De ce sunt asa de putini barbati pe acest forum?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Parerea mea: nu li se pare util sa activeze aici

Eu as fi curioasa de ce cei care au activat in trecut n-o mai fac (din pacate). Exista si aici subiecte politice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

de ce sunt asa putini barbati pe acest site?
poate ca au altceva de facut.

alina

iesteeee!
daaar ii apreciez pe aceia pe care ii citesc, dc nu sunt la aspirante, odisei si scutecele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Mie mi-e dor de Guestus.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DoarUnTatic spune:

Uite eu sunt un barbat care posteaza un al 3-lea mesaj pe forum... m-am inscris azi...

Motivele pentru care nu prea ma atrage ideea de a-mi face cont pe asemenea forumuri sunt urmatoarele:

1. Lipsa timpului pentru a posta des si mai ales pentru a citi jdemiliarde de topicuri...
2. Faptul ca deja sotia mea are un cont aici si il foloseste zilnic...
3. O usoara atitudine preconceputa de tip "este cam awkward sa se angajeze barbatii in discutii despre babetici si burtici"
4. Intr-adevar nu suport isteria si teatrl dramatic feminin, dar sincer sa fiu inca nu am citit faze din acestea pe aici...
5. Daca vreau sa aflu care e treaba cu hemoglobina (de ex) la analize, intru pe site-uri mai specializate sau de tip enciclopedie... nu prea ma intereseaza parerea vecinei din colt, decat ca experienta, in conditiile in care teoria stiintifica are unele erori in realitate...
6. Mie unul imi place sa despic firul in patru si sa intru in detalii, dar asta nu este o regula pentru barbati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Io pierd timpul pe aici, sotul pe "Descopera" sau diverse forumuri auto/IT. Nu il vad absolut deloc sa aiba rabdare sa citeasca o postare mai lunga de 3 randuri, pomelnicele unora dintre userele de aici cred ca l-ar plictisi de moarte (chit ca unele sunt chiar interesante). In rest, daca are o dilema da pe google. M-a ajutat totusi enorm cand aveam probleme cu alaptarea si 2 zile mi-a facut conspect din toate parerile de pe forumurile specializate (inclusiv DC) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

uite tocmai din cauza subiectelor de acest gen care aprind focul si le fac pe femei sa se isterizeze, sa se traga de par! De aia nu prea intra barbatii aici

--------------------------------------------
Marina24+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Ba eu cred ca intra. Numai ca nu se manifesta.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

sotul meu recunoaste ca e un forum bun insa lui ii place informatia compacta. scurt si la obiect. daca e ceva de cautat imi zice mie sa caut, sa intreb chiar daca stie ca lui i-ar lua 2 minute sa gaseasca un raspuns si mie cateva ore

Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Montati-va cate un webcam pe parbrizul din fata si din spate, si le-o retezati din start smecherilor care incearca sa scoata bani de la voi.

asta cred ca era pt subiectul cu accidentele premeditate (?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Am mutat raspunsul la locul lui, cel cu accidentele. M-au zapacit istericalele

Mergi la inceput