Burtici, mamici&tatici din Bacau-lista e deschisa!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Neata bacaoancelor absente...

Dau de baut pentru ca azi de Dragobete, eu si sotiorul meu drag sabratorim 10 ani de casatorie . Of, tare imi este dor de el...
Dragul de el, mi-a scris de aseara sa fie sigur ca voi gasi cuvintele lui de iubire cand deschid computerul de dimineata

frumos

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

felicitari ramona, multi ani de acum incolo, sa fiti ft fericiti si sa va bucurati de stef. ca sama bag si eu in seama..de ce nu va uitati la preturi la masini pe autovit????
cu saniuta ati iesit fetele? ca e zapada din belsug..noi inca n-am apucat..speram maine.
in rest..noi suntem ok,patricia e cam agitata iar cu masele si dinti, iar mai multi deodata ca altfel nu se putea la noi..canta toata ziua prin casa..in legea ei..ne imita pe toti..invata ft repede orice..ne uimeste uneori..stie cum ma cheama pe mine, pe taica-su,pe bunici, pe ea, numele intreg, si are o energie...ceva de speriat. acum de ceva timp,a inceput sa observe desenele animate de pe jim-jam, ii plac alea cu pisicile,ma striga sa-mi arate cand incepe...imi cere sa ii pun muzica..are preferinte la melodii..mai ales in masina...uf sunt atat de multe de spus..stiti si voi..va pupam dulce dulce..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui patrisuca

felicitari ramona, multi ani de acum incolo, sa fiti ft fericiti si sa va bucurati de stef. ca sama bag si eu in seama..de ce nu va uitati la preturi la masini pe autovit????
cu saniuta ati iesit fetele? ca e zapada din belsug..noi inca n-am apucat..speram maine.
in rest..noi suntem ok,patricia e cam agitata iar cu masele si dinti, iar mai multi deodata ca altfel nu se putea la noi..canta toata ziua prin casa..in legea ei..ne imita pe toti..invata ft repede orice..ne uimeste uneori..stie cum ma cheama pe mine, pe taica-su,pe bunici, pe ea, numele intreg, si are o energie...ceva de speriat. acum de ceva timp,a inceput sa observe desenele animate de pe jim-jam, ii plac alea cu pisicile,ma striga sa-mi arate cand incepe...imi cere sa ii pun muzica..are preferinte la melodii..mai ales in masina...uf sunt atat de multe de spus..stiti si voi..va pupam dulce dulce..

andreea mamicuta patriciei

stim, stim, fiecare zi e o alta "calatorie"
ai o fetitza minunata..doar stii

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Felicitari, Ramona si la multi ani fericiti impreuna!

Carmen, mami de ROBERTA-IOANA
Roberta - 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Sa cante muzica sa bata tobele

E ziua ALINEI
"La multi ani !!!" SANATATE SI BUCURII

Deja la ce bunataturi pui pe masa, numai la salata de beouf ma gandesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!! alina sa fii fericita!!sa petreci frumos..multa sanatate tie si alor tai, sunteti o familie ft frumoasa si meritati tot binele din lume. lamultimulti ani fericiti si multi multi pupici.

Mergi la inceput

Ramo..i love you, stii, nu?

Andreea, multumesc, sentimentul e cel mai reciproc posibil

Citat:

Mergi la inceput

o primavara minunata, fete!

Citat:

Mergi la inceput

Un gand frumos si un zambet din tot sufletul, un martisor care sa va aduca in suflet primavara,cu drag Roberta, bebe si mami

Roberta - 1 anisor

Mergi la inceput

Alina, pupici speciali pentru tine!!! (scuza-ma, am chiulit de la "lectia" din 26) Sa fii fericita alaturi de frumoasa ta familie!!! La multi ani!

Roberta - 1 anisor

Mergi la inceput