Strumfi de iul-aug 2007 (210)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

azi o sa gatesc tocanita de cartofi si snitzel, nu ca m-ar fi intrebat cineva.
am mai gasit o reteta interesanta http://barbatlacratita.blogspot.com/2010/10/cartofi-crocanti-la-cuptor.html. poate ii plac lui andrei la fel de mult ca si cartofii prajiti.

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Loredana imi pare tare, tare rau !

Fetelor de convulsii mai multe ar putea sa spuna al meu, eu n'am vazut decat o sg data, o jumatate de convulsie...nu spun ca atunci cand a fost prima oara parca nici nu il credeam pe al meu...De fiecare data au durat 10 secunde...zece secunde in care mori de 10 ori... Sper sa nu mai fie nevoit nimeni sa vada asta!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna fetele
saru'mana mult de sustinere..am luat 92 de puncte din 100...pica,ca nuca in perete dupa ce am citit dar na,am zis sa va spun.

loredana,imi pare tare rau,nu exista alte cuinte.
mada,sper sa nu fie nimic grav...nici nu vreau sa-mi imaginez situatia.

Mergi la inceput

bravo georgiana! si cu asta basta, ai terminat????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Felicitari Musso acum ramane sa ne anunti de job sa putem sarbatori si mai cu foc. [pk

Carla bineinteles ca nu gratis. Insa, sincer nu stiu ce m-as fi facut fara ea. Ma ajuta mult. Cel putin cu calcatul, nu am mai calcat de f mult timp. Da o sa-mi scot parleala de luna viitoare la Bucuresti. Mi-e greu sa cred ca imi voi gasi eu pe cineva de incredere prea repede.

Michi parca si eu as manca niste cartofi de-aia. acum am scos niste vita sa fac o ciorbica.

Loredana eu zic sa nu descurajezi, e greu, stiu, poate cu ceva tratment de sustinere iti poti realiza visul

Daria a venit de la gradi strigand in gura mare: mami iti fac o surpriza. Am facut poze la gradinita sa-ti fac o surpriza. Cred ca se refera la felicitarile alea de 8 martie.
Apropos de educatoare, m-a impresionat ieri cand am intrebat-o pe Daria ce a mancat? si-mi raspunde ca si-a scapat carnita pe jos si a cerut alta, dar doamna a zis ca nu mai are ca a dat la toti copiii si atunci i-a dat-o pe a ei din farfurie.
pana acum, de cele mai multe ori, imi raspundea cam asa
Eu: ce ai avut azi de mancare
D: ciorba si felul doi orez....
Eu: si tu ce ai mancat?
D: marul

Alta data
Eu: ce ai avut azi la masa?
D: ciorba si piure
Eu: si ai mancat ciorbica
D: nu, nu mi-a placut
Eu: dar felul doi?
D: nu
Eu: de ce?
D: pai daca venea biscuitele

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Dana e tare haioasa Daria, auzi venea biscuitele ...
Emily nu povesteste nimic din ce face al scoala:
Eu: Emily ce ai facut azi la scoala?
Em: Am mancat la cantina, a dormit pe salteluta (raspuns standard, invariabil)
Eu: Si altceva ce ai facut?
Em: Aaa nu povestesc! Si pleaca

Din luna martie pana in iunie au activitatea piscina cu scoala. Si cum mi'am luat agrementul de acompaniator o sa ma duc cu clasa ei +alti 7 parinti+educatoarea. Abia astept!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

ei lasa ca eu traiam cu impresia ca daria imi povesteste tot si ieri am fost sa o iau eu si mi-a zis doamna ca de saptamana trecuta au inceput dansurile. ea nu mi-a zis nimic. Abia cand am intrebat-o eu mi-a aratat cum a invatat, era tare haioasa ca dadea din fund asa aparte

Ce fain ca te duci la piscina, ce m-as balaci si eu. De fapt as face orice miscare, chiar ma simt "statuta" in ultimul timp si cand fac ceva, respir de zici ca cine stie ce am facut. Se vede lipsa de miscare, de sport.
Asa as juca un volei pe plaja

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

am si eu intrebare la voi: ce acte imi trebuie pt inscrierea la gradi???????? ideea e ca eu n-am buletinul pe sect 4 unde domiciliez. doar sotul. ideea e ca daca ambii parinti trebuie sa aiba buletin in acelasi sector trebuie sa-l schimb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Musso, felicitari pt examen! Ai luat o nota f buna!
Carla, ai apucat sa vorbesti cu directoarea la gradinita, ce ai mai facut?
Dana, tare scumpa Daria cu dansurile. Si Andreea face dansuri, si imi arata acasa, au dansat pe "Nu mi-e frica de bau bau", acum fac niste piruete si miscari de balet...
Madabout, bafta la control!
Mychy, pai iti trebuie cam asa (copii si acte originale - lasi doar copiile la inscriere, dar le compara ei cu originalul): CI parinti, certificat nastere copil, adeverinte de salariat parinti, o cerere tip de la gradinita si parca o chestie de la medicul de familie, cum ca e apt pt colectivitate (ultima nu mai tin minte daca a trebuit la inscriere, sau in toamna cand a inceput gradinita; parca au vrut-o dupa inscriere, sa zic, doar pt copii admisi).
Cu CI si adeverintele de salariat, sunt suficiente de la un singur parinte, adica e sificient sa aibe unul dintre parinti CI pe sectorul 4, sau locul de munca in sect 4, la fel, este suficient ca doar unul dintre parinti sa lucreze (adica daca unul e casnic, are dreptul si copilul ala sa mearga la gradi). Dar, daca vrei sa fii tu linistita, poti schimba CI, dar nu ar fi obligatoriu... depinde acum si de cerere, ca daca Doamne fere lasa in afara liste copii, sa nu zica "aaa, au prioritate cei care au adus ambele CI sau ambele adeverinte"

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Loredana, nu am cuvinte, imi pare tare rau . Te inteleg ca ti-e greu sa o iei de la capat, poate mai tarziu vei gasi puterea sa mai incerci.

Monica, n-am apucat sa vorbesc cu directoarea, probabil saptamana viitoare.

Georgi, felicitari!!! Ti-am zis ca iei nota mare .

Dana, eu i-am luat sotului camasi care nu se sifoneaza, dintr-un bumbac foarte fin, am scapat de grija calcatului.

Larisa are otita, incepem augmentinul . Presupunerea doctoritei este ca a luat pneumococcul adus de Saby de la gradi, a fost purtator sanatos si acum a prins-o cu imunnitatea mai slaba si s-a manifestat. Vom sti sigur cand ies analizele de la bacteriologie.
Este ciudat ca a facut-o foarte brusc, fara un stranut sau un muc inainte.

Mergi la inceput