*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (480)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Intr-o ora me duc cu Tudor la dr.Va rog sa-mi tineti pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mihnea

Sa cresti mare si voinic!!!

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi )

Mergi la inceput

Teodora, bafta multa multa!!! probabil ca o fi ceva infectie pe acolo...prietena mea a folosit Dermovate, intr-o saptamana era copilul de aproape cinci ani decalotat. La el era fffff stransa pielea, a fost la un moment dat decalotat fortat si de aia a facut aderente si i-a fost mai nasol dupa ( exact ce spui si tu, ca se lipea la loc...) Atentie, Dermovate e crema cu cortizon, ar trebui sa vorbesti cu un medic despre aplicarea ei. Tinem pumnii!!!

Mergi la inceput

Am ajuns acasa;dr.l-a consultat dar nu i-a putut face nimic din cauza inflamatiei;i-a pus un bob de crema inauntru si l-a pansat cu rivanol;ne asteapta dupa o saptamana sa vada daca trebuie operatie sau nu;am avut niste emotii mai ales ca dr.a fost in operatie si a trebuit sa asteptam pe coridor;Tudor a urlat cat timp atrebuit intins pe pat dar s-a oprit busc dupa ce l-a terminat;nu vreau sa ma gandesc la operatie;cat am stat acolo am vazut copii scosi din bloc operator,off groaznic;
Olgutzica si eu am folosit inlocuitorul lui Dermovate ca l-a noi n-am gasit;si-a facut intr-adevar efectul si s-a decalotat pana la jumatate dar nu am putut scoate de acolo smegma;cate zile l-a folost prietena ta si in ce parte l-a uns cu exactitate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI,YANNIS!!

LA MULTI ANI,MIHNEA!!!

Mergi la inceput

Teodora, fix 7 zile, uns de jur imprejur! Horror ce zici tu acolo...

Mergi la inceput

Multumesc Olgutzika!Horror da noroc ca dr. a fost ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

LA MULTI ANI,YANNIS!
LA MULTI ANI,MIHNEA!

Teo, horror. Sper tratamentul sa-si faca efectul si sa nu se ajunga la operatie.

Mergi la inceput

Multumesc Gudinde!Azi noapte nici o schimbare;la o ora dupa ce s-a culcat s-a trezit cu o mancarimesi se scarpina si plangea;abia,abia am reusit sa-i pun rivanol si scutec;a vrut sa doarma pe mine,nu si-a gasit pozitia si a adormit f.greu;pt.mine e ciudat ca ziua nu se plange decat rar ca-l doare si tot asa dupa ce se scarpina;dar noaptea e groaznicMai e doar putin inflamat dar vantaia inca nu a trecut;
Ma duc in bucatarie ca azi avem in meniu mamaliga cu unt si stiuca la cuptor!

De Kitzy nu stie nimeni nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

teodora
sper c-o sa se vada ceva imbunatatiri in 2-3 zile. eu am probleme de inflamatie din cauza hemoroizilor, si cand se intampla nu vad o imbunatatire decat cel mai devreme 2 zile.

sper sa evitati alte interventii.

puiu' mic si necajit. si pe mama lui

de kitzy nu stim inca nicio veste noua din pacate.

Mergi la inceput