*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (480)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Consider ca cel mai pretios martisor este acela primit de la puiutii nostri. Astept cu nerabdare sa ajung acasa sa vad ce surpriza mi-a pregatit randunoiul meu "tanar si nelinistit"
Va doresc o dupa amiaza si o seara minunata!
Din pacate cand sunt acasa reusesc destul de rar sa butonez calculatorul deoarece randunoiul prinde "radacini" pe scaun iar printesica mea vrea sa vada numai poze cu "Bianca bebelush"...
Ne auzim maine!
Pupici la randunici, bebice si bebici!

Cum sa fac oare sa-mi introduc semnatura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani,Sam,David si Daria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

La Mullti ani Sam, david si Daria,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Zoze ce mai fac puiuti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Lucaaa

Teodora,sunt bine.Sambata,Maria a fost botezata si am facut dubla petrecere!
Voi cum sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Zoze Woow asa de repede a trecut timpul?Sanatate ii doresc micutei increstinate!A fost cuminte?Cum a suportat agitatia petrecerii?
Noi suntem pe calea cea buna cu putulica iar in rest programul obisnuit de dieta!

Ps.Sa nu mai spui la nimeni dar mi-e tare dor de celelalte randunici si-mi pare rau ca nu mai sunt discutiile de altadata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

LUCA

Buna dimineata randunici!
Poftiti la si ceai de lamaie! Si ca sa alungam monotonia va dedic o melodie http://www.youtube.com/watch?v=CfQ2MbnkbYA

La mine primavara a inceput foarte frumos, imbratisari calde de la cei dragi, martzisoare si multe buchete de flori. De fiecare data e emotionant!
Zoze, sa-ti traiasca bebelusha Maria, sa-i dea Dumnezeu tot ce e mai bun si frumos!
Teodora, Alina ce mai fac puiutii vostri?
Am inceput o zi mai linistita la birou, sper sa fie asa pana la terminarea programului. Am inceput sa "croshetez" un album al Biancai pe picassa. Vreau sa vedeti ce turturica nazdravana am si eu!
Aseara uitandu-se la pisica Mutzi spune: " Mutzi nu are fustati pentu ca s-a balbelit" eu ii spun: "Are mami nu vezi..?" si ea uitandu-se mai atent: "Vai ce de pal ale pe fatza!" Am ras in hohote..

Va las acum ca mai am de rezolvat cateva problemute!
Va doresc o zi buna!

la randunici, bebice si bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Ne pare rau Teodora ca noi cele nou venite am cam intrat cam brusc asa,dar acum depinde de fiecaruia ce vrea sa scrie si cand vrea sa scrie asta este parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Luca

Sa fiti sanatosi si voiosi, Tonicuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mariana, bine ai venit !

Teodora, ce fain ! Eu am zis, cred ca o sa plang ca o nebuna la prima serbare a Sofiei, ca o sa pastrez toate desenele si tot ce voi primi de la ea de la gradi, toate poeziile, totototot Ma bucur ca sunteti ok cu putza, saracutul Tudor.

Azi e zi lunga, cu treaba multa! Si cu Soful la bunici, asa ca...va doresc o zi frumoasa !

Mergi la inceput