*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (480)
Raspunsuri - Pagina 17
MarianaPop spune:
Multumesc Olgutzika!
puiutilor tai!
Sa va povestesc..m-a sunat randunoiul (ca de obicei) spunandu-mi ca "a livrat coletul"
in buna stare..asa spune de fiecare data cand o duce pe Bianca la cresa...si mi-a spus cu mare mirare in glas ca i-a luat acasa martzishoarele Biancai pe care le-a primit de la baietii din grupa..
, auzi domnule..turturica mea a primit martzishoare!
Cica mi-a confectionat si mie unul...de-abia astept sa-l vad!![]()
Si acum o scurta pauza de ras!
"Un tip viziteaza o fabrica de diverse produse din latex.
Prima data a remarcat masina de produs biberoane, datorita zgomotului de "fssss-pac" pe care il facea. Ghidul explica:
- Acel fasait este cauciucul pe care-l injecteaza, iar "pac"-ul este dat de intepatura care i se face in varf.
Ceva mai incolo intra in sectia de produs prezervative. Un zgomot infernal si aici: "fsss-fsss-fsss-pac".
Intrigat, omul nostru intreaba:
- Bine - bine, am inteles de ce face"fsss", dar de ce se mai aude si "pac"?
- Normal , aparatul functioneaza ca si cel de produs biberoane; la al patrulea prezervativ, ii trage o gaura.
- Asta-i buna! Dati gauri la prezervative?
- Da! Face bine la afacerea cu biberoane..."
la randunici, bebice si bebici!
MarianaPop spune:
again!![]()
Mamici-randunici poate sa-mi trimita cineva un PM cu parola de pe mail-ul comun?
Vreau sa postez link-ul cu pozele Biancai! Multumesc anticipat!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia, berbecutza mea iubita!
mrlh spune:
Promit ca o sa incerc sa intru mai des sa postez. Eu sunt fericita posesoare a doua fetite de 2 ani si 11 luni (Delia), respectiv 8 luni (Monica). Ele mi-au schimbat viata definitiv. Nu credeam ca un copil poate sa-ti schimbe asa mult felul in care vezi si apreciezi anumite lucruri.
Fug ca se aud tipete! Incerc sa revin!
alina_satena spune:
Mrlh bine ai venit la noi pe crenguta
ce coincidenta si pe fetita mea o cheama tot Delia
MarianaPop spune:
Bine ai venit pe ramurica mrlh!
Alina_satena, eu nu cred ca celelalte randunici considera ca "am intrat asa brusc" pe crenguta! Citind din urma "ciripiturile vesele ale stolului" am considerat ca mamicile care sunt prezente aici sunt deosebite, nu stiu cum sa explic...emana o anumita caldura sufleteasca si am simtit ca as vrea sa fiu si eu alaturi de ele.
Eu cred ca voi castiga mai mult daca prin postarile mele sincere voi lasa sa fiu vazuta asa cum sunt decat sa incerc sa par ceea ce nu as fi de fapt. Ufff gata...la munci..dar nu inainte de a va lasa asta:
http://shine.yahoo.com/event/momentsofmotherhood/laughing-baby-loves-ripping-paper-2459529
Mariana, mamica de
Bianca Alessia, berbecutza mea iubita
kitzy spune:
Salutare ciripime!
Am citit cateva mesaje dinainte si acuma realizez ca deja au trecut 3 ani...wow...nu-mi vine sa cred...
Parca mai-nainte eram la odisee ![]()
MarianaPop spune:
It's me again!![]()
Am intrat sa va doresc o dupa-amiaza placuta (yuppppiiii termin programul)
si o seara buna! Puiutii sa va fie cuminti si ascultatori! Eu am petrecere in familie, sarbatorim socrela
!
imi pare rau ca nu pot sa intru si seara!
De-abia astept sa va intalnesc maine!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia, berbecutza mea iubita