Burtici, mamici&tatici din Bacau-lista e deschisa!
Raspunsuri - Pagina 5
ramona7575 spune:
Stiti cum isi bea mai nou Stefan laptele de seara ? Isi toarna din biberon cu picatura intr-o cutiuta in care a fost candva crema mea de fata si bea din ea
Alina, ti-ai cumparat telefon ?
Karmen_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramona7575 Stiti cum isi bea mai nou Stefan laptele de seara ? Isi toarna din biberon cu picatura intr-o cutiuta in care a fost candva crema mea de fata si bea din ea Alina, ti-ai cumparat telefon ? |
super tare! cat ii ia sa bea un biberon de lapte?
Carmen, mami de ROBERTA-IOANA
Roberta - 1 anisor
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Karmen_
super tare! cat ii ia sa bea un biberon de lapte? Carmen, mami de ROBERTA-IOANA Roberta - 1 anisor |
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui ramona7575 Stiti cum isi bea mai nou Stefan laptele de seara ? Isi toarna din biberon cu picatura intr-o cutiuta in care a fost candva crema mea de fata si bea din ea Alina, ti-ai cumparat telefon ? |
da!dar nu am numarul tau caera salvat in memoria tel. decedat!asa ca suna-ma!
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
ramo, as putea vorbi cu sebi, sotul meu ca duminica viitoare, pe 6 martie sa mearga cu tine in targ, daca vrei...sa va uitati la masini, el se mai pricepe.vrei?!?
mihaela...ai legatura, cum e vremea la Buhusi?
gussssssssssssta....where are u?
Ramo...ultima stire a lui fii-mea:a desfacut canita cu apa,a turnat apa pe pat, pe ea, era uda pana la piele
ramona7575 spune:
Esti o super-draguta dar pe 6 martie e ziua mea , nu ca as chefui dar nu as tremura prin targ ... daca o fi vreme misto , as iesi la plimbare printre masini ... dar daca el nu iese cu masina voastra ? Daca da, sa arunce un ochi cam la ce pret stau Nissan Primera (alte detalii i le dau eu pe parcurs)
Oho, si cat o sa se mai udeee.. Stefan ieri ii dadea apa la ursuletul ce statea la fundul si am luat si eu apa
ramona7575 spune:
Neata bacaoancelor absente...
Dau de baut pentru ca azi de Dragobete, eu si sotiorul meu drag sabratorim 10 ani de casatorie . Of, tare imi este dor de el...
Dragul de el, mi-a scris de aseara sa fie sigur ca voi gasi cuvintele lui de iubire cand deschid computerul de dimineata
mihaela amalia spune:
La mine nimic nou........
Wow Ramo, felicitari, si muuuuuuuuuuuuuuuulti ani fericiti impreuna.