LMA Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (136)
Raspunsuri - Pagina 8
Aalina spune:
La multi ani Alice!
La multi ani Marius!
La multi ani Andrei!
Delia si eu l-as lua cu mine.
Dark ma bucur ca esti entuziasmata de job.
Paula sa vina cu bine sarbatoritul acasa si sa va bucurai impreuna!
bpaula spune:
La multi ani Alice!!!! Sa fii sanatoasa si fericita!
La multi ani Andrei!!!!!!!
La multi ani puiul meu drag!!!
Si daca tot am inceput aseara...acum 2 ani la ora asta aflam cu supoare dupa vreo 2 controale si incercari de a invarti, suci, trage copilul (nici acum nu stiu ce n-a fost bine) ca trebuie cezariana de urgenta.
La 7 incercam sa ma urca pe masa, grabita de anestezista venita in tura noua si care nu apucase sa isi bea cafeaua, dar contractiile nu ma lasau nici sa ma misc de durere.
Din fericire anestezistul de peste noapte, cel care a si facut injectia, era tare dragut si a stat cu mine de vorba toata operatia, desi deja ar fi trebuit sa plece acasa. La 7.20 am auzit prima data glasul lui Marius si l-am vazut dus la masa de neonatolog. I-am vazut si primul pisculica, care era sa o nimereasca pe doctorita.
Travaliul finalizat prin cezariana pentru mine a fost ca un soc, am fost foarte dezamagita ca s-a intamplat asa. Dar foarte fericita ca bebe a fost bine sanatos si fara complicatii.
Ma iertati ca m-am lungit...mai bine ma apucam si eu sa scriu povestea nasterii lui pe undeva, dar stau cam prost cu talentul la scris. ![]()
Dark ma bucur ca a fost totul bine cu prima zis de munca. La cat mai multe ore platite!!!!
Ma bucur tare ca v-am cunoscut, ca v-am citit de 3 ani, ca am avt ocazia sa citesc si invatat atatea lucruri bune de la voi in acesti ani. Ma bucur si ca desi la inceput n-am scris, acum mai las si eu cate ceva din sufletul meu aici.
PS. schimba si la mine cineva in lista va rog ca nasterea a fost prin cezariana? Mersi.
Am vrut sa va las cate ceva pe masa sa gustati dar nu imi merg emoticoanele si trebuie sa plec spre munca. Revin. ![]()
roxanaz spune:
neata!
la multi ani Alice, Tudor, Marius!!! sa fiti sanatosi dragilor, sa fiti norocosi si fericiti!! 

| Citat: |
| citat din mesajul lui deliafairais dar am prietene care imi tot spun ca fac o prostie, ca asa o sa il fac prea mamos, ca o sa ii fie mult mai greu mai incolo etc. |
Delia, s-ar putea sa se obisnuiasca cu tine. dar vezi cum e. ar mai fi o idee.. nu poti sa il dai la o clasa paralela? adica la alta educatoare, la care se fie in acelasi loc cu tine, dar totusi nu "sub comanda" ta?
Andra bravoo!!! sa o tii tot asa! Motanica e tare
Paula

sa aveti o zi buna!!
crisspy spune:
'Neata,

ALICE 

ANDREI 

MARIUS 

Paula cred ca de-abia astepti sa-l vezi pe Marius
...te inteleg, nici eu nu l-am vazut pe Razvi de 2 saptamani si abia astept sa-l strang in brate diseara
.
Am vazut pozicile cu Eliza si Clara, ce se mai iubesc fetele
.
Delia mama mea a lucrat cand eram noi mici la camin de copii si ne-a luat cu ea mereu. Cand am mers la gradi nu a fost nici o problema pentru nici unul din noi. Acum vezi si tu cum evolueaza lucrurile, sfatul Roxanei mi se pare tare bun. Bafta 
Dark sa o tii tot asa
.
Eu sunt cam nasol, azi noapte am dormit numai 4 ore (de la 5 la 9) si acum sunt zombie la munca 
. O sa fac ce fac pe aici si ma car acasa sa dorm pana iese Adi de la munca si plecam la Tzumpi. Sper numai sa nu ia si Razvi raceala de la mine.
O zi usoara tuturor
Crisspy,
fericita de
Razvi si
9 sapt
Leditia spune:
Alice
Marius
Andrei
La multi ani sanatosi!Sa va traiasca puii,sa fie sanatosi,fericiti si norocosi.
Eu ma declar invinsa,e clar ca avem probleme grave,iar eu sunt depasita de situatie si nu mai stiu cum s-o gestionez.
Copilul se trezeste la 3 noaptea,dupa ce imi adoarme abia la 11,pus in pat de la 10.De la 3 la 7 nu mai adoarme neam indiferent ce-i fac.Stau cu el acolo,caci nu-l pot lasa aiurea,nesupravegheat si ma cert cu el sa se culce,el zburda prin camera,face ture intre paturi.Daca plec vine dupa mine si nu ne lasa sa dormim.Daca il duc acolo de o mie de ori,vine si el incoa de o mie de ori,deci e musai sa stau acolo,la el in camera.Nu stiu de ce se trezeste la ora aia si mai ales nu-mi dau seama cum de nu mai pot sa-l adorm,fiind totusi o ora tarzie in noapte si dupa 4 ore de somn nu cred ca-i odihnit nici el.La 7 pica si doarme pana pe la 9-9,30 cand incep astia sa dea cu bormasina,ca-si renoveaza unu apartamentul de ne-a capiat cu bormasina aia de dim pana seara.La pranz ma chinui sa-l adorm,ca singur nu sta in patut sa se culce,zburda prin camera..Daca dau astia cu bormasina pot sa ma pun si in cap ca nu poate adormi,asa ca astept sa ia ei o pauza sa adorm copilul..
Inutil sa mai zic ca eu sunt varza de obosita,ca eu la 7 nu ma mai culc,ca ma apuc de treburi.
Ii dau si caninii..nici eu nu mai stiu pe ce sa dau vina,pt ca nu plange apoi,ci rade si e vesel ca m-am dus la el..no si hai la joaca mami..
Azi noapte,atipea,inchidea ochisorii si apoi ii deschidea brusc,de parca cine stie ce pierdea si el nu era pe faza.Parca se chinuia sa ramana treaz,sa nu inchida ochii..
L-a apucat si o tuse mai aiurea..la aerosoli nu mai sta,avem un show ceva de groaza.Aerosolii nu au efect daca el urla si plange si se zbate..eu nu am forta sa-l tin doar cu o mana..si am obosit cu toate astea..El s-o fi saturat de toate...
Cam astea-s vestile despre noi..
Va pupam si va dorim o zi superba.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
bpaula spune:
Mersi fetele.
Dap, stau ca pe ace sa treaca ziua de astazi.
Ledi sincer nu stiu ce sa te sfatuiesc.
Crisspy sanatate multa 
Carmen_Marieta spune:
Salutare fetele,
Crisspy sanatate multa! eu am citit aici la sarcina ce ceaiuri sunt indicate sa bei.
Ledi multa putere iti doresc. Mereu ma gandesc la tine cat de puternica esti. Cu vecinii te inteleg, dar nu poti sa le spui ca in anumite ore doarme copilul?
Cadia cum stai cu pregatirea pt botez? 
LA MULTI ANI LICURICILOR SARBATORITI AZI!!!

CADIA spune:
LEDI, si eu am patit cu Clara cam la fel, se trezea in fiecare dim la 5 si nu mai adormea neam.Cateodata se trezea si la 1 sau la 3, indiferent la ce ora o culcam 21,22 sau 24

.Dar dormea f. mult la pranz 4-5 ore.Din fericire i-am schimbat programul: o las sa doarma la pranz max 2ore juma si a inceput si ea sa se trezeasca intre 7-8 dim

.Dar a durat vreo 2 sapt pana si-a schimbat progr.
Si eu zic sa vb cu vecinii sa nu mai gaureasca intr-un anumit interval orar ca s apoata si David sa adoarma.

CARMEN, in principiu cu pregatirile de botez suntem in grafic: invitatii impartite, juma de cumparaturi facute
, vesela stransa de pe la neamuri, mese arvunite tot de pe la neamuri
, toaleta mama achizitionata, biserica programata.Mai am de comandat tortul si de facut ultima transa de cumparaturi.
bebelusi spune:
Fetelor, ce sa va spun, ca intru doar si ma vaiet....aseara m-am pus in pat la 12 noaptea, la 1.00 s-a trezit Irina, a papat si am incercat sa o culc leganata, neleganata, in bratepe piept plimbandu-ma pana la ora 03.00. De cate ori o puneam in patut, se trezea ca arsa.....vazand ca nu reusesc m-am intins in pat pe spate cu ea pe burta cu gandul sa dorm asa, mami s-a speriat ca poate cand adorm stau pe copil...vine si ma trezeste peste 15 min....o pun in patut si doarme de la 03.15 pana la 03.40 cand se trezeste iar de foame. Ii dau sa pape si il trezesc pe \mircea sa stea si el cu ea ca nu rezist sa stau si de acum incolo treaza. Se trezeste Mircea, si cand sa stea cu Irina, incepe Vldad sa planga si se duce la el, si uite asa raman sa culc fata pana la ora 06.00, cand adoarme.....ma pun sa dorm in sfarsit si ma trezesc la 08.30. Cam asa sunt ultimele mele nopti.... imi vine sa mor

Sper ca am fost coerenta in explicatii
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"