De ce sunt asa de putini barbati pe acest forum?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

DC nu e o terasa unde se aseaza fetele la un pahar de suc in asteptarea "frumosilor", chiar nu vrem sa fim toate discrete si sa ne asteptam cuminti randul sa scriem si sa fim laudate pentru purtare exemplara, etapa cu "premiu I cu coronita" ar trebui sa fie de mult depasita ... aici e un mediu real, competitivitate reala, dai din coate, scrii pe forum, nu poti, o lasi balta si te multumesti sa citesti (si asa e un mare castig, pe mine DC ul m-a adus de la rasete in hohote la.. hohote de plans si invers, asta e tot farmecul).

Doi la mana...daca iti tot editezi mesajele ti-ai pierdut orice credibilitate.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Hai,ca nu-mi place sa ma taraganez, ideea era foarte simpla: tipand la cineva nu inseamna ca-l faci sa te ascute si sa te inteleaga si nici educatie nu se poate face cu violenta ( aici fiind vorba de cea verbala).
Exemplul cu terasa , a fost asa, o gluma, dar bineinteles ca daca cineva vrea sa caute alte interpretari , oricand se vor gasi. N-am zis ca vreo una din fete era la agatat, era vorba daca o atitudine manifestata in public poate fi deranjanta sau nu. Baietii poate erau la agatat sau poate nu mai existau mese libere.
de ce editez? ca-mi vin ideile ceva mai greu , nu mai am aceeasi stare de ieri(din motive personale, a nu se interpreta ca am trecut la hohote de plans )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Stii care-i faza, problema deranjarii nu e intotdeauna unilaterala.
Daca pe unul la terasa il deranjeaza hohotele de ras a doua fetiscane, poate problema e la el, e morocanos din fire, ciufut, rigid sau doar intr-o pasa proasta, i-a murit canarul sau a fost dat afara de la munca si a venit la terasa sa se faca manga si sa uite, nu s-auda lumea cum se bucura pe langa el. Dar este asta oare problema fetelor?
Tot pe o terasa pe unii-i deranjeaza ca altii au venit cu cainele si l-au legat de piciorul scaunului, pe altii ii enerveaza "plozii" care zburda pe langa mese, pe altii chelnerul, ca i se pare gay si el e homofob, pe altu-l enerveaza ca vecinii de masa vorbesc in maghiara, desi suntem in Romania si tot asa.
Asa putem face si paralela cu forumul. Ce unuia i se pare hazliu, altuia i se pare de prost-gust; o informatie care pe cineva il ajuta (cum sa alaptezi) pe altcineva il scoate din mintzi (ca n-a reusit sa alapteze si e sensibila la orice discutie pe tema asta); ce unuia i se pare atitudine directa si hotarata, altuia i se pare grosolanie etc. Nu intotdeauna "deranjatu' " are dreptate

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

de ce sunt asa putini barbati pe acest site?
poate ca au altceva de facut.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Nu intotdeauna "deranjatu' " are dreptate

ei, uite , cu acest lucru sunt total de acord.si cum dreptatea este relativa( ce poate fi pentru unii drept, corect , pentru altii poate si nedrept, incorect)ne ramane sa fim TOLERANTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ai uitat ca s-a mai dezbatut conceptul de toleranta pe forum (intr-un topic separat) si nici atunci n-au concordat opiniile asupra ce inseamna "a fi tolerant"?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Si-atunci , Ilinca, care-ar fi solutia dupa parerea ta? Legea junglei?Daca suntem constienti ca altul poate avea pareri diferite, ca dreptatea e ceva relativ, si totusi nu putem accepta asta , ce-ar trebui sa facem ? Sa incercam sa i le schimbam , convinsi fiind ca detim adevarul absolut? Pai parca era relativ... Deci ne aflam pe un cerc.Care-ar fi scaparea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Evident ca incercam sa le schimbam. De-aia ne-a dat statul gandire in concepte si grai articulat. Oamenii vorbesc intre ei ca sa-si modifice reciproc paradigmele de gandire, nu numai ca sa afle cat e ceasul sau sa-si semnalizeze sursa de hrana.

Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

aa... despre ce e vorba in propozitie?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

aa... despre ce e vorba in propozitie?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Suntem niste catze agresive si de-aia nu ne plac barbatii.

J si Carla (05.02.2006)
in the rear garden

Mergi la inceput