Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***305***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Ramona, din ce an e masina si cat consuma?

Masina e cool oricum. Mie imi place foarte tare modelul, bordul in special si cum merge. Cutie manuala sau automata?Cate trepte?

Bianca, eu nuuuu m-as desparti de ea dar parca imi e mila cum sta saraca in fata blocului degeaba pe post de debara (am in ea sania si caruciorul), am iesit cu ea doar luni pana la market, ma gandesc ca vine vara si o sa doarma si mai mult .
M-a sunat un nene in legatura cu masina dar parea cam tigan la vorba, imi e cam frica de oameni ciudati, am vazut numai dubiosi in targ cand am fost sa trag o ocheada sapt.trecuta, foarte putini pareau seriosi.

uite aci un anunt : http://www. autozzap.ro/anunturi-autoturisme/nissan-primera-0_19370.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Ramona,dar de ce nu pui anuntul si pe autovit.ro? Cred ca ai avea sanse mai mari sa o dai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, am primit o invitatie la o conferantza la Bucale, in aprilie, si n-am avut ce face si m-am inscris...acum tot acolo-mi sta gandul Ce fac io in Bucuresti, o sa ma manance lupii, ca nu ma descurc...da' cu Phiphi ce fac?! Ca numa drumu' imi ia doua nopti, cu trenu'...Is stresata, mai bine renuntz, chiar daca tre sa am la activ niste conferinte de-astea ca doctorand la buget...una am deja, de-aici, dar acum nu stiu ce sa fac, sa merg la asta si sa scap de-o grija, sa astept ceva mai in apropiere sau mai incolo, cand s-o-ntzarca Phiphi? Da' stiu io cand va fi aia?:))
Mrrrrr, nu stiu ce sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ilinca, du-te la Bucuresti, zic eu. Din punct de vedere profesional, o conferinta la Bucuresti e mai "importanta" decit una in provincie, cel putin in domeniul meu si inca (,) citeva domenii despre care cunosc amanunte.
Si nu te mai agita atita...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Tufete, am primit o invitatie la o conferantza la Bucale, in aprilie, si n-am avut ce face si m-am inscris...acum tot acolo-mi sta gandul Ce fac io in Bucuresti, o sa ma manance lupii, ca nu ma descurc...da' cu Phiphi ce fac?! Ca numa drumu' imi ia doua nopti, cu trenu'...Is stresata, mai bine renuntz, chiar daca tre sa am la activ niste conferinte de-astea ca doctorand la buget...una am deja, de-aici, dar acum nu stiu ce sa fac, sa merg la asta si sa scap de-o grija, sa astept ceva mai in apropiere sau mai incolo, cand s-o-ntzarca Phiphi? Da' stiu io cand va fi aia?:))
Mrrrrr, nu stiu ce sa fac

Dar mai ai tu pana in aprilie. Trebuie sa confirmi de pe acum? E de dat bani?
Gandeste-te ca poti sa o lasi pe Phiphi cu husband si sa va intarcati cu ocazia asta.

Dar daca nu trebuie sa dai bani, eu zic sa spui ca te duci ca sa ai locul asigurat si te decizi atunci,inainte cu cateva zile si in functie de programul sotzului.

Eu te astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Pai intai a trebuit sa trimit titlul lucrarii si "abstract-ul", am primit confirmare ca am fost inscrisa si amu ce-mi ramane de facut e sa trimit lucrarea pana-n 10 martie.
Pentru bursierii POSDRU e gratuita participarea. Bine, cheltuieli oi avea, cu drum, cazare etc dar daca ma razgandesc si nu merg nu pierd nimic (in sensul de taxa de participare, caci nu am).
Pisigri, in general asa o fi, dar asta de la BM a fost mai importanta in domeniu decat cea care va fi la Bucale, caci a fost conferintza internationala strict de filosofie, cu mese rotunde pe diferite sub-ramuri, cu invitati din Iasi, Timisoara, Cluj + din vreo 4 tzari (Italia, Elvetia, Franta, Belgia). La Bucale va fi un fel de "jocuri olimpice":)))...drept, stiinte economice, istorie etc iar filosofia e..."filosofie" si atat, deci nu e cu sectiuni diferite.
In fine, revenind la subiect, intr-un fel m-as duce, dar in alt fel am emotii. Pe Phiphi nu pot s-o intzarc brusc, asta-i clar. De s-ar lasa ea pana atunci, ar fi ceva, dar nu vad sanse:))). Eu astept auto-intzarcare din partea ei si o s-o ghidez inspre a se lasa doar daca nu se lasa singura pana pe la 2 ani jumate, asa ma gandesc
Da' unde-i Universitatea "Nicolae Titulescu" stie careva? Banuiesc ca acolo se va tine, caci e principalul organizator.

Mergi la inceput

Universitatea N Titulescu este la statia de metrou Timpuri Noi. La o statie de metrou de Piata Unirii.

Deci daca nu ai taxa fixa nu te mai stresa de pe acum. Fa-ti lucrarea, preda-o si apoi mai ai o luna sa te decizi. Dar de ce nu ai veni cu masina ca sa o iei si pe Phiphi?

Ma rog, tu stii mai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Dodo O sa creasca Bogdanel mare si o sa se prinda el ca nici ceilalti nu sunt perfecti. Poate e si asta o idee, sa-i spui ca da, x e primul la alergat dar nu deseneaza, recita sau nu-i asa prietenos ca tine. Ceva de genul.

Saby, asteptam sa ne spui ca-s la locul lor cristalele.

Ilinca felicitari!

Sanatate Anastasiei, Micsunicii si lui Theo!

Keutu parca e mai bine, dar eu sunt la orizontala. Imi curge nasul, ma simt infundata, n-am miros, ma doare in gat, tusesc, am vomitat de vreo 4 ori azi, copilul se sperie si plange cand ma vede cu capu in buda(il ia taica-sau imediat de acolo, dar deja s-a prins ca ceva nu-i in regula) si nu mai stiu ce sa fac. Am baut ceai si imediat l-am dat afara, am mancat ceapa si sug bomboane de gat. Mai pot face ceva?

Keutu

Kea un paracetamol poti totusi lua daca te simti asa de rau insa bai fierbinti nu-ti recomand.
Eu am avut in primul trimestru de sarcina gatul inflamat si mi-a trecut cu pastilute de supt pe baza de propolis si ff multe lamai+miere - limonada

Sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Azi toata ziua am scris si acum, cand am zis sa ma relaxez putin citind ce-ati mai scris, m-am dezumflat rapid, fiindca ati fost cam lenese!

Hai sa va dau o tema, poate va puneti in miscare cat de cat. Evident ca se accepta sa mai completati si voi lista de intrebari!

E o tema legata de copiii nostri, ca destul am stralucit noi in luminile reflectoarelor

Voila!

1. Care dintre ghiocei vi se pare ca seamana cel mai mult fizic cu odrasla personala?
2. Care dintre ghiocei vi se pare ca seamana cel mai mult la nivel comportamental cu odrasla personala?
3. Care este/a fost gestul facut de copilul vostru care va emotioneaza/v-a emotionat cel mai mult?
4. Ce trasatura fizica vi se pare ca v-a mostenit-o?
5. Ce trasatura psihica vi se pare ca v-a mostenit-o?
6. Ce face un alt ghiocel si v-ar placea sa faca si al vostru?
7. In ce context ati simtit cel mai puternic sentiment de vinovatie fata de copilul vostru?
8. Ce ati schimba in cresterea si educatia copilului, daca ati putea da timpul inapoi?
9. Ce ati face in plus fata de ce faceti acum pentru copilul vostru, daca ati dispune de mai mult timp?
10. Ce ati face in plus fata de ce faceti acum pentru copilul vostru, daca ati dispune de mai multe resurse financiare?

Chestionarul se adreseaza, binenteles, si fetelor cu mai multi copilasi, numai ca mi-a fost lene sa tot scriu "copilul/copiii"

Daca nu va faceti tema, ma declar oficial suparata pe voi, leneselor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Kea si Saby, sper ca sunteti mai bine!

Mergi la inceput