LMA Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (136)
Raspunsuri - Pagina 9
Carmen_Marieta spune:
Patricia te inteleg.. si eu stau cu Elena in brate, numai ca stau de la 20.00 pana pe la 24.00, cand adoarme.. si nu mai plange de la colici.
Cadia ce ti-ai cumparat pentru botez( toaleta) ca eu nu stiu cu ce sa ma imbrac din motive de burta.
a si sani..
bpaula spune:
Eu la Marius am avut un fel de balansoar in care statea cu el cand sugea. Cand era mic adormea la san, il mai lasam sa fie adormit bine si apoi il puneam in patut. Nu prea ma leganam cu el. Doar atat cat sa pot sta cu el in brate dar asezata, din cauza durerilor de spate am insistat foarte mult sa nu il invat in brate si eu in picioare.
Poate va reuseste asa, macar nu stati in picioare.
Multa putere va doresc. La mine noptile nedormite s-au linistit abia dupa 8 luni si jumatate si abia de la 10 luni a dormit toata noaptea de la 22 la 6 dimineata.
Eram si eu nebuna de cap dar a trecut 
miereamara spune:
La multi ani Alice, Tudor si Marius!
Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata minunata!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
ada_coman spune:
Alice 
Marius 
Andrei 
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!! 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
MAI SUNT 3 ZILE SUSTINE ORASUL IASI
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Carmen_Marieta Cadia ce ti-ai cumparat pentru botez( toaleta) ca eu nu stiu cu ce sa ma imbrac din motive de burta. a si sani..![]() |
O rochita neagra, simpla, cu putina manecutza din Afi Cotroceni de la magazinul Depot96. Aveau reduceri mari.
CADIA spune:
PATRICIA, nici eu nu stiu ce sa zic, ca pana acum nu am avut deloc probleme cu Eliza cu somnul.O tin in brate doar cand are crizele de colici, care oricum s-au mai imputinat in ultima vreme.
Din fericire in timpul noptii doarme de dupa baitza pana dimineatza, iar ziua o tin intr-un sezlong in care o mai legan cand e plangacioasa.
Si la noi a fost greu cam pana la 2 luni, dar acum suntem Ok.
Parerea mea este sa incerci s-o pacalesti sa stea noaptea in camera ei,in patuzul ei.Eu asa am facut si cu clara si tare bine mi-a fost.
CRISSPY

cris30 spune:
La multi ani Marius, Alice si Andrei!!!

Ledi, sper sa aveti si voi nopti mai bune ca sa te poti odihni.Si eu sunt rea de oboseala, daca nu-mi fac somnul de 8 ore, a doua zi nu sunt buna de nimic.
Eu am intrat in priza ca pe 20 februarie trebuie sa nasca cumnata mea, asta daca nu vine bebe mai devreme, are deja 3.800kg, e cam maricel. Baiatul cel mare care are 3 ani jumate inca se mai scoala noaptea, ba dupa apa sau ceai, ziua nu doarme mai deloc, daca apare si cel mic o sa-i fie si mai greu, mai ales ca ei sunt singuri si nu are cine sa-i ajute. Ei locuiesc pe coasta de west, noi pe cea de east
, daca eram aproape i-as fi ajutat eu cu baiatul cel mare
,se juca si el cu vara-sa
.
Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png
iuliacris spune:
La multi ani Alice, Tudor si Marius!
Paula, frumoase ganduri!
Bebelusi, Ledi un gand bun de la mine, ca atata pot, eu am fost o norocoasa in privinta somnului, nu am ce sfaturi sa dau.
Carmen, succes la gasirea toaletei!
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla
Anuc spune:
Pup fetele, gasca de pici si mai ales sarbatoritii de azi si de zilele astea!
Ledi si Bebelusi, sunt in aceeasi oala cu voi, nu dorm nici ziua, nici noaptea, dar la mine e de la sarcina...n-am ce-i face...la voi sunt implicati si copiii si e mai greu....
Gata, m-am programat pentru ceza pe 21 feb (voi fi in 39 saptamani), deci nu cred ca apuc ziua aia...cred ca voi naste mai devreme, dar tot ceza va fi pentru ca printesa mea cea mica are dubla circulara de cordon...asta e! m-am ferit de operatie, dar n-am scapat....
Pana atunci alerg sa-mi rezolv problemele administrative (inscris copii scoala, gradi, dosar somaj). Cu somajul ma simt ca naiba...am un sentiment super nasol...dar este singura solutie sa-mi iau banii pentru pre si post natal...dupa ce mi-am luat decizia de incetare activitate de la firma care se ocupa de insolventa firmei mele, m-a bufnit un plans....o sa treaca si asta...
Dark, ma bucur ca ai un job care-ti si place si faci si banuti...de-acasa! Esti o norocoasa! Bafta in continuare!
Va pup!
Mami de Ioana, Filip si
35 S
Carmen_Marieta spune:
'neata fetele,
haideti la o
..
Anuc mai e putin si scoatem agitatele...incearca totusi sa te odihnesti, ca stii ce te asteapta.. imi pare rau ca faci cezariana, dar daca altfel nu se poate.