Burtici, mamici&tatici din Bacau-lista e deschisa!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Karmen_

Alina, pupici speciali pentru tine!!! (scuza-ma, am chiulit de la "lectia" din 26) Sa fii fericita alaturi de frumoasa ta familie!!! La multi ani!

Carmen, mami de ROBERTA-IOANA
Roberta - 1 anisor

parson, 27 februarie

Roberta - 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:

Citat:

Alina, pupici speciali pentru tine!!! (scuza-ma, am chiulit de la "lectia" din 26) Sa fii fericita alaturi de frumoasa ta familie!!! La multi ani!

Roberta - 1 anisor

parson, 27 februarie

Roberta - 1 anisor

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Fetelor, spuneti-mi si mie, va rog ce parere aveti despre dr Cruceanu Carmen din Bacau sau unde ati facut voi morfologia fetala cand erati insarcinate? Eu la Roberta am fost la Iasi de doua ori, dar acum nu-mi mai vine sa ma duc pana acolo si, oricum, ca perioada nu m-as mai incadra (au multe programari)

Roberta - 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:

Fetelor, spuneti-mi si mie, va rog ce parere aveti despre dr Cruceanu Carmen din Bacau sau unde ati facut voi morfologia fetala cand erati insarcinate? Eu la Roberta am fost la Iasi de doua ori, dar acum nu-mi mai vine sa ma duc pana acolo si, oricum, ca perioada nu m-as mai incadra (au multe programari)

Roberta - 1 anisor

Eu am fost la Crucenaca de cateva ori, inainte si dupa sarcina, are aparatura buna, este f.f.f aglomerata, draguta ... dar sa nastai cu ea numai natural, nu prea accepta cezariana daca gravidutza este sanatoasa. Tu vreai sa nasti la Onesti ?

Mergi la inceput

Io mi-s ocupata rau , am internato pe socrela si fac vizite la spital zilnic... azi a si operato si sper sa iasa pana vineri daca nu face vre-o complicatie ....

Stefan e plin de idei nastrusnice, la spital e raiul lui; multe usi, lifturi, aparate cu cafea ... va dati seama ce nebunie, am slabit aproape 3 kg.intr-o luna jumate

Azi am fost la banca si in timp ce compltam niste hartii, Stefan s-a dat pe langa tipa de la birou si intr-o fractiune de secunda a apasat butonul de panica (?)... nu stiam de ce se agita lumea (directoarea si paznicul) asa tare... au sunat imediat , inainte sa vina aia de la paza . Va dati seama ce mustrulaiala a luat tipa dupa ce am plecat, avea o privire directoare de-i venea sa o manance imbracata ...

Mergi la inceput

Ramona, eu vreau doar ecografia la dr Cruceanu, de nascut, nasc tot la Moinesti cu dr mea.
Si Roberta a apasat de doua ori butonul de panica de la banca unde lucreaza sora mea: prima data a venit echipa de interventie, a doua oara au fost pe faza si i-au sunat sa nu vina ca a fost o "greseala" Chestiile astea se intampla frecvent, mai ales cand copilasii sunt tare dragalasi si ii "corup" pe cei care lucreaza acolo

Roberta - 1 anisor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Citat:

Roberta - 1 anisor

Eu am fost la Crucenaca de cateva ori, inainte si dupa sarcina, are aparatura buna, este f.f.f aglomerata, draguta ... dar sa nastai cu ea numai natural, nu prea accepta cezariana daca gravidutza este sanatoasa. Tu vreai sa nasti la Onesti ?

Multumesc pt raspuns!

Roberta - 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

buna fetele! taaare faza cu butonul de panica...karmen sanatate multa si ai grija de tine..ramona...e bine 3 kg in o luna..eu din 50 cat aveam de toate am aj la 46 in 3 sapt..acum mi-e frica sa ma cantaresc desi am cantarul in baie..sper sa mai fi pus ceva pe mine...iau un pumn de pastile sa imi revin..ma bate vantul..iar patricia ma rupe cu bratele..numai in brate vrea in ultimul timp..nu stiu ce are..si e un pic greuta..are aproape 11 kg..sa vedeti ce sport fac cu ea...nu-mi trebuie sala..
alina..mmmm ce toooort...crek a fost tare bun..in ultimul timp am pofta de dulce ..mananc o ciocolata o data.
va pup dulce fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

ramo...sanatate socrelei, dar ce a patit?

andreea...sanatate si tie!

RAMO&ANDREEA, daca voi slabiti...eu nu stiu cum sa nu ma mai ingras...

karmen...am auzit de crucianu...eu la iordache am fost.iar ecograf 3D, 4 D am facut la LUXOR!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Alina, soacrei ia iesit un neg deaspura anusului si supura... se simte bine dupa operatie, o sa mai stea la mine cateva zile dupa externare ca ea e mai sensibila si mai plangacioasa la fiecare "au"...
Nu stiu cum slabim dar sigur Stefan are o influenta

Uite va trimit ceva haois, am vrut sa o cumparam dar e cam scumpa 130 $, ne-am lasat pagubasi, asa ca privim video si ne amuzam

http://www.youtube.com/watch?v=o4x-VW_rCSE

Mergi la inceput