Pepenasi de iulie-august 2008 (207)
Raspunsuri - Pagina 21
bobitamica spune:
Buna,
Moni...Olgutza e o fata super de treaba. Nu o cunosc,dar i-am citit blogul si mi-a placut foarte mult si ea si blogul.Dar ai pefrecta dreptate..nici eu nu m-am gandit ca povestesc tuturor, nu doar voua problemele mele. Stiam eu ce stiam cand spuneam ca nu e ok sa scriu,dar mi-am asumat pana la urma riscul. Eu am scris aici chestii de suflet dupa foarte mult timp. Si pana la urma nu mi-e rusine cu ce am scris. Era o stare a mea si sunt trairile mele. Daca le mai citeste si altcineva prea putin ma intereseaza pana la urma. Eu m-am descarcat si asta m-a facut sa ma simt bine.
Si legat de cariera,multa dreptate ai. Sunt femei care castiga mult, adevarat,dar care stau zi lumina la munca. Eu am o prietena care are bona de la ora 7 la ora 21. Si ei stau doar in weekend cu copilul. Iar vara il trimit la parinti cate 2 -3 luni sa ii dea bonei vacanta.Ei pleaca si singuri si cu copilul in vancata si uite asa sunt toti 3 fericiti!
Dar de cele mai multe ori vrei sa faci cumva sa pleci mai devreme si atunci mai inchizi ochii la bani. Sau asa e cazul meu. Nu am tupeu sa cer mai multi bani pentru ca seful meu e super, super de treaba si ma lasa sa plec mereu cand am nevoie. Si atunci uite compromisu'....asa e.
Didi...ce tare e Aidel!!!

Ce traieste Irda este oribil Dar nu mai ea poate sa faca ceva ,orict de inversunate suntem noi. Cand citesc asa lucruri mi se pare ca problemele mele nici nu exista.Noi nu putem decat sa o sustinem moral,sa fim langa ea indiferent de deciziile pe care le va lua.
Irda..

Irda spune:
Salutare!

LA multi ani, OOka!
Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!

Sib......ce sa zic......ancora e pusa in viitor si stiu unde as vrea sa ajung(cu unele variabile desigur, ca nu-i nimic batut in cuie si trebuie sa ne adaptam situatiilor curente) , dar sunt unele lucruri care se desfasoara mai anevoios decat mi-as dori eu.
Ata ete...rabdare si tutun(nu mai fumez de 12 ani, da' asa e vorba
)
Din pacate deja exista ceva damage in structura mea sufleteasca datorita acestei situatii pe care nu stiu daca o s-o mai pot remedia in timp, dar constientizand ceea ce se intampla acum iau masuri sa nu se "strice" si restul jucariei!![]()
Camy si Marina 

Si acum in alt registru.....Tonia e foarte selectiva in jocul cu alti copii!
Criteriul e unul mirobolant pentru mine......se joaca cu ei daca miros intr-un fel care i se pare ei placut!
O intrebam cu cine se joaca la cresa si-mi zice ca doar cu MAya. O intreb.....de ce doar cu MAya? De ce nu te joci si cu ceilati copii? Cica..raspuns:"Miros urat!"
Zic: "okkkk.....si Maya cum miroase de cu ea te joci? Raspuns: "ROMANTIC"
Habar n-am de unde a auzit cuvantul sau daca-i stie intelesul, dar a fost totala! M-a amuzat teribil!![]()
Pupicim bostanaria!

Irda
cu
Daria 13 iulie 2005 si bebe Antonia 23 mai 2008