Strumfi de iul-aug 2007 (210)
Raspunsuri - Pagina 14
CarlaV spune:
Georgi, bafta! Sigur o sa iei nota mare.
Stefania, si eu am patit la fel aseara. Mi-a urlat Lary neconsolata de la 19:30, pe la 21 a adormit la san, s-a trezit dupa 20 minute zbierand, n-a putut sa-i intru in voie cu nimic, si a tinut-o asa cu urlete 10-15 minute si somn 20 min pana dimineata la 4, cand a adormit mai bine, adica pana la 6. Atunci, surpriza: avea putina temperatura, a vomitat ce a supt si mi se pare ca i-a curs urechea. Ea cand urla zicea ca o dor burta si urechea, banuiesc ca s-a spurapus o enterocolita peste otita. Sper numai sa nu fie otita, desi cam recunosc urletele neconsolate, mergem dupa-amiaza la doctor, numai asta nu-mi facuse pana acum
.
ioanaiub spune:
Bafta, Georgiana
mai, ce multi copii agitati
... o fi de la "tsunami-ul solar", sper sa nu fie bolnavi
... ai mei au dormit dusi![]()
mychydutza spune:
fetele am vazut in vikend o comedie super cu actorul din Dr. House
, despre un cuplu care vrea un copil, si despre toate "chinurile" incepand cu picioarele pe pereti de dupa partida si pana la spermograma lui si frustrarile ei de la HSG. daca va zic ca ginecologul e Mr. Bean va dati seama ce iese. filmul se cheama Asteptand un bebelus.
am mai vazut unul, lacrimogen, dar merita vazut : :7 suflete", cu Will Smith!
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
Vivela spune:
BAFTA, GEORGI, tinem pumnii!!!
Anca, sanatate multa Larisei!
sper sa nu fie nimic grav.
eu sunt cu 2 acasa, nimic iesit din comun, doar nervisori si cam atat.
Traiesc in Orasul Alandala
CarlaV spune:
Mychy, trebuie sa fie super filmul daca e cu Mr. Bean, multumesc pt pont, il caut azi.
Ioana, daca e de la tsunami-ul solar, la fetele mele se manifesta complet diferit, Sabina a dormit neintoarsa de la 20:30 pana dimineata la 9.
Vivela, multumesc, sper numai sa nu fie otita, desi la cum arata secretia din ureche, sunt slabe sanse [:-(]
xerxe2005 spune:
Mihaela, imi poti spune te rog, denumirea in engleza a celor doua filme, ca sa le caut pe torrent?
Multumesc
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 28+
Vivela spune:
asta cu 7 suflete l-am vazut, chiar ca lacrimogen. il dau pe HBO, cred ca l-am vazut de curand in grila, posibil sa-l mai dea. m-a intors pe dos in ziua aia.
Traiesc in Orasul Alandala
madabout2003 spune:
Buna dimineata!
Michi si eu vreau titlul in engleza! M'ar mai destressa ca si noi vrem bb2 si sunt crizata pana la Dzeul pe tema asta...chiar daca e prima luna cand incercam...
Musso bafta! N'am inteles la ce ai examen
?
Carla ma tineam sa iti spun de otite, stii ca Emily din septembrie pana acum a facut 4 sau 5 otite. Drept urmare sambata avem programare la ORL.. Vreau a vad ce ne spune de drene pt urechiuse pt cum ea are un istoric de convulsii nu pot sa ma prea risc sa faca febra...
Si pentru convulsii, nu v'am mai zis ca a mai facut odate, deci a treia oara si de data asta o sa facem o electroencefalograma... ni s’a recomandat si un tratament dar e un fel de tratament antiepileptic si dureaza 2 ani…. Mi_a fost frica sa il dau chiar daca ai meu mi’au povestit ca si eu am avut un tratament pt convulsii febrile timp de 2 ani intre 3-5ani…. Astept sa am consultatia la neuropediadru inainte sa iau o decizie pe tema…. Eu incerc sa nu ma gandesc la ceva rau, adica chiar nu cred ca ar fii altceva decat convulsii febrile dar e clar ca encefalograme e pentru a decela o epilepsie…O sa va tin la curent, consultatie e luni dupa amiaza…
Pupicei!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07