Strumfi de iul-aug 2007 (210)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

georgiiiii, vreau si eu sa fiu prietena cu tine, tu vrei?
(bine, recunosc, vreau sa il vad pe Mihnea, stii ca am o slabiciune pt el, ca toate de pe-aci de altfel...).

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Mada din cat am studiat problema (f superficial deocamdata) e f la mosa sa lucrezi part time. De la 5 ani e un an de gradi obligatorie care e un fel de pre school sau ceva de genul asta si de la 6 ani se incepe scoala. Inca nu sunt sigura daca se plateste sau nu anul ala de gradinita.
Normal ca sunt crese particulare la care te costa de te usca...dar si in Irlanda era foarte scump. Habar n-am ce-o sa facem, mai vedem noi. Eu mi-as dori sa lucrez doar part time...candva...

Urmeaza carnavalul aici la inceputul lui martie, e plin orasul de masti hidoase pe la magazine, baloane etc sunt curioasa ce mare branza o fi.

Kariris ce dragute sunt fetele si ce dovada mare de dragoste e faptul ca se ofera sa te ajute, unde mai pui ca se simt si mai importante :)

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Simo, imi pare tare rau... Sa iti dea Domnul multa putere sa incepi sa vezi iarasi ce e frumos in viata.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

http://www.meme.ro/video/1137/Reclama-Volkswagen-Passat-2012-Forta

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mychy,eram..ca cam asa suntem ca la cele 4 luni pe care le sta acasa intr-un an,ar fi pacat:)
vivela,cum sa nu..uite acu am intrat si esti printre prieteni

Mergi la inceput

neatza! un ceai bea cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Eu vreau multa

Am avut o noapte teribila. A plans Andre de la 20.30 pana la 00.30 nu stiam ce sa ii mai fac. Niciodata nu l-am vazut plangand in hohote. Cred ca au fost dintii. Nu vroia nici san nimic. S-a calmat si a adormit pe la 1 noapte si bineinteles trezirea la 07 parca zici ca are ceas nu cumva sa doarma mai tarziu. Bine ca nu mai plange si e vesel.

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata

beau eu, un sonnentor-früchtetraum , cafeluta am baut-o deja

ieri am ajuns franta acasa, dupa carnaval, le admir pe educatoare ca reusesc sa faca fata la 20 de copii, unii plangeau, unii se incaierau, era un vacarm acolo si ele erau tot cu zambetul pe buze, dansau, ii antrenau la tot felul de jocuri
eu am tot alergat, de la grupa Marei la grupa lui David, sa le fac poze
una peste alta, copiii s-au distrat, au dansat, aseara au picat ca mustele , la ora 20 erau in pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna dimineata
eu am baut deja o cafea,sunt trezita dela 7 fara...as baga si un energizant dar mai bine nu ca parca vad c-o ia tensiune la goana si asta-mi trebuie azi..am niste fluturi in stomac,parca sunt la primul examen asa ma comport..mda,trac
zi buna va doresc..si mie

Mergi la inceput

georgiana, bafta maxima

Mergi la inceput