Burtici, mamici&tatici din Bacau-lista e deschisa!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Carmen, mami de ROBERTA-IOANA
Roberta - 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Stiti cum isi bea mai nou Stefan laptele de seara ? Isi toarna din biberon cu picatura intr-o cutiuta in care a fost candva crema mea de fata si bea din ea

Alina, ti-ai cumparat telefon ?

Mergi la inceput

big smile - pt Ramona si "bicicleta"

Roberta - 1 anisor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Stiti cum isi bea mai nou Stefan laptele de seara ? Isi toarna din biberon cu picatura intr-o cutiuta in care a fost candva crema mea de fata si bea din ea

super tare! cat ii ia sa bea un biberon de lapte?

Roberta - 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Karmen_

Citat:

super tare! cat ii ia sa bea un biberon de lapte?

Roberta - 1 anisor

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:

da!dar nu am numarul tau caera salvat in memoria tel. decedat!asa ca suna-ma!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

ramo, as putea vorbi cu sebi, sotul meu ca duminica viitoare, pe 6 martie sa mearga cu tine in targ, daca vrei...sa va uitati la masini, el se mai pricepe.vrei?!?

mihaela...ai legatura, cum e vremea la Buhusi?

gussssssssssssta....where are u?

Ramo...ultima stire a lui fii-mea:a desfacut canita cu apa,a turnat apa pe pat, pe ea, era uda pana la piele

Citat:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

ramo, as putea vorbi cu sebi, sotul meu ca duminica viitoare, pe 6 martie sa mearga cu tine in targ, daca vrei...sa va uitati la masini, el se mai pricepe.vrei?!?

Ramo...ultima stire a lui fii-mea:a desfacut canita cu apa,a turnat apa pe pat, pe ea, era uda pana la piele

Citat:

Esti o super-draguta dar pe 6 martie e ziua mea , nu ca as chefui dar nu as tremura prin targ ... daca o fi vreme misto , as iesi la plimbare printre masini ... dar daca el nu iese cu masina voastra ? Daca da, sa arunce un ochi cam la ce pret stau Nissan Primera (alte detalii i le dau eu pe parcurs)

Oho, si cat o sa se mai udeee.. Stefan ieri ii dadea apa la ursuletul ce statea la fundul si am luat si eu apa

Mergi la inceput

Neata bacaoancelor absente...

Dau de baut pentru ca azi de Dragobete, eu si sotiorul meu drag sabratorim 10 ani de casatorie . Of, tare imi este dor de el...
Dragul de el, mi-a scris de aseara sa fie sigur ca voi gasi cuvintele lui de iubire cand deschid computerul de dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

La mine nimic nou........

Wow Ramo, felicitari, si muuuuuuuuuuuuuuuulti ani fericiti impreuna.

Mergi la inceput