*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (480)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Fetelor de cateva zile tot sarbatorim!Deci sa continuam:

LA MULTI ANI BOGDAN ALEXANDRU!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ANDREI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata!
In primul rand LMA puiutulor de randunici care rand pe rand implinesc trei anisori!
Sunt o mamica de Bianca Alessia, nascuta pe data de 09.04.2008.
Pentru ca sunt o "incepatoare" pe acest forum, as dori daca se poate sa "intru" in cuibusorul vostru . De abia astept sa va cunosc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

MarianaPop bine ai venit printre randunici,te primim cu bratele deschise La multi Ani ingerasilor care implinesc 3 ani Bogdan-Alexandru si Andrei sa fiti sanatosi,si sa va faceti mari si puternici

Mergi la inceput

Multumesc pentru primire alina_satena!
Am inceput "sa-mi fac temele" despre mamici-randunici, randunele si randunei. Ce stol minunat si vesel!
Uitandu-ma in listuta am vazut ca trebuie sa spun "LA MULTI ANI!" lui Andrei David, puiut de delphin,sa aiba mult noroc si bunul Dumnezeu sa-i dea tot cei mai bun in viata!

Mergi la inceput

[red]LA MULTI ANI![/red]
In primul rand va invit la o aromata si la un ceiut dulce si fierbinte!
O primavara frumoasa cu multe zambete si impliniri pentru toate randunicile mamici si nu in ultimul rand pentru turturicile lor mai mici sau mai mari!
Un gand frumos pentru randunici deosebite si zozela, olgutzika, gbutucica, mimonix, lyvy, gecko, gudinde, sovietica, clauclau, clodute, sovietica, ccris_ccis, delphin, simo27, numeioana, luny, natynic, tonic, aliceionescu, blankar, kya, ralucaspm, amira roxana, cleme, elara, mihatp, clabuc, lianam, mihutza11, mstela, remaliss, ramo_cata, valentina c, ursuleata, bubu05, nicoleta, cristinagoji, nicol_conte, pidana (sper sa nu fi omis pe cineva ) precum si pentru randunicile nou venite pe ramurica teodora racz si alina_satena!

Pupici la randunici, bebice si bebici!

Mergi la inceput

Va doresc din suflet o primavara minunata,un ghiocel de sanatate si sa va bucurati de puiutii vostri!

LA MULTI ANI SAMUEL,DAVID SI DARIA![cor

Multumesc Mariana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

La multi Ani de Martisor fetele sper ca primvara ce vine sa va aduca bucurii si implinir

Mergi la inceput

!
In primul rand un sincer "LA MULTI ANI!" lui Samuel Casian puiut de Simo27. Fie ca bunul Dumnezeu sa-i daruiasca tot cei mai bun.
Ufff ce zi...in sfarsit am ajuns sa-mi savurez a doua cafeluta pe ziua de astazi. Va invit si pe voi cu cea mai mare placere. Am inceput ziua cam tumultuos...pupaturi cu multi colegi, colege, sefi si sefe.."gheu tale" dupa cum spune turturica mea Biancuta. Am scapat si de asta si au inceput telefoane, finalizare minute sedinta, pregatire pentru intalniri, centralizare sedinte..si mai am multe de facut ...da' uite ca fac o pauza scurta . Am fost foarte emotionata aseara..turturica mea mi-a cantat "De ziua ta mamicooo" ce mai am avut ochii in lacrimi ...multumesc inca o data bunului Dumnezeu ca mi-a dat o astfel de minune.
Va doresc o zi excelenta in continuare!
Pupici la randunici, bebice si bebici!

Mergi la inceput

Eu am primit martisoare de la cei doi pui;Antonia a venit de la gradinita cu o gramada de ghiocei primiti de la colegi!

Mergi la inceput