Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***305***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

1. Care dintre ghiocei vi se pare ca seamana cel mai mult fizic cu odrasla personala?
Desi nu neaparat la trasaturi propriu-zis, mereu mi s-a parut ca exista o asemanare de...aer, aparentza, intre Sophiphi si Gazulina:)

2. Care dintre ghiocei vi se pare ca seamana cel mai mult la nivel comportamental cu odrasla personala?
Hmmm...as putea spune ca Sophiphi e relaxata si hotarata ca Adelake, cu strainii (ma rog, femeile, ca n-are treaba cu barbatii:)) e precauta si rezervata ca Alexandra si de multe ori e cocheta ca Eva (isi pune singura caciuli/ palarii etc si se admira in oglinda din toate unghiurile:))

3. Care este/a fost gestul facut de copilul vostru care va emotioneaza/v-a emotionat cel mai mult?
Of, o gramada; cand vine la mine cand ma intorc acasa de undeva si-mi imbratiseaza genunchii strans, cand inventeaza jocuri in care musai ma implica si pe mine, cand se uita la desene animate ca un om mare, cand danseaza cu scheme etc

4. Ce trasatura fizica vi se pare ca v-a mostenit-o?
Forma buzelor, a urechilor, a fetzei, a mainilor si picioarelor...de fapt cred ca tot in afara de culoarea ochilor si de nas, atata ca ea are in plus frumuseeetzeeee!

5. Ce trasatura psihica vi se pare ca v-a mostenit-o?
Daca la fizic ma vad pe mine cand eram mica, la psihologic parca totul e tata'so...totusi zic si eu iubirea fatza de animale si probabil ceva inteligentza si de la mine, nu numai de la sotz:))

6. Ce face un alt ghiocel si v-ar placea sa faca si al vostru?
Ar fi interesant sa converseze si in limbaj verbal mai mult, dar si asa cu japoneza ei mi se pare ca are farmecul ei si noi o sa incepem sa ne entuziasmam de vorbitul ei cand pentru tot ceilalti va fi deja o banalitate, hehe!

7. In ce context ati simtit cel mai puternic sentiment de vinovatie fata de copilul vostru?
La 8 luni cand am avut impresia ca plange aiurea, ca plangea continuu orice incercam sa fac si ma enervam tot mai tare-n sinea mea, imi venea sa urlu la ea sa taca si apoi a vomat de 3 ori consecutiv...de-atunci am zis ca niciodata n-o s-o mai banuiesc ca plange fara motiv, fara vreun discomfort fizic sau psihologic!:((

8. Ce ati schimba in cresterea si educatia copilului, daca ati putea da timpul inapoi?
N-as schimba nimic; poate sa fiu intotdeauna rabdatoare, dar atunci chiar as parea inumana, in sensul de "stepford wife":)))

9. Ce ati face in plus fata de ce faceti acum pentru copilul vostru, daca ati dispune de mai mult timp?
As calatori mai mult.

10. Ce ati face in plus fata de ce faceti acum pentru copilul vostru, daca ati dispune de mai multe resurse financiare?
Daca as avea resurse si posibilitati maaaaaaaaaaari, m-as muta in alta tzara, cred. Daca mai multe ca acum...as pune si de-o parte pentru viitorul ei. Acum are card pe numele ei si are 0,70 lei pe el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

Am vazut ca e rost de tema, repede sa o fac si eu

1. Care dintre ghiocei vi se pare ca seamana cel mai mult fizic cu odrasla personala?
Nu prea stiu, la bucle Gazulina
2. Care dintre ghiocei vi se pare ca seamana cel mai mult la nivel comportamental cu odrasla personala?
Gazulina si Andrei
3. Care este/a fost gestul facut de copilul vostru care va emotioneaza/v-a emotionat cel mai mult?
Cand ma pupa, cand fuge cu bratele deschise la mine, cand ma ia de gat si ma strange taaaare
4. Ce trasatura fizica vi se pare ca v-a mostenit-o?
Nu stiu, seamana cu mine dar nu stiu exact sa definesc la ce
5. Ce trasatura psihica vi se pare ca v-a mostenit-o?
Temperamentul, dar m-a luat de departe
6. Ce face un alt ghiocel si v-ar placea sa faca si al vostru?
Mi-ar placea sa vorbeasca si ea mai mult, adica sa lege cuvinte, dar e ok si asa
7. In ce context ati simtit cel mai puternic sentiment de vinovatie fata de copilul vostru?
De fiecare data cand ma enervez si urlu la ea
8. Ce ati schimba in cresterea si educatia copilului, daca ati putea da timpul inapoi?
Nu as mai ceda si as alapta-o mai mult de 4 luni exclusiv
9. Ce ati face in plus fata de ce faceti acum pentru copilul vostru, daca ati dispune de mai mult timp?
Ne-am plimba mai mult
10. Ce ati face in plus fata de ce faceti acum pentru copilul vostru, daca ati dispune de mai multe resurse financiare?
As due-o de mai multe ori la munte, la aer curat, ne-am muta la casa, as da-o la gradinita franceza de la 3 ani....multeeee , dar sunt convinsa ca le voi face

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Va recomand niste cookies. Mie mi s-a facut pofta mai devreme de cookies si acum le am la racit.

http://www. petitchef.ro/retete/cookies-fid-561922

in l0oc de cioco puteti bate campii cu gratie:migdale, stafide etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Cum se face ceaiul de ceapa? Am citit atatea variante ca m-am blocat. Cat se fierbe? Nu pot nici adormi copilul ca ma apuca o tuse de-l sperii, plus ca la capatul ei ajung tot cu capul in buda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

306

Simina

Mergi la inceput