LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *281*
Raspunsuri - Pagina 16
ceska777 spune:
Ioana_ct,
da! Macar de suzeta am scapat, inca din mai 2010!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Eliza spune:
La multi ani, Sonia si Andrei! Raluca, azi e zi mare la voi cu doi sarbatoriti 
Lavi felicitari pentru bebe, pentru curaj, pentru tot!
Conrad e o dulceata si bebe mic e un scump. E normal sa fie un pic debusolat ca doar sunt schimbari majore si pentru el, dar o sa fie frumos sa creasca impreuna. Deocamdata nu prea intelege el ce e cu bebe asta mic de o tine pe mami ocupata dar o sa se simta tare bine sa fie fratele mai mare.
Sanatate multa bolnaviorilor.
Elle nu te stressa prea tare cu mancatul, o sa le revina si pofta de mancare. Emma a vut o saptamana in care a trait cu apa si paste fierte cand a avut afte de credeam ca o sa lesine de foame.
Si Emma are inca pampers de noapte si se scoala cu el plin deci nu prea da semne ca am putea renunta curand la el. O sa intreb si eu la vizita de 3 ani. Ziua nu are probleme si nu a amai avut un accident de foarte mult timp.
Noi ii sarbatorim ziua la gradinita azi si cred ca nu e teacher din gradinita sa nu stie asta: fii-mea era ca un paun de dimineata defiland si spunand la toata lumea "Today is my b-day! I am gone by 3!". Nu am vazut-o niciodata asa fericita si plina de ea
. Maine avem party la club cu 20 de copii si cel putin atatia parinti, o sa fie o nebunie acolo.
Eliza 
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii
Ellenuta spune:
ema ptr tine s-ar potrivit super obzor beach resort, numai ca nu ai masa, asa t mai costa 15 euro/ zi de pers ptr demipensiune (nu stiu la copii cum se calculezza. ai insa in camera o mica bucatarie, frigider si tot soiul de ustensile). a fost sora mea anul trecut si a fost tare frumos, au locuri de joaca ptr copii, multe piscine, plaja frumoasa .. de ex, in ultima saptamana din iulie, un apartament ptr 4 persoane, te costa 518 euro (eu am intrat pe booking.com).
uite si situl lor http://www.obzorbeachresort.com/
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
Ellenuta spune:
neataaa
poftiti la
multaa
!!
sa aveti o zi super in ciuda ploii de afara!
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
Ellenuta spune:
EMMA
ALESSIA
La multi ani!!! Sa cresteti mari si frumoase, sa fiti istete si descurcarete, sa fiti fercite si vesele mereu!
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
roli25 spune:
Va salut de la Bv! Suntem aici de joi cu speranta sa avem cateva zile inistite, dar ne-a facut Marc beleaua
. La venire in tren nu aveau stare, mai era o mamica cu 2 pici si cum culoarul era numai al lor se alergau si tranteau strapontinele (scaunele alea cu arc lipite de perete). Si Marc a reusit sa-si prinda mana intr-una d'aia..nu va spun cat sange...am umplut tot trenu.
Am ajuns la Bv direct la urgenta la spitalul de copii, unde am facut radiografie (slava domnului osul e intreg, dar carnea de pe deget desprinsa pana la os. L-a cusut, i-a facut antitetanos, luam antibiotic 6 zile si mergem la pansat din 2 in 2 zile.
In rest incercam sa ne bucuram de liniste si aer curat, cat se poate intre vizitele la spital.
Ema...ziceai ceva de Bg?..am citit pe diagonala...noi in iunie si sept mergem in Bg, ca in iulie aug nu-mi place ca e prea cald si tb sa ies cu noaptea in cap pe plaja si sa plec repede ca da soarele puternic.
Noi anul asta am facut rezervare si speram sa ajungem unde am fost acum 3 ani cu picii si ne-am simtit minunat www.asti.bg
MItsu felicitari! Sa-ti traiasca minunea mica, sa fie sanatoasa si tu sa ai putere sa-i cresti pe amandoi!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ioanact spune:
Buna!
Declar si eu o Justina mucioasa, are atat de multe secretii de se inneaca cu ele. ![]()
Ii aspir nasul si ii pun ser fiziologic ( i se m infunda nasul). Sper sa-i treaca.
Nu stiu de unde a racit, ca Ioana nu e racita, noi nu suntem.
O fi de la dinti, desi nu inteleg legatura.
roli uff..ce sa pateasca Marc. ![]()
Bine ca n-a fost m rau.
sa-i treaca.
Distractie placuta!
LA MULTI ANI, sarbatoritelor de azi: EMMA si ALESSIA LUCIANA! Sa fiti sanatoase, fericite si sa va bucurati mereu parintii! 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
aurel_cris spune:
Emma
Alessia
Roli of ce ghinion,multa sanatate lui Marc.
Ioana multa sanatate Justinei.
stancutza spune:
Buna zuzici!
Uf...iarasi clopotei bolnaviori! Multa sanatate tuturor! Roli, refacere rapida lui Marc! Nu imi pot inchipui cum a fost, cat o fi plans mititelul...
LA MULTI ANI clopteilor sarbatoriti in ultima saptamana, si astazi! Sa creasca mari, sanatosi, veseli si sa va aduca numai bucurii!
Lavi, felicitari pentru bebe mic! Acomodare cat mai usoara in 3...sau 4? Ca nu am inteles exact ![]()
Codrutaa, noi de ceva vreme folosim pt Sofi la baie produsele din gama Earth friendly baby / Earth friendly kid. Aici le gasesc fie la Magazinele Plafar (nu tip plafar, ci la cele care chiar sunt Plafar), sau on-line, uite tocmai gasisem ieri undeva, dar nu stiu daca preturile sunt mai bune sau mai putin bune ca in alte parti: http://www.organicbaby.ro/earth-friendly-baby-p5.html?c=0 sau aici: http://www.drogheria.ro/earth_friendly_baby-b15-p0.html.
Elle, tu nu mai ai site-ul cu produse bio? Parca aveai si tu gama aceasta...sau ma insel? Noi folosim spumele de baie si gelurile corp / par. V-am zis ca suntem familia din bloc cu cel mai mare consum de apa calda lunar?
Dar maimutelul nostru dulce merita orice :-)
Noi fetele suntem singure de aseara, ne-am inteles foarte bine si m-a ajutat la toate treburile casei (locul ei preferat e in bucutarie pe blat langa mine - a se citi in sufletul meu -) cand fac ceva bun. Astazi vin parintii mei intr-o vizita scurta, asa ca nu am mai gatit pt pranz, dar tot am pregatit ceva bun: dovlecel feliat subtire si pus pe gratar, cartofi prajiti (e prima oara cand ii dau facuti de mine!) si sos de iaurt cu sare / piper / ulei de masline / usturoi pisat (bineinteles). Sofiei i-a placut, dar eu am mancat de parca as fi postit o luna!
Si nu cred ca v-am zis ca mancarea ei preferata este supa crema de linte? O mananca cu o pofta...si mai cere...ar manca si diminetaa cred :-) Dar ii dau doar doua zile pe saptamana.
Gata, au veniti bunicii, ma duc sa ma bucur si eu de ei in liniste pana ce nu se trezeste tornada mica si rasfatata.
Va pup pe toate!
Ioanact spune:
Buna seara!
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Ioana_ct, da! Macar de suzeta am scapat, inca din mai 2010! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Sa inteleg ca e ultima clopotica cu suzeta
O i-a numai la somn, nu vrea deloc sa o arunce. De biberon a renuntat usor dar la suzeta, nu.
| citat din mesajul lui Eliza Si Emma are inca pampers de noapte si se scoala cu el plin deci nu prea da semne ca am putea renunta curand la el. Eliza ![]() 2-3 ani 1-2 ANI Povestea nasterii |
Idem Ioana! Si eu ii gasesc pampersul plin dimineata.
Asa ca nici gand sa incerc sa renunte..
| citat din mesajul lui aurel_cris Ioana multa sanatate Justinei. Cristina de Bianca Maria 4.03.2008Bianca ![]() Sunt fetita mare |
Multumim!

Ii curge numai nasul si uneori i se infunda.
Febra n-a facut, de tusit nu tuseste, in schimb are balute..sa inteleg ca de la dinti.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!