*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (480)
Raspunsuri - Pagina 10
teodora racz spune:
Miha multumesc mult pt.gandurile bune!
De ieri suntem mult mai bine.Inflamatie nu mai este,doar ca se mai scarpina din cand in cand;azi noapte s-a trezit numai o data si i-am pus rivanol;ma rog ca luni sa nu fie necesar sa-i faca nici o interventie;
Ariel cum stai cu tutu-urile?
Olgutzika spune:
Teodora, Doamne ajuta sa fi trecut peste ce a fost mai greu!!! Mititelul de el
In rest, sunteti bine?
Da, niciun semn de la Kitzy...sper ca sunt si ei mai veseli...
Fug la dentist, asa un chef am 
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
teodora racz spune:
Olga succes la dentist!Te doare ceva?
In rest suntem bine cu mancarile noastre mai speciale dar atata timp cat nu-i dau zahar si lapte normal suntem ok.Saptamana asta le-am facut piscoturi la cuptor(cu jum.din gramajul de zahar din reteta),tort cu mascarpone cu blat de biscuiti;trebuie sa-i fac sa rontaie intre mese ca sa nu simta lipsa!
Am vazut la Selgros o iaurtiera si as vrea sa cumpar;are careva dintre voi?
alina_satena spune:
Teodora spune-mi si mie mai multe despre iaurtiera aia,ca asa m-am saturat de iaurturile din comert
fiicamea mai face si alergie la ele
stie k nu are voie si aia cere
sper sa trec cu bine si peste alergia aia.Cat costa iaurtiera aia.Apropo de tortul ala cu mascarpone mi-ai facut o asa pofta
mihatp spune:
teodora
, tare ba bucur ca sunteti mai bine. oricum a avut o evolutie fantastica. cred ca reusiti sa streceti peste moment fara alte necazuri. mai incearca o data folosind crema pentru decalotare. cred ca la noi prea repede se pune mana pe "cutit". povesteau fetele ce-s plecate prin strainataturi ca p'acolo nici nu se vorbeste despre asta.
te
, sper sa fi trecut de tot!
teodora racz spune:
Alina iaurtiera am vazut-o intr-o reclama de Selgros;e un aparat ca o cutie ovala cu 6 borcanase cu capac si costa in jur de 62 ron;se pune laptele in borcanase,se baga aparatul in priza si in decurs de cateva ore(nu stiu cat)iti iese iaurtul;ce nu consumi atunci poti sa-l pui linistita la frigider in borcanasele aferente;am inteles ca poti gasi pe internet o gramada de retete de iaurt cu diferite gusturi si combinatii;
Miha eu cu sotul abia ne-am atins de tort;l-am lasat copiilor care au lins si ultima farmitura!Voi mai incerca cu crema chiar de maine;nici eu nu as vrea sa-i umble dr.acolo!
gudinde spune:
Teo eu sunt proaspata proprietara de iaurtiera. De abia am luat-o si inca n-am apucat sa o folosesc. Dupa prima transa am sa vin cu impresii. Pana atunci mai am un pic de studiat sa vad exact cum se foloseste.
Sper ca sunt bine Kitzy si puiutul ei si functioneaza principiul "no news is good news".
alina_satena spune:
Gudine sa ne spui si noua primele impresii de folosit iaurtiera sunt asa de curioasa,daca esti multumita cred ca imi voi machizitiona si eu una.
gudinde spune:
Alina sigur vin si va spun. Eu m-am tot codit, sa iau sa nu iau si pana la urma am zis hai, si l-am luat. Acum sa vedem cum o iesi. Poate-l testez in weekend.
teodora racz spune:
Gudinde si eu te astept cu pareri si impresii!O fi asa de buna cum i se face reclama?
Kitzy cand ai timp da-ne un semn!