Strumfi de iul-aug 2007 (210)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

la noi david e desteptatorul in casa. de regula la 7 e in picioare, cel tarziu 7,30.
cam in 30% din cazuri se trezeste cu dosul foarte in sus, plangacios, cu chef de harta. eu zic ca n-a dormit bine sau poate visa ceva urat. atunci am sanse sa-l aduc pe calea normala numai daca il ignor sau fac ca el. daca el zice ca laptele e negru, atunci asa sa fie. ii trece in 15 min, de regula.

eu evit sa-l scol eu, prefer sa-l trezeasca altceva. eventual dau drumul la tv cand incepe michy mouse si atunci se trezeste foaaaarte vesel. citisem undeva ca e bine sa nu trezesti tu copilul, mai bine sa-i pui un ceas desteptator s-o faca. dar am uitat explicatia .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Miky plita mea e de poveste. A fost prin Bucuresti o saptamana si nu i-au dat de cap. Acum cei din Slovenia incearca sa o rezolve . Bine ca mi-ai amintit sa sun la service sa vedem ce mai stiu.
Nu inteleg de ce se complica si nu imi dau negatie. Deja e o provocare gasirea defectului .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

neatza.
simo, . sper sa-ti revii repede! din cate imi amintesc parca si Dana a avut cu ocazia unei anestezii niste.....rataciri "ero-ice"!!!!

Inevital cand a scris Simo mi-am adus aminte,de la anestezia facuta la amniocenteza, nu o sa uit toata viata cum radeau vreo 3 asistente si doctorul cand m-am trezit si nu intelegeam de ce. Cica ii tot spuneam sotului sa ma iubeasca

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

multumesc fetelor pentru gandurile frumoase si urarile de bine!

A trebuit sa fac pareza ca sa inteleg ca mai exist si eu pe lumea asta si trebuie sa ma mai ocup si de mine. Ei, acum o sa am timp pentru asta pentru ca in afara de exercitiile fizice pe care le fac zilnic, nu am voie sa fac nimic. Trista imprejurare, dar... acum o sa am timp doar pentru mine.
Fetele mele se urca in picioare pe pat ca sa ma poata imbratisa si pupa, strang totul dupa mine (ce-mi scapa pe jos).
am angajat pe cineva care vine zilnic, am lasat stacheta mai jos cu pretentiile mele iesite din comun si sunt multumita ca e cineva prin preajma, ca tare rau e sa fii singur si total neputincios.
Va pup pe toate si "fug" sa fac genoflexiunile ca atat mai am pe ziua de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Multumesc pentru feedback! Deci nu e numai a mea intoarsa in aprope fiecare dimineata! Eu vreau nu vreau trebuie sa o scol ca la 8h30 incuie scoala!
Vivela nici eu nu ma inghesui sa o trezesc, prefer sa il las pe al meu, sau cum ziceam in ultimul timp ii aprind lumina si fac galagie in timp ce ma pregatesc... Cu al meu chiar vorbeam ca ne jucam de'a politistul bun si politistul rau, daca o trezeste el apar eu sa o "consolez", daca o trezesc eu devin "persona non grata"...
Am cumparat pt weekendul asta bilete la un circ mare(adica cel putin sper sa fie mare ca m'au costat cat biletele la opera)! Abia astept sa vad daca o sa ii placa!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Mada, david a fost cu taica-su la circ, dar nu i-a placut mai deloc. s-a plictisit groaznic dupa prima jumatate de ora, nici n-au rezistat pana la sfarsit. bine, nici circul nu mai e ce era odata , din cate mi-a zis al meu a fost un talmes-balmes, mai mult maimutzareala, aruncat de cutite, etc. muzica tare, animale putine...
sau nu stiu, o fi david satul de circul de la noi din casa .

eu as vrea mai degraba la opereta pt copii, a fost colega mea cu baietelul (de 6 ani), cica a fost superb, stateau copiii cu gura cascata.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

stiti ceva de Luna? a fost in tara? a plecat? mai este? . ne-a parasit de tot!
cu astept vesti de la oaana~!!!

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

nico,multumesc
michi,multumim de admirat...mare pacoste si facebokul asta...dar simt ca o sa ma plictisesc rapid
fii-miu e o dulceata dimineata,e tot un zambet si imi spune "neata mami" si ma pupa si ne dragalim...nu-mi aduc aminte sa fi avut probleme la trezit insaaaa sa nu care cumva sa va speriati ca e atipic caci aduna peste zi nervisori daaaaar nimic grav,clar tine de starea mea de spirit si felul cum il tolerez sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna fetelor

ce activitate pe aici
noi avem azi carnaval la gradinita, de la servici merg direct acolo Mara va fi Tinkerbell si David spiridus

de trezit dimineata ii trezesc eu, pe la ora 6,20, mai fac figuri (mai mult David decat Mara) dar nu avem timp sa stam prea mult de povesti pentru ca trebuie sa ajungem si la servici, la 7,30

Simo, te imbratisez strans
Kariris, bine te-ai intors acasa, sa te faci bine repede
Luna cred ca a fost in tara, am vazut pe FB niste poze

copiii mei au avut saptamana trecuta circ la gradinita, de fapt a fost un magician cu iepuri, porumbei si alte "figuri"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

georgiana, erati in mari tandreturi in pozele alea!
ioanaiub, sa faci poze! si pe voi v-am admirat pe facebook. super poze....

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput