*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (480)
Raspunsuri - Pagina 8
teodora racz spune:
Noi din una in alta
Azi dimineata Tudor a acuzat dureri la putulica;ma uit si o vad umflata;intr-o ora s-a umflat si s-a facut rosie ca focul;el era decalotat dar se tot lipea inapoi;deja imi imaginam cum as sta sa astept pe holul minunatului nostru spital de copii;am sunat un prieten care-l cunostea pe dr.chirurg si ne-a dat tratament acasa:nidoflor si comprese cu rivanol;ne asteapta saptamana viitoare sa-l decaloteze!
Puteti sa-mi dati niste sfaturi?Acum roseata a trecut,a ramas doar in zona in care e umflat si acolo se vede o acumulare de ceva,banuiesc mizeria care nu s-a putut curata;poate face pisu si nu-l doare deloc cand urineaza;A mai trecut careva dintre voi prin asa ceva?
Kitzy ai vesti noi?
gudinde spune:
kitzy sper sa primiti repede niste raspunsuri clare, sa nu se mai chinuie atata bietul pui.
Teodora, Ariel stia o crema f buna cu care l-a scapat pe Teo al ei de decalotarea la chirurg.
ariel_7000 spune:
teodora, eu asta am folosit cu succes la Teo, dar eu nu l-am decalotat deloc, doar am uns zona. in 2 saptamani s-a "deschis" De tot si asa a ramas. Trebuie doar sa faci rost de ea din Germania. Se poate comanda de pe siteul asta, dar transportul e cam scump. Merita daca cuplezi cu alte produse sau daca ai pe cineva acolo sa-ti faca rost:
http://www.apodiscounter.de/mercurialis-salbe-p-196133.html
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
teodora racz spune:
Ariel din pacate am folosit crema respectiva dar fara nici un succes!Am aflat de ea din postarile tale de anul trecut;mi-a adus-o tata din Germania dar degeaba;ziua de ieri a trecut greu cu dureri,ne-a schimbat crema pe Diprogenta dar nu vad nici o diferenta;noaptea a fost luuuuunga cu treziri dese si imi tot cerea sa-i pun putulica in sticla de rivanol
Inflamat este,rosu este dar are perioade cand nici nu-si aduce aminte ca il doare;oricum maine dimineata mergem la dr.sa-l vada;
Va doresc tuturor o duminica minunata!
Ariel acum am vazut la ce ora ai scris!N-ai avut somn?
zozela spune:
La muulti ani,Yannis!!
Sa cresti mare,sanatos si norocos!! Simo,mama-nasa a cuibului(
),sa te bucuri muulti ani de puii tai iubiti!!
luny spune:
Teodora, si Matei a avut ceva probleme pana sa se decaloteze, s-a umflat si el puti si era rosu acolo, cu rivanol si reviken a trecut in 2 zile, dar nu a fost asa rau... eu l-am dus la dr chirurg sa-l vada si noroc ca tipul era cam antioperat, doar in cazuri fff nasoale si extreme, si m-a invatat cum sa fac eu, si in 2 saptamani s-a decalotat, fara niciun chin, durere, planset nimic... am avut mare noroc, eu nici n-am vrut sa aud de taiat..
Iubirea mea
Mufarin, bandit mic
Life is to precious to worry about stupid Shit!
teodora racz spune:
Lunny problema mea e ca dupa 2 zile de rivanol nu se vede aproape nici o ameliorare;clar ceva s-a infectat acolo
Vreau sa-l vada maine un medic sa-mi spuna ce parere are desi nu stiu cum se va atinge de el
luny spune:
doar rivanolul nu e suficient.. da-i cu reviken/cutaden!
Iubirea mea
Mufarin, bandit mic
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihatp spune:
teodora, cum mai e Tudor?
nu stiu ce sfat sa-ti dau ca n-am patit pana acum. cel mai bine de mers la medic. imi pare tare rau pentru el!
kitzy? cum sunteti?