Multumim fetelor de gandurile bune....am fost azi la eco,dar la d-na dr i-a intervenit ceva si numa mai tarziu apare asa ca mi s-a luat nr de telefon si o sa fiu sunata cand sa merg. Dupa-aia l-am cautat pe un dr conferentiar gastroenterolog tot acolo sa-l vada si el, dar si el era plecat...am ajuns acasa, am dat o fuga la dr de fam dupa trimitere in caz ca am nevoie si ea era plecata la casa de asigurari, asa ca azi ca niciodata n-am dat de nici un dr 
Kitzi, sa-ti ajute Dumnezeu sa scapati odata de probleme. Sa dea El intelepciune medicilor, sa-i lumineze in a lua cea mai buna decizie.
Doamne-ajuta!
Nu pot sa cred ca avem medici asa de incompetenti, am impresia ca nu se termina niciodata cosmarul asta....sa nu-i pot da sa manance pe saturate ca varsa, cred ca ei is de parere ca infometarea e cea mai buna solutie anti varsatura, mama lor de medici. As pleca si maine din tara asta nenorocita daca as avea ocazia.
Kitzy
multa sanatate puiului mic! Sa-i dati repede de capat bolii si sa scapati de suferinta.
Teodora multa sanatate si fetitei tale.
Pe mine m-a palit azi raceala si-mi curge nasul continuu, in curand voi arata ca un clovn.
Mai rau e ca nu ma pot concentra si nici nu-mi arde de munca...

Tonic ma inscriu si eu in lubul nasurilor curgatoare;mie stii cu ce mi-i bine?cu Bioflu!Iau 3/zi si pana seara se vede diferenta!
Kitzy astept vesti bune!

Numai ganduri bune pentru randunici!
Kytzy multa sanatate puiului tau!Groaznic ce povestesti tu acolo!
Pup fetele cu pui cu tot!