti ?
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Erina spune:
La multi ani Melania!
Teodora, nu stiu pe ce calendar m-am uitat eu
Looking forward...
Alina super pret pentru 10 zile. imi poti da te rog PM cu numele hotelului? Vreau sa fac o comparatie..
O zi frumoasa fara dureri de cap si probleme.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy pana pe 4 martie mai e destul, are timp chiar si Yaia sa ajunga |
Mai ales ca e si marea inghetata si o iau de-a dreptul!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
ceamica spune:
multumesc pentru coffee Luy,
chiar imi tb ca nu ma mai inteleg cu calculatorul: ba nu ma lasa aici , ba ma scoate de pe fb 
Elena am scris pe fb si iti dau pm si aici sa nu alergi de colo colo
ceamica spune:
asssssa
si azi am facut o treaba buna : l-am dat la gradi pe Sebastian !
Program scurt pana la toamna zic eu . vedem cat de scurt va fi , sper sa coopereze si sa mai crestam un pic cordonul ombilical.
din martie este si el gradinar , adica voi ocupa bancuta singura![]()
p.s. de abia astept sa vad cum primeste Puf vestea![]()
Gabriela77 spune:
Bravo, Ema, succes gradinarului, eu zic ca se va adapta super minunatul!
Luiza, multi
printesei necajite!
La Multi Ani, Melania!

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

de
Mihnea Andrei(17.10.2007)