*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (480)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Multumim fetelor de gandurile bune....am fost azi la eco,dar la d-na dr i-a intervenit ceva si numa mai tarziu apare asa ca mi s-a luat nr de telefon si o sa fiu sunata cand sa merg. Dupa-aia l-am cautat pe un dr conferentiar gastroenterolog tot acolo sa-l vada si el, dar si el era plecat...am ajuns acasa, am dat o fuga la dr de fam dupa trimitere in caz ca am nevoie si ea era plecata la casa de asigurari, asa ca azi ca niciodata n-am dat de nici un dr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Kitzy, iti doresc sa te sune repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Miradi iti spun si eu cu intarziere LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexalorena spune:

Kitzi, sa-ti ajute Dumnezeu sa scapati odata de probleme. Sa dea El intelepciune medicilor, sa-i lumineze in a lua cea mai buna decizie.
Doamne-ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Kitzi, o sa fie bine, TREBUIE sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Nu pot sa cred ca avem medici asa de incompetenti, am impresia ca nu se termina niciodata cosmarul asta....sa nu-i pot da sa manance pe saturate ca varsa, cred ca ei is de parere ca infometarea e cea mai buna solutie anti varsatura, mama lor de medici. As pleca si maine din tara asta nenorocita daca as avea ocazia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Kitzy multa sanatate puiului mic! Sa-i dati repede de capat bolii si sa scapati de suferinta.

Teodora multa sanatate si fetitei tale.

Pe mine m-a palit azi raceala si-mi curge nasul continuu, in curand voi arata ca un clovn. Mai rau e ca nu ma pot concentra si nici nu-mi arde de munca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Tonic ma inscriu si eu in lubul nasurilor curgatoare;mie stii cu ce mi-i bine?cu Bioflu!Iau 3/zi si pana seara se vede diferenta!
Kitzy astept vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Numai ganduri bune pentru randunici!
Kytzy multa sanatate puiului tau!Groaznic ce povestesti tu acolo!
Pup fetele cu pui cu tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Kitzy, cum sunteti?

Mergi la inceput