Pepenasi de iulie-august 2008 (207)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

MONI-acelasi sentiment l-am avut si eu cand am citit postarile fetelor din afara pepenasilor.Taman cand imi luasem inima in dinti sa scriu despre lucruri mai personale,legat de subiectul ce se discuta pe aici.Si bineinteles ca nu e vorba ca OLGUTA n-ar fi o persoana deosebita care a vrut sa ofere un sfat cu cele mai bune intentii,e vorba despre reamintirea faptului ca totul e public,ca oricine poate citi ceea ce tu la un moment dat simti ca impartasesti unui grup restrans de prieteni.

SURSULA,mama lui TUDOR MILAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna ziua mamici

irda, nu stiu care este situatia la tine, dar clar al meu murea cu mine de gat pana acum, nu as fi rezistat psihic unei astfel de relatii :( iti doresc sa rezolvi totul astfel incat sa va fie bine voua fetelor in fata lui Dumnezeu cred ca e singurul motiv 'acceptat' pentru divort.

am avut si eu o colega care la 40 de ani, cu o relatie de vreo 20 , a aflat ca barbatul are amanta si copil pe drum, inca este cu el, nu vrea sa divorteze ca tot ce au construit impreuna e in curtea maica-sii si nu vrea sa plece de acolo.
monalac, zau ca sotul tau este un norocos ca primeste asa des, la noi trece si cate o saptamana si nimic. niciunul din noi nu suntem ahtiati dupa sex si daca e sa se intample vine de la sine sau nu mai vine deloc stiu ca nu e ok nici asa, dar eu cel putin de cand am copiii nu-mi mai arde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Asa...sa incep cu inceputul.

MyLady- nu vad ce anume cauti tu pe aici. Ai intrat sa ne dai lectii? Pana la urma e forum public nene, asa cum n-o acuz pe Olguta ca a dat un sfat/parere, nu vad de ce te-ai delegat tu avocat si ti-ai luat dreptul sa o pui la punct pe Moni. Chiar nu iti inteleg postarea, zau! Moni n-a postat decat din dorinta de a o proteja pe Irda, iar tu nu ai dreptul sa cataloghezi nik de aici, pt simplul fapt ca NU ne cunosti. Multumim de parere vis-a-vis de clubul nostru si see you around

Moni - olguta e una din fetele de aici de pe forum pe care eu o ador. E dintr-o bucata asa, e tare de treaba...in fine. Da, e un forum public, asa ca e clar ca daca ti-ai asumat responsabilitatea de a scrie aici despre chestii fff private, iti asumi si posibilitatea unor replici "necerute" la problema ta.

Sursu - foarte multe dintre noi sunt pe Facebook. Avem si acolo un grup al pepenasilor, unul privat, citit numai de ochii nostrii...

Irda- la tine e o situatie extrem de delicata...iti sugerez si tie poate o intrare pe FB unde suntem mai pe "privat" asa

Ma retrag la barlog si sub plapuma ca iar mi-a tras fiica-mea o noapte din aia de pomina.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare, fete dragi!

Uffff......imi pare rau ca am starnit reactii atat de intense pe-aici!

Olguta.....iti multumesc pentru incercarea de a-mi da un sfat util!
Treaba cu castratul cu lingurita ruginita poate as fi aplicat-o acum cativa ani cand eram mai ....hmmmm......posesiva si aveam impresia ca exista fiinte care imi "apartin" in lumea asta! Intre timp am invatat ca decat eu imi apartin si uneori nici pe mine, pe propriile-mi reactii nu pot pune baza, cu atat mai putin pe altii.
Nu sunt genul de persoana care sa actioneze impulsiv, fara sa am acele "plase" de siguranta! Niciodata n-as pleca cu fetele din casa fara sa stiu ca au unde sa doarma, ce sa manance, ca pot sa-mi permit financiar sa le asigur strictul necesar si nu risc sa le pierd aiurea pentru parasire de domiciliu, numai ca sa ies dintr-o situatie care nu mi se potriveste MIE, mai ales(ele au de comentat numai ca nu se joaca destul de mult cu ele).Din situatia asta voi iesi lin, cat se poate de amiabil si in conditii ca mai bune pentru fete si pentru mine!
Intre timp, cresc, evoluez pe plan personal

Pupicei

Irda

cu Daria 13 iulie 2005 si bebe Antonia 23 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

buna dimineata!
sa aveti o saptamana frumoasa!

cine se incumeta sa deschida un nou capitol fara discutii in contradictoriu???

--------------------------------------------
Marina26+ & ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Va rog si eu sa nu va suparati pe Olguta, e o Doamna! Si a intervenit cu sufletul pt ca uraste nedreptatea, iar Irda suporta o mare marsavie in momentul de fata.

Irda, urmeaza-ti pasii mici de care vorbeai si sigur vei reusi sa te desprinzi. Si incearca totusi sa nu-ti mai lasi demnitatea calcata in picioare in asemenea hal, inteleg ca are amanta, dar sa ti pretinda sa negociezi cu ea la telefon, iar tu sa accepti asa ceva ?!... cred ca meriti macar o farama de respect in toata situatia asta si nu esti obligata sa-i suporti orice mizerie pt ca fiecare mizerie din asta de mai darama putin si te poate distruge in asemenea hal ca n-o sa mai poti iesi de acolo :-( Ai grija de tine si fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

OOka

La multi ani sanatosi si fericiti!!!draga mea

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Irda..pot spune ca vad la tine multa intelepciune... cred ca este bine sa pleci, dar asa cum ai spus si tu, totul facut "cu cap"

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

ariadna, moni...imi cer scuze, stiu ca am gresit, chiar daca e un forum public si tehnic nu e o greseala ca am dat buzna, practic este pentru ca e "familia voastra" si "casa voastra".

idra...

camy, multumesc pentru.

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

208

Mergi la inceput