*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (480)
Raspunsuri - Pagina 9
Olgutzika spune:
Mihnea
Sa cresti mare si voinic!!!
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
Olgutzika spune:
Teodora, bafta multa multa!!! probabil ca o fi ceva infectie pe acolo...prietena mea a folosit Dermovate, intr-o saptamana era copilul de aproape cinci ani decalotat. La el era fffff stransa pielea, a fost la un moment dat decalotat fortat si de aia a facut aderente si i-a fost mai nasol dupa ( exact ce spui si tu, ca se lipea la loc...) Atentie, Dermovate e crema cu cortizon, ar trebui sa vorbesti cu un medic despre aplicarea ei. Tinem pumnii!!!
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
teodora racz spune:
Am ajuns acasa;dr.l-a consultat dar nu i-a putut face nimic din cauza inflamatiei;i-a pus un bob de crema inauntru si l-a pansat cu rivanol;ne asteapta dupa o saptamana sa vada daca trebuie operatie sau nu;
am avut niste emotii mai ales ca dr.a fost in operatie si a trebuit sa asteptam pe coridor;Tudor a urlat cat timp atrebuit intins pe pat dar s-a oprit busc dupa ce l-a terminat;nu vreau sa ma gandesc la operatie;
cat am stat acolo am vazut copii scosi din bloc operator,off groaznic;
Olgutzica si eu am folosit inlocuitorul lui Dermovate ca l-a noi n-am gasit;si-a facut intr-adevar efectul si s-a decalotat pana la jumatate dar nu am putut scoate de acolo smegma;cate zile l-a folost prietena ta si in ce parte l-a uns cu exactitate?
Olgutzika spune:
Teodora, fix 7 zile, uns de jur imprejur! Horror ce zici tu acolo...
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
gudinde spune:

LA MULTI ANI,YANNIS!
LA MULTI ANI,MIHNEA!

Teo, horror. Sper tratamentul sa-si faca efectul si sa nu se ajunga la operatie.
teodora racz spune:
Multumesc Gudinde!Azi noapte nici o schimbare;la o ora dupa ce s-a culcat s-a trezit cu o mancarime
si se scarpina si plangea;abia,abia am reusit sa-i pun rivanol si scutec;a vrut sa doarma pe mine,nu si-a gasit pozitia si a adormit f.greu;pt.mine e ciudat ca ziua nu se plange decat rar ca-l doare si tot asa dupa ce se scarpina;dar noaptea e groaznic
Mai e doar putin inflamat dar vantaia inca nu a trecut;
Ma duc in bucatarie ca azi avem in meniu mamaliga cu unt si stiuca la cuptor!
De Kitzy nu stie nimeni nimic?
mihatp spune:
teodora 
sper c-o sa se vada ceva imbunatatiri in 2-3 zile. eu am probleme de inflamatie din cauza hemoroizilor, si cand se intampla nu vad o imbunatatire decat cel mai devreme 2 zile.
sper sa evitati alte interventii.
puiu' mic si necajit. si pe mama lui
de kitzy nu stim inca nicio veste noua din pacate.