LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *281*
Raspunsuri - Pagina 15
doniro spune:
Elena, cum sunt fetele?
Te rog eu nu te mai stresa ca nu mananca. Gandeste-te cum esti si tu cand esti bolnava... eu una nu as suporta nici sa vad mancarea. Ai rabdare sa treaca perioada asta in care nu se simt bine si o sa vezi ca le revine pofta de mancare si vor recupera. E perfect normal sa nu manance. 
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
doniro spune:
Ref logoped la 3 ani, sincer mi se pare muuult prea devreme. Dupa 5-6 ani se recurge la logoped, pentru ca pana la aceasta varsta copiii sunt inca in formare din punctul asta de vedere. Daria a zis pe R la 4 ani si nici acum nu il zice bine pe S, CI GI etc... iar Victor nu il zice nici pe R, nici pe L si altele, dar nu ma stresez absolut deloc.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
Ellenuta spune:
La multi ani, Sonia!
La multi ani, Andrei Casian!
Sa fiti sanatosi, sa fiti isteti, veseli si tare fericiti!
raluca, dubla bucurie azi! iti sarbatoresti ambii puiuti! neaparat sa ne pui pozici de la party! 
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
Ellenuta spune:
hello girls
hai ca e un pic mai bine cu papica .. azi au mai mancat fructe, branzica, supica cu galusti .. of tare greu e cu copilasii bolnaviori ..
mada imi pare tare rau .. fir-ar sa fie de e-coli .. de unde Dumnezeu? sanatate multa, sa scapati din prima de crocobaur ..
rox da, asa e .. si eu cand sunt racita, nici nu vreau sa vad mancarea, insa, la ele parca prea de tot a fost.
mitsule recunosc ca am avut un soc cand am vazut .. ai avut curaj, nu gluma .. pe conrad il ai in bucuresti? v-ati inchirat ceva? eu iti tin pumnii sa fie totul ok intre tine si daddy .. chiar sunt curioasa ce vor spune bunicii cand vor afla. inclin sa cred ca se vor supara, nu ptr ca feciorul are doi copilasi ci pentru ca au pierdut primii 3 ani din viata nepotelului lor .. eu cred ca ati gresit ca nu le-ati spus, sunt sigura ca lucrurile ar fi fost ok intre voi .. referitor la gelozie .. i know how it works, inca ne confruntam puternic cu ea ..
codruta ce inalta e alexia!! eva e o piticuta .. si noi suntem destul de inalti, zic io .. ce super dulce a fost printesa voastra .. "doar pe mami si pe tati!" 
alina nu am ajuns la dr caci nu e disponibil ... eu sper sa fie bine.
pupici
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
emabucuresti spune:
La multi ani sarbatoritilor! Sanatate, noroc si fericire!
Elle ma bucur ca sunteti mai bine. Eu nu ma stresez tare cand nu manaca micu', ca nu i slabut
. Si lor le tot ies dinti in per. asta, apoi daca mai sunt si putin raciti/bolnaviori...
In bg, tot acolo ati fost si anul trecut? E una dintre variante, ne vom hotari curand sper.
Lavi ce dulcic conrad, pup suparaciosul. Sunt dispute si la noi, ce incerc este sa nu pun pe umerii lui milan responsabilitatea faptului ca el este mai mare. Dar nu imi iese intotd., de ex cand iesim toti trei afara chiar tb sa il responsabilizaz sa stea langa mine, sa se tina de carut, sa coboare singur, sa nu ceara in brate etc pt ca eu tb sa il car pe frate-sau. Dar incerc sa compensez in rest si uneori il mai las pe sasha cu ochii in soare cand ma solicita el, iar in disputele dintre ei nu-l fortrz sa cedeze 'ca e mai mare'.
O sa iti fie un pic greu acum( ca fizic vorbind tb sa fii mai langa cel mic) dar cu multa dragoste pe care o sa i-o arati lui conrad( ca ei au nevoie de asigurari si reasigurari in momentele astea ca sunt iubiti) o sa vezi cum pe masura ce cresc or sa se iubeasca din ce in ce mai mult.
Iar fratiorii mai mici am senzatia ca sunt mai 'pui de daci' si iau totul mai usor. Asa-i Elle?
Ioanact spune:
LA MULTI ANI, Andrei Casian! (ai implinit un anisor!
) Sa fii sanatos, cuminte si sa-i faci fericiti pe parinti! 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
emabucuresti spune:
imi lipsesc postariel lui miri, sper sa mai intre pe aici si sa ne mai spuna despre baieteii ei!
iulia poze cand o sa imi repare electronistul acela mega lenes laptopul( se face luna de cand l-am dus, placa de baza distrusa, deh)
Ioanact spune:
Mitsu-bishu sa stii ca si Ioana a fost geloasa cand am nascut-o pe Justina si, si-a dat seama ca va ramane cu noi, mereu.
Ba chiar se trezea Justina si cu palmute peste picioare/ mana , cand o alaptam, dar in timp a inceput sa se obisnuiasca si sa o iubeasca. Am implicat-o si pe ea la schimbat pampers (ea mi-l aducea)..
La inceput e greu, pana mai creste si bebe. 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ellenuta spune:
ema da, tot acolo am fost si anul trecut si e tare frumos, hotelul, piscinele, antren ptr copii, au club unde ii duci si deseneaza,se joaca, fac diverse activitati ... referitor la faptul ca micii-s mai caliti .. asa e, confirm! la cat si-o ia anna, rar se plange .. insa acum a invatat sa riposteze, cum ii face eva ceva, cum jap ii trage vreo 2-3 palme in cap .. si mai si zice .. "naa, naa" .. eu incerc mereu sa le impac, sa le zic sa se joace frumos, sa nu se ia la harta .. dar cu cine sa ma inteleg ..
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun