Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***305***
Raspunsuri - Pagina 21
Anaan spune:
Pisigri, m-am minunat de Pisilinca vorbareata si de-abia astept sa-mi povesteasca "Motanul incaltat"![]()
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Salutare! Azi toata ziua am scris si acum, cand am zis sa ma relaxez putin citind ce-ati mai scris, m-am dezumflat rapid, fiindca ati fost cam lenese! ![]() Hai sa va dau o tema, poate va puneti in miscare cat de cat. Evident ca se accepta sa mai completati si voi lista de intrebari! E o tema legata de copiii nostri, ca destul am stralucit noi in luminile reflectoarelor ![]() Voila! 1. Care dintre ghiocei vi se pare ca seamana cel mai mult fizic cu odrasla personala? 2. Care dintre ghiocei vi se pare ca seamana cel mai mult la nivel comportamental cu odrasla personala? 3. Care este/a fost gestul facut de copilul vostru care va emotioneaza/v-a emotionat cel mai mult? 4. Ce trasatura fizica vi se pare ca v-a mostenit-o? 5. Ce trasatura psihica vi se pare ca v-a mostenit-o? 6. Ce face un alt ghiocel si v-ar placea sa faca si al vostru? 7. In ce context ati simtit cel mai puternic sentiment de vinovatie fata de copilul vostru? 8. Ce ati schimba in cresterea si educatia copilului, daca ati putea da timpul inapoi? 9. Ce ati face in plus fata de ce faceti acum pentru copilul vostru, daca ati dispune de mai mult timp? 10. Ce ati face in plus fata de ce faceti acum pentru copilul vostru, daca ati dispune de mai multe resurse financiare? Chestionarul se adreseaza, binenteles, si fetelor cu mai multi copilasi, numai ca mi-a fost lene sa tot scriu "copilul/copiii" Daca nu va faceti tema, ma declar oficial suparata pe voi, leneselor! |
pai sa raspund:
1. nu stiu
2. cred ca Vitamina ca doar sunt nascuti in aceeasi zi, la acelasi spital
3. in fiecare zi fiecare zi face cate ceva care ma da pe spate
4. ochii
5. atentia pentru detalii
6. nimic
7. dupa ce il cert
8. nimic
9. nu stiu
10. nu stiu, ma aflu intr-un mare butoi din punctul asta de vedere asa ca nu ma gandesc.
Kea spune:
Buna fetelor si multumesc pt gandurile bune si pt idei. Am luat notite, totul e la indemana pe frigider, ca pana in septebrie cu siguranta mai bifez cel putin o raceala. Andiaroro radacina aia se mananca asa cruda? Noi suntem mai bine, pe Keutu l-am pus pe picioare cu doua paracetamoale date in doua seri, daca stiam ca asa tare il ajuta nu-l mai tineam la celelalte raceli cate 10 zile numai pe siropuri. Azi mi-a fost si mie mai bine, n-am mai facut gaura in pat
, am fost in stare sa pun doua masini de rufe la spalat si sa fac si o mancare de cartofi, ca barbatu-meu, de cand am greturi, nici nu mai stie gustul mancarii gatite. Azi a mancat 2 farfurii, ca nu se stie cand mai prinde asa ocazie.
Ieri i-am luat la Keutu ghete noi. Pe neprobate. Deja cedam nervos. In magazin tipa, se zbate, curg lacrimile siroie daca incerci sa-l pui sa probeze ceva. Acasa, in schimb, imi scoate toti pantofii si ii insira peste tot. I-am tot pus in cale, doar l-or tenta. Cum dadea de ei, ii lua si ii punea undeva sus de tot, unde sa nu fie in raza lui vizuala. Pana la urma a reusit sotul sa-l incalte, ascunzandu-i pe ceilalti (altfel ajungeam la 16 ani in papuci marimea 23).
Anaan spune:
Kea, eu, cand aveam greturi, miroseam radacina de ghimbir si, desi am fost cam sceptica atunci cand mi s-a recomandat, a functionat. Ma bucur ca ti-ai mai revenit, ca primul trimestru oricum e greu, numai o raceala iti mai lipseste.
Kea spune:
La pisilinca m-am uitat ca la un film bun. Ce fain vorbeste si ce frumos mananca o gura de branza si una de paine cu unt (noi n-am amesteca nici picati cu ceara), isi pune jucariile la loc si nici nu sta calare pe calculatorul deschis! 

Anaan spune:
1. Care dintre ghiocei vi se pare ca seamana cel mai mult fizic cu odrasla personala?
Teona
2. Care dintre ghiocei vi se pare ca seamana cel mai mult la nivel comportamental cu odrasla personala?
Ana
3. Care este/a fost gestul facut de copilul vostru care va emotioneaza/v-a emotionat cel mai mult?
Nenumarate; mai nou, cand and imi zice "mami" si alearga cu bratele intinse spre mine
4. Ce trasatura fizica vi se pare ca v-a mostenit-o?
Ochii; parul
5. Ce trasatura psihica vi se pare ca v-a mostenit-o?
Dragostea de animale, curiozitatea si cam tot ce tine de temperament
6. Ce face un alt ghiocel si v-ar placea sa faca si al vostru?
Sa fie sociabil si intelept ca Adela si sa converseze ca Alexandra
7. In ce context ati simtit cel mai puternic sentiment de vinovatie fata de copilul vostru?
Dupa ce ma enervez pe el; cand i s-au intamplat accidente din cauza lipsei mele de atentie
8. Ce ati schimba in cresterea si educatia copilului, daca ati putea da timpul inapoi?
As incerca sa-l invat sa fie mai sociabil
9. Ce ati face in plus fata de ce faceti acum pentru copilul vostru, daca ati dispune de mai mult timp?
M-as juca mai mult cu el, am vorbi mai mult si ne-am dragali mai mult - practic, mai mult din toate...urasc lipsa mea de timp pentru el din ultima perioada!!!
10. Ce ati face in plus fata de ce faceti acum pentru copilul vostru, daca ati dispune de mai multe resurse financiare?
M-as muta intr-un oras mai mare unde as avea acces la altfel de gradinite decat pe aici.
Kea spune:
Anna, eu tema o las pe maine seara ca acum treb sa pape copilul. Eu cu timpul (pt copil) stau bine, cu energia stau rau tare.
Ghimbirul ala l-am vazut in magazine si ma tot gandeam oare cum i-o zice pe romaneste, dar de fiecare data uitam sa caut. O sa-mi cumpar neaparat, mi-l agat la gat.
chatonel spune:
Neata tufete!
Keuta, bine ca esti mai bine! pup!
Ilink, de ce te tot perpelesti pt conferinta aia? Pregateste-te tu bine si apoi ai sa vezi ca toate se vor aranja de la sine 
Pisilink e o vorbareata dulce 
Vin cu tema facuta, sa nu se supere anaan pe mine :D
Care dintre ghiocei vi se pare ca seamana cel mai mult fizic cu odrasla personala? |
2. Care dintre ghiocei vi se pare ca seamana cel mai mult la nivel comportamental cu odrasla personala? |
| 3. Care este/a fost gestul facut de copilul vostru care va emotioneaza/v-a emotionat cel mai mult? |
| 4. Ce trasatura fizica vi se pare ca v-a mostenit-o? |
| 5. Ce trasatura psihica vi se pare ca v-a mostenit-o? |
| 6. Ce face un alt ghiocel si v-ar placea sa faca si al vostru? |
| 7. In ce context ati simtit cel mai puternic sentiment de vinovatie fata de copilul vostru? |
| 8. Ce ati schimba in cresterea si educatia copilului, daca ati putea da timpul inapoi? |
| 9. Ce ati face in plus fata de ce faceti acum pentru copilul vostru, daca ati dispune de mai mult timp? |
| 10. Ce ati face in plus fata de ce faceti acum pentru copilul vostru, daca ati dispune de mai multe resurse financiare? |
Ilinca_M. spune:
Bon dimineu!
Deci ghimbir io rontzaiam de la magazin sau luam pastile de la plafar si degeaaaaba, ba parca mi se facea rau si de la ala:))) Cand e sa gretzoshezi, gretzoshezi si pace buna!:))
Yeee, tema de weekend! Stiam io ca tot de la Anaan e salvarea!
Revin.