De ce sunt asa de putini barbati pe acest forum?
Raspunsuri - Pagina 6
Andries spune:
Eu imi amintesc ca eram gravida in 4 luni jumate si ma preocupa sa aflu daca e normal ca fi-miu sa se miste in burta NOAPTEA in loc sa doarma o data cu mine...vaaaiii nu pot sa cred ce preocupari aveam...rad cu sughituri cand imi aduc aminte!
Andries
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andries Nu pot sa spun decat slava domnului ca nu sunt prea multi barbati pe aici... pai daca la prima mea odisee aparea si un viitor tatic sa comenteze daca e normal sa ai scurgeri cand s-a nidat oul... pai pe mine ma pierdea DC de musteriu. Anumite chestii/detalii trebuie totusi sa ramana intre femei. Ca ne ajuta Marius la juridice sau ma mai contrazic cu musiu capcaunul pe tema comunistilor e altceva si nu imi imaginez ca ma citesc si pe la odisee/scutece/etc. Andries |
Nu citesc pentru ca fiica-mea cea mare are 14/15 ani ioar cea mica 9/10 ani. Am depasit acea zona insa...candva demult...hmmm, dar pe atunci eram la inceput si cu www.desprecopii.com nu ca acum - acum site-ul a devenit un monstru (dimensional discutand desigur)
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
liliana83 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mianna
fiecareia ii spune ce vrea mie-mi spune mult mai multe acel numar, 10. [quote]citat din mesajul lui liliana83 dar daca te-ai duce tu la acea terasa, langa care pereche te-ai aseza sa discuti? sau, ca sa lasam imaginatia sa zburde, daca s-ar aseza cate-o pereche din cele pomenite la masa ta, in ce caz te-ai ridica lasand sticla de bere (sau suc, daca preferi) pe jumatate plina, preferand sa mergi acasa? |
Nu m-as fi dus la nicio masa ca nu abordez, de obicei, necunoscutii in viata reala.
Dar pe fetele isterice cu siguranta le-as fi observat , si nu din motive de admiratie...
Daca ar veni cele isterice la mine la masa spun cu toata sinceritatea ca m-as ridica si-as pleca, pentru ca as risca daca as indrazni sa le spun ca discuta prea zgomotos si deranjeaza lumea. Insa in spatiul virtual nu risc sa-mi iau o poseta in cap,desi , tot virtual , s-a intamplat deja.. Da' nu ma doare si nici cuafura nu mi-i stricata.
Oricum era vorba de fete frumoase si baieti frumosi.Ce , tu n-ati fost niciodata abordata vara la o terasa!?
ocebine spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui liliana83
Nu m-as fi dus la nicio masa ca nu abordez, de obicei, necunoscutii in viata reala. Dar pe fetele isterice cu siguranta le-as fi observat , si nu din motive de admiratie... Daca ar veni cele isterice la mine la masa spun cu toata sinceritatea ca m-as ridica si-as pleca, pentru ca as risca daca as indrazni sa le spun ca discuta prea zgomotos si deranjeaza lumea. Insa in spatiul virtual nu risc sa-mi iau o poseta in cap,desi , tot virtual , s-a intamplat deja.. Da' nu ma doare si nici cuafura nu mi-i stricata. Oricum era vorba de fete frumoase si baieti frumosi.Ce , tu n-ati fost niciodata abordata vara la o terasa!? |
Cu scuzele de rigoare, dar nu inteleg nici de unde vii, nici unde pleci. Postarea de mai sus sare intr-o multitudine de directii fara sa spuna de fapt nimic.
Subiectul asta pare un exercitiu de intorsaturi ca la Ploiesti intr-o maniera total haotica si lipsita de orice fel de sens.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
liliana83 spune:
Ocebine, i-am raspuns Miannei la o intrebare de la pagina 5. Intr-adevar , n-am fost prea atenta la ce-am selectat si sters, voiam sa fac mesajul mai scurt. Oricum , azi nu mai am chef sa-mi imaginez situatii. Multumesc tuturor de raspunsuri!
Ilinca_M. spune:
Nu te supara, liliana, tu arunci prea usor cuvantul "isteric", nu pot sa cred ca nu stii cum arata o manifestare isterica (macar daca l-ai vazut pe Vadim la TV cand cu evacuarea tot ar trebui sa stii:))); nu crezi ca e rautate sa denumesti doua (chiar si ipotetice) fete care se distreaza pe o terasa si rad si vorbesc cu insufletire drept "isterice"?
Nu toate fetele sunt domnisoare de pension, nu toate au un batz infipt in posterior, nu toate traiesc strict pentru gura lumii si pentru buna impresie, mai exista si tinere vii (in sensul de vivace:) care au curaj sa bea o bere pe o terasa umbroasa, unde toata lumea se presupune ca e relaxata, ca doar nu e priveghi; ce daca vorbesc mai tare? Ce daca rad "isteric"?!
Si mai dai si exemplul tinerilor care ar putea "scana" terasa in cautare de partenere si care n-ar vrea sa se puna la masa "istericelor" ci a "cuvioaselor"; dar de ce-ar vrea fetele (toate cele 4 fete ipotetice!) sa primeasca la masa lor niste necunoscuti?! Numai pentru ca sunt "frumosi"?(ca tot insisti pe asta, de parca frumosilor le-ar fi permis orice si frumosii n-ar putea fi niciodata refuzati).
Nu cred ca toate fetele ies pe cate o terasa in scopul de a fi ochite de potentiali Feti Frumosi care sa le faca onoarea de a-si pogori ochii asupra lor (am vrut sa spun intai de a fi "agatzate", dar iar va reiesi ca-s necioplita:)))
Mai pui intrebarea ca ce, noi n-am fost niciodata abordate vara la terasa? Ba da, si de aproape fiecare data a fost extrem de neplacut!
Este neplacut si jignitor ca daca te duci cu o amica pe terasa, toti purtatorii de nadragi se simt indreptatiti sa "
ofere companie"! Este jignitor ca multi barbati sunt convinsi ca doua fete ar putea iesi la o terasa numai si numai pentru a fi remarcate si abordate de Mariile lor!
Ca unele dau apa la moara unor asemenea comportamente, treaba lor.
Dar unele tinere ies la o terasa cu fetele...strict sa se distreze cu fetele, cu prietenele! Sa bea un suc, o bere, sa puna tzara la cale, sa rada!
De ce ar trebui sa se simta flatate ca vin niste necunoscuti si incearca sa "lege prietenii"?
La fel si pe forum; de sa ma comport eu ca si cum as fi urmarita din umbra de un potential mascul care m-ar putea "cantari", judeca? Nu am venit pe forum in scopul de a fi remarcata de barbati:))) Sau asta e un fel de site aman2, ca nu remarcasem asta pana acum?:)))
Dar si de-as fi intrat spre a-mi gasi pe-aici "jumatatea", tot natural si cum mi-e firea m-as fi purtat; de ce sa-mi dau ochii peste cap cu aere de floare de sera, ca sa induc potentialii admiratori in eroare?!:))))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
liliana83 spune:
Valeeeu ! ce m-ai ametit! IlincaM, nu-ti mai complica viata singura, serios vorbind. vezi punctule 2 si 5 de la " Motivele barbatilor" de liliana83
Ilinca_M. spune:
Dar nu-mi complic viata deloc, pentru mine sa trantesc cate o postare kilometrica e o incantare
Stii cum e, radem, glumim, ne facem ca dam situatii ipotetice ca sa demonstram ceva...dar modul in care formulezi aceste situatii ipotetice cu care tot incerci sa-ti exemplifici ideile...e un mod trist! Adica e clar ca ai niste prejudecati, se vede clar din modul tau de a imparti lumea in "fata moshului cea frumoasa si buna"(sfioasele care vorbesc "discret" si "servesc" ce au comandat...erau chelneritze?:))) si in "fata babei cea urata si rea"(tupeistele care au curaj sa rada isteric in public in loc sa ridice degetzelul mic cand beau cafelutza si sa bata duios din gene).
E pacat ca o femeie atat de tanara ca tine are asemenea preconceptii, zau. Mai ales ca la alt topic te-ai aratat atat de open-minded. Dar ce sa facem, natura omului este duala, omul este o fiinta paradoxala, cum ziceau de-alde Pascal si altii
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
liliana83 spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. sa ridice degetzelul mic cand beau cafelutza |
eu la "pension"[emoticon care bate duios din gene] am invatat ca " nu se face". Am invatat gresit?? sa stiu sa ma corectez
ei , da , am comis-o cu "servesc ce au comandat",am o scuza , era tarziu, si ma implicasem emotional mult prea tare
edit: vezi c-am zis ca toate fetele erau frumoase. Dar na , ce sa-i faci , nu prea conteaza cum iti spun ceilalti ca esti, mai important e cum te simti
mianna spune:
Insa in spatiul virtual nu risc sa-mi iau o poseta in cap,desi , tot virtual , s-a intamplat deja.. Da' nu ma doare si nici cuafura nu mi-i stricata. |
am inteles - daca instinctul de conservare permite, te isterizezi in rand cu ele
daca tot e asa diferenta intre virtual si real, care-a fost rostul paralelei?