Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (185)
Raspunsuri - Pagina 15
Adriana_78 spune:
Simonix,
- super haios filmuletul.
Mi-a placut f. mult "urechea dreapta"
si mi-a placut si de sotul tau - dupa cap, el a trecut repede "sa-i facem lui mami picioare" ![]()
Doloress, faci ca si Lori, ne tii in suspans.
Succes si inca odata tinem pumnii sa fie totul bine!
Lori, nici la noi nu aveau efect siropurile contra colicilor. Larei i-am dat si mai rau o agitau. Pana la urma nu i-am mai dat, n-avea rost s-o indopt cu fel de fel de substante si fara rezultat, Si invatand lectia de la Lara, la Annika nici nu am mai cumparat ceva, cand era cu burtica mai miorlaita o plimbam in brate
Adriana
Magnetism79 spune:
As zice neatza dar mie ca dau mamicile de bebei coliciosi cu pitere in mine!!!!
Deci , am dormit pana la 8.30, asta ca sa-i fac pofta lui Simonix de bebe 2, deocamdata vaz ca suntem bine , dormim si mancam, maine mergem la primul control.
B.G. vine si o saluta in fiecare dim si ii ia pampersul sa-l duca la baie, macar atat..... sa vedem ce o face mai tarziu.............
Eu sunt f. bine si cu moralul f. sus, acum imi revin dupa ceza, sper sa dau jos mai repede cele 3-4 kg cate mi-au mai ramas.
Azi a venit parintele acasa si mi-a citit molifta de 8 zile, sarumana de raspuns fetelor, chiar nu mai tineam minte cum e la 8 zile..............
Acum o sa mai am o intrebare la fetele cu 2 bebei cum e cu dosarul de indemnizatie si alocatie sau ce s-o mai da........... habar nu am , nu m-am interesat si nu stiu cand se depune cand se termina concediul adica cele 126 de zile?
Intre timp pt ca tot stau acasa ca sa nu ma plictisesc v-am spus ca incerc sa-mi fac propriul meu business ca sa nu ma mai intorc la munca ...........asa ca incerc sa fac o cresa si gradinita particulara, ca tot e criza de crese, si un mag online, sa vedem ce va iesi.
Pupici
Simonix, daca asta micutzu al tau e asa de iubitor si doritor mai fa un copilas, e pacat sa fie singurel, ii va fi bine mai tarziu cu un frate sau o sora, eu te incurajez si iti spun ca sunt mai grele un pic primele 6 luni, apoi timpul zboaraaaaaaaaaaaaaaaaaa, asa e cel putin la mine.
Si ca sa va distrez eu nu am nici un fel de depresie postpartum ba din contra ma simt usoara ca un fulg iar al meu parca e lovit de steche, se crede batran la 30 de ani( ca i-a facut acum pe 30 Ianuarie) si e cel mai oropsit om de pe planeta......................trebuie sa ma adresez unui psiholog
, glumesc sa vedem ce zice.............

Mami de Bogdanici Pogonici
Reallaura spune:
Am terminat si eu curatenia si mancarea fetii. O astept pe draga de Sis ca vine pe la mine!
De doua zile il duc pe MIrci la gradi si nu mai vrea, face circ in fiecare dimineata ca vrea cu mine acasa, a fost nitel agresiv si pe la gradi, si la socramiu la sv, le-a batut pe colegele lui...hm. Si statul asta acasa nu e bun! ce-i mult strica. In fine. Am facut-o pt Ilinca si mai ales la recomandarea pediatrilor. Sanatosi sa fim
Lorich imi pare rau de colici...a mea avea programul invers, se trezea pe la 3-4 dimineata si nu se mai culca pana la 8 jumate, cand il duceam pe Mirci la gradi.
hm. In plus, canta toata noaptea, cum face si acum!
Sper sa scapati mai usor cu colicii totusi de data asta.
Magne ma bucur ca esti atat de optimista si totul merge bine si cu fetitza si intre fratiori! Cu dosarul, eu am trecut din cic in cic si cred ca am avut mai putine de depus. Oricum nu mai retin exact. doar ca sediul pt sectorul 6 se schimbase...
Simonix f haios filmuletul, tu esti o simpatica asa ca intotdeauna,iar Robertcik e f tare cum deseneaza el!
Ali ce faci iubita, e mai bine Luca?? 
Adidana13 spune:
Dragele mele mamici simple, duble si triple (si ma refer strict la nr copiilor!)am patit-o!Cat ma straduiam eu sa-i fac pofta de mancare lui Vladi cu diverse homeopate, fructe, sucuri si alte cele, am aflat cauza. avem oxiuri... vai de sufletelul nostru!Dupa ce am luat rezultatul de la coproparazitologic, am fost la pediatru si ne-a spus ca o sa avem in vedere tratament homeopat preventiv pe viitor, dar acum tb sa-i distrugem.Si daca mergem pe naturiste, dureaza cca 4 luni...asa ca ne-a recomandat tuturor, ca deh, suntem si noi pe langa el, Zentel. Am citit despre el destule, e destul de dubios, nici nu stiu ce sa fac. Mi-a dat pe langa asta si Liv 52 ptr ficatel afectat si trebuie sa trec la treaba cat mai repede. Schimbat/spalat lenjerie pat, de corp, prosoape, covor si multe alte (nu enumar jucarii, ca nu le stiu numarul!!!).Voi v-ati confruntat cu asa ceva?
Lorich spune:
Of, Adi imi pare rau; zentel asa rau cum e, te scapa sigur de probleme. 
Stai linistita, Lavinia, ca mamicile de copii copicosi, adica io, ca parca-s singura, nu arunca cu pietre, ba tu dezvolta acolo la maxim ce si cum, poate aflam vreun secret despre cum sa ai copii necolicosi, poate e ceva ce mie mi-a scapat. ![]()
indemnizatie eu nu te pot ajuta, chiar nu stiu cum voi proceda ca-n sect. 1 imi elibereaza certificatul de nastere in martie!
Eu am iesit azi la o plimbare lunga in cartier (mai mult d eo ora am facut pana la un bancomat!!) cu Robert, e primavara curata afara, superb, Robert a savurat la maxim, mi-a vorbit si povestiiit...
Si profit de ultimele zile de ajutor cu mama ca sa fac o lasanie (pusa la cuptor deja), un chec cu nuca si-un pate de ficat. Ca dupa ce pleaca mama...gata cu mancarurile elaborate. ![]()
Simonix si eu mor dupa Robertelul tau!! (poate avem noi ceva cu Robertenii, nu?)![]()
![]()
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
belleane spune:
Adidana: e foarte puternic Zentelul, eu as incerca cu helminflores sau altele, e posibil sa scapi de ei mult mai simplu doar sa faceti toti odata tratament si cu mare atentie spalata lenjeria. O perioada rarit contactul mai indelungat cu altii,vizitele, eventual colectivitatea si scapa. Mie imi dadeau usturoi cu miere( cu lapte) parca, seminte de dovleac, de kiwi, hrean si mor garantat. Decat sa=i distrugi copilului imunitatea cu zentel.Mie mi se pare destul de dubios zentelul, i-am dat celei mari pe la vreo 5ani ca ma grabeam,era chiar inainte de a se naste Elenadar ii facea tare rau. greata, dureri de cap, ameteli....brrr
gabitzam spune:
La multi ani mamica frumoasa Georgiana (aka Chinabulina)
Sa ai o aniversare minunata, sa fii fericita azi si intotdeauna, sa te ocoleasca necazurile si sa ai doar bucurii ! 
MsBB spune:
![]()
Am sarbatorit-o in avans aseara dar o urare in plus nu strica
! Asa ca...
....

LA MULTI, MULTI, MULTI ANI FERICITI, GEORGIANA! 

O mamica, o prietena, o persoana de nota 10 

.
Mai zic doo vorbe si fug dupa mandrutza mea. Am lasat-o la ai mei sa ne putem destrabala nitzel
.
In primul rand
criminal mai este Robertix , am leshinat de ras vizonand filmuletele
. Iar Robert de mami Lori este adorabil cum o cauta el pe suri
, vai-vai
, imi si imaginez
.
Sanatate multa lui Vladi, Adidana. Cum zice si Belleane , stiu ca semintele de dovleac, usturoiul , propolisul si mierea, cuisoarele si semintele de in ajuta f mult fara alte efecte adverse. Stiu ca trebuie evitat consumul, pe cat posibil, de apa de la robinet.
Gata, fugggg , va
! O zi frumoasa!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Am inceput aventura nr.2
Adriana_78 spune:
Si noi pt. giardia tot Helmiflores am folosit. E destul de bun. Trebuie repetat tratamentul obligatoriu dupa catva timp (nu mai stiu cate luni anume), indif. daca mai are viermisori sau nu.
Si la fel mancam seminte de dovleac si usturoi, de restul nu stiam.
Azi am lasat-o pe Annika vesela la gradi. E a treia zi singurica. Sper sa fie mereu asa ... desi au si ei mom lor, Laura, sper sa seimbuneze Mircea cu mersul la gradi; e normal daca se obisnuiesc acasa, nu prea mai vor sa se desparta de mama.
Ce mai face SImona? Cand trebuie sa nasca? Salutari de la noi
LA MULTI ANI, Chinabulina!
Adriana
P.S. Cum ramane cu intalnirea? Ne vedem pe 20?
Danicris spune:
Multi ani traiascaaaaaaaaaaaaaa ...
Laaaaaaaaaa muuuuuuuuuulti aaaaaaaaaaani ...
Cine sa traiascaaaaaaaaaaaaaa ...
Cine traiascaaaaaaaaaaaaaa ...
Georgiana sa traiascaaaaaaaaaaa ...
Georgiana sa traiascaaaaaaaaaaaaa ...
Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuuuuuuuuuuuulti aaaaaaaaaaaaaaaaaaaani ...
Sa fii sanatoasa si fericita, draga mea, te imbratisez cu mult drag.

Un
special pentru MsBB, prietena minunata si mamica extraordinara. Sarcina usoara in continuare si multa sanatate, te imbratisez. 
Simonix, saru'mana, asa este, e minunat cu cei doi pitici, sa va ajute Dumnezeu si voua sa traiti experienta aceasta cat mai curand. Foarte frumos povestesti de Robert, iar filmuletele sunt minunate, le-am urmarit cu mare drag. Va imbratisez pe toti. 
O imbratisare stransa si un
dragei Esme. 
Magne, bafta, sa realizezi ce ti-ai propus, ideea este excelenta,
fetita cuminte, sa ne mai povesteti despre ea.
Scuze celorlalte fete, nu apuc sa scriu fiecareia, va
pe toate.
Fug la hartoagele mele, va imbratisez pe toate, sa aveti un sfarsit de saptamana insorit.