Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (185)
Raspunsuri - Pagina 13
Lorich spune:

HAI ANDREEA!!!

HAI BEBITA KEVIN!!!

Lavinia infacol+protectis (un lactobacil ceva)...altceva nu mai testez pe ea; dar cum aseara a avut 7 (!!!) ore colici, brate, plans am zis ca o sa intreb vineri la control de debridat.
<Msbb putin a ramas!!! Imi pare rau de pb de sanatate!!!Sa-ti mai zic faza - azi cand s-a trezit Roberrt, Ana dormea mica si invelita pe canapeaua din sufra, ce era desfacuta. Mai si robert n-a vazut-o!! Si da-i cautare in toata casa, in toate locurile unde stia ca sta ea, patut, cosulet...a fost ceva...mereu imi vine sa ma ciupesc!!O place!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Adriana_78 spune:
Doloress, nastere usoara si sa-ti treaca raceala! Bea multe lichide!
Ne gandim la voi
Eu am lasat-o azi pe Annika urland, da urland nene, criza de urlet la gradi.
Dupa ce zilele trecute am stat cu ea tot programul, ca una din fete (sunt 2 educatoare la 10 copii) era bolnava -- eu i-am tinut intr.un fel locul, am ajutat si eu, bla bla tot tacamul, azi am hotarat ca e mom. despartirii.
Imi pare tare rau ca nu a ramas vesela si zambitoare.
Greu ruperea asta de mama.
fecian spune:

Hai Doloress
Hai bb Kevin

MsBB acusi scoatem prafuitele si pentru tine ![]()
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008) si
14+ cu
Nasterea lui
Gabriel 
_
Simply happy!
Alex@Sara spune:
Nastere cat mai usoara si recuperare rapida,Dolores.Un bebe Kevin sanatos,mancacios si cumintel.
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
belleane spune:

Doloress

Kevin
te asteptam cu vesti bune cu un BB dolofan, mancacios si frumos.
Uite a trecut si MSBB pe la noi cu vesti, ma bucur ca Sofifi e bine, marisoara. Sper ca Andra sa treaca cat mai repede peste episodul asta nasol cu otita, laringita, faringita brrr
Cred ca Desiree ne-a spus ca daca va sosi sora ei va intra mai rar pe aici.
Ylari: si eu am cautat ieri subiectul respectiv si nu am mai gasit, probabil se numea altcumva.
Mai voiam sa va spun fetelor sa nu va grabiti cu operatiile de polipi, etc Poate dupa ce trece episodul acut nu va mai fi nevoie. La Ana mereu se mirau doctorii ce amigdale mari avea. Orelista mea mereu imi zicea ca nu se pot vedea bine polipii/adenoidele/amigdalele decat daca nu exista secretii nasoale pe acolo. Si asta inseamna sa fii oarecum sanatos.
Alysh spune:

DOLORESSS, nastere usoara, bebelus sanatos, frumos, mancacios! Asteptam cu nerabdare vesti bune si poze! Sanatate multa tie!
Victoria_mami spune:
Ce bine e cu soraaaaaa :) Nici nu v-am citit, am vazut doar acu' pe pagina asta ca intreba Belleanne
de noi si ca Andreea se pregateste ptr. Kevin. O induce, oare? Hai ca ma duc sa citesc cat pot... 
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Magnetism79 spune:
Lori , , ma mir ca aveti asa probleme cu colicii, uite am o prietena cu bebe de 7 zile la fel ca mine, ii da deja Infacol cam de 3 ori pe zi inainte de masa , ma nu are nimic fata e ca noua doarme si mananca , iar noaptea e de vis , seamana cu a mea................
Doloress hai cu bebe!!!!!!!!!!!!!!!!
Ylari scumpa mea vreau sa-ti doresc o nunta ca in povesti , iar tu sa fii cea mai frumoasa mireasa, si nu uita in primul rand sa va simtiti voi bine!!!!
Noi daca o tinem tot asa cu bebe ma declar superincantata, mananca si doarme, are o ora -doua pe zi cand ne mai jucam si mai vb, iar ea rade, imi vine sa mananc din ea ce sa mananc la 3100g?
Asta micu e ascultator si bun, o iubeste deocamdata de la distanta!!!!
Pupici lui MsBB, iti doresc un bebe ca al meu, necolicios si cuminte, pe bune!!!!
Fetelor cum e cu molifta de 8 zile ca ar trebui sa o fac si eu si nu stiu , stie careva? Nu de alta dar maine as vrea sa ies din casa sa mai bantui si eu pe-afara, cred ca iau masina si dau o tura de cartier pe stradutele astea ca nu mai pot.............Trebuie sa vina popa sa citeasca ceva sau cum e ?..........
Sarumana de raspuns
Pupici
Pregatesc baia
Mami de Bogdanici Pogonici
YLARI spune:
Magne merci!
Am devenit o mica bridezilla :))))))))))
Mie mi-a citit ceva preotul cand am iesit din spital si mi-a dat si o sticla cu aghizma sa beau cate o gura din ea pana la botezul fetei si restul sa i-l pun in baitza de dupa botez cand ii ia nasha miru. Apoi am mai facut la 8 saptamani molifta de mi-a citit la intrarea in biserica.
Pupici!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Doloress spune:
Fetelor, n-am nascut, in seara asta sau maine. Nu au locuri, sunt debordati de cazuri mai urgente. M-au trimis acasa si mi-au zis ca-mi dau telefon cand e sa vin. Oricum au zis ca e usor la mine, dilatatie doi, col deschis, nu-mi mai fac injectii de dilatare, pur si simplu imi rup apa si gata.
Mi-au dat tylenol si l-au monitorizat pe bebe putin si acasa!
Acuma eu m-am bucurat ca eram ca o leguma dumineata, n-am dormit toata noaptea, m-am sufocat, am tusit, am facut febra, ma durea tot corpul... Acasa am adormit tun vreo 2 ore, acum sunt mai in forma putin.
Sper sa mai treaca si raceala dupa o zi, desi numai cu tylenol cred ca-mi trece la primavara. Acum ma rog sa fie bb bine, sa nu-i dau din prima clipa de viata virusul.
V-am pupat, multumesc de incurajari!
39+ KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!