LMA Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (136)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna ziua!

Vlad
Luis
Alexandru

Sa cresteit mari si sa fiti sanatosi!!!

Veronica Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!!!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

MAI SUNT 3 ZILE SUSTINE ORASUL IASI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

La multi ani Vlad!!!
La multi ani Luis!
La multi ani Alexandru!!!!!!

Sa fiti fericiti si sanatosi!

Mie mi-a venit puiul acasa. In gara nu a fost asa entuziasmat ca ne vede deoarece era preocupat sa vada trenurile. Cand am ajuns acasa la usa apartamentului, pe care am schimbat-o de cand a plecat, a zis ca el nu sta acolo si n-a vrut sa intre. Abia l-am convins. Apoi a gasit jucariile si a inceput sa le aduca din dormitor in sufragerie. Greu l-am adormit acum la pranz desi era treaz de la 6 si mor de oboseala.

M-am linistit ca l-am vazut acasa. Au sunat si sa ma anunte ca luni vine mobila. Doua prietene foarte bune de ale mele au reluat legatura dintre ele dupa o perioada lunga. Asa ca a fost un sfarsit de saptamana cu vesti bune.

Week-end frumos sa aveti si voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Iata ce am mai lucrat: http://felicitaridedar.wordpress.com/2011/02/05/m-0009-set-5-martisoare-unicat-125-ronset/

Daca va plac...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut si de la noi! apele sunt calme, doar ca sunt agitati ca stau mai mult in casa.ne-a trecut raceala.

la multi ani licuricilor care isi anivereaza anisorii!!!

selene, f frumoase felicitarile!stiu ca e munca multa!

mai, ce repede a trecut timpul, deja seria a doua de bebelusi ma copleseste! imi trezeste amintiri tare dragi.ce imi placeau piticii cand erau mici-mici, abia nascutila flavi m-am chinuit cu patutul, dar pe andru l-am culcat cu mine din prima.fiind alaptati, ma odihneam si eu si ei, in acelasi timp.flavi a plans vreo 3 nopti, cate o ora, andru deloc.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Va multumim foarte mult pentru urari!! Si cele de aici, dar si cele de pe Facebook!
Urez si eu tuturor licuricilor LA MULTI ANI!! multa, multa sanatate si o copilarie frumoasa!!

O imbratisare speciala pentru prietenii cu care ne impartim ziua!
Vlad
Alexandru
PEtrecere frumoasa!!!

Postez si aici pentru licuricii care nu au cont FB, notita care a scris-o Luis...

" ...da, am facut doi ani!! Sunt baiat mare, cu pretentii... alintat peste masura de toti, in special de Luka!!(yey!!)

Nu imi prea place sa mananc, sa dorm, sa ma joc singur; dar cu toate astea... mama se incapataneaza sa-mi faca toate mofturile... poate-poate ii fac zilele un pic mai usoare...(:D)

Daca pana acum nu mi-a placut sa invat culorile, formele... sau mai stiu eu ce, ca orice copil de varsta mea, mama a schimbat foaia!! De vreo 2 saptamani ma invata ce-nseamna muzica adevarata!!! Asa, am bagat repede la capusor cum face nea' Slash - febletea mamei - cu chitara in "November Rain" si il imit de fiecare data cand am ocazia cu o "air quitar" sau cu orice am la indemana... Apoi, am trecut la ceva mai serios. M-a fascinat"Nothing Else Matters" !! Am stat cele 7 minute nemiscat in brate la mama... lucru raaaaar intalnit in cei 2 ani de viata... Cand a inceput"The Unforgiven II" dadeam din cap... mai ceva ca ea la 16-17 ani...:))) S-am continuat asa... ceva timp. Se citea mandria, satisfactia pe fata mamei!! I-am vazut ochii scaldati in lacrimi de fericire... si am stiut ca pot profita," acu' mi-ar da orice" mi-am zis. Si mi-a dat: biscuitii cu muuulta ciocolata ai lui Luka... rar vad asa premiu! Cred ca bucuria ca are un mic "rocker" a fost tare mare... (\m/) Dar in timp ce ascultam "Livin' On A Prayer" am cazut frant de oboseala... pentru aproape 3 ore!! (yessssss!!!)

De vreo doua zile, insa... intr-un ritm de rock mai soft... ne-am apucat iar de culori...:(( In sfarsit, acum pot sa recunosc rosu, galben si albastru!! Stiu... is mare patriot, fara acte... Port Romania in suflet... si pe piciorul stang :))) Nu stim inca care-i explicatia... doar n-o furat mama Romania cat era insarcinata...(:D)

Cel mai mult imi place sa il urmaresc pe Luka oriunde... spre disperarea lui, cateodata. Si daca el sta la birou sa-si faca temele, trebuie sa il asist... sa-i corectez cu rosu unde a gresit. De obicei, greseste tot...are noroc de mine ca-i zic ce si cum. N-am idee de ce ma ia mereu mama pe sus in tipetele si urletele mele si, bineinteles, a lui Luka...(uuffff...) Acum nu mai pot intra in camera lui... a pus zavor; dar in curand voi dezlega si misteru' asta... nu-mi fac eu griji!! Ce incuietori a pus mama prin casa, pe toate le-am smecherit... pana le-am deschis.

Ce??? Dulapul de la baie cu tot felul de detergenti... e my playground... cate chestii misto mirositoare-s pe acolo... si mama le tine incuiate... am tras de zavor pan' l-am facut praf, spre maaaaaaarea disperare a lu' tata, care-i un pic mai paranoic, zic eu... (:))) )

Chiar daca par mai grasut... sa nu va lasati inselati de aparente!! Banana, iaurt ... si atat...cam cu asta cresc. Orezul si painea stau cel mai bine pe covor... dar cand o vad pe mama c-o falca-n cer si una-n pamant... imediat ma apuc sa strang firimitura cu firimitura... Si da, ati ghicit! toate felurile de mancare se asorteaza cu covorul... de asta l-a si ales mama bej... sa mearga la orice...

Acum ma pregatesc de party!!! Vine Edward cu nana si nanu si, poate, si bunicii... altii care ma alinta si ma ridica in slavi... It`s good to be loved!! >:D< Mai nou, mama imi vorbeste cam mult in engleza... Cica romaneste nu poate vorbi... nu-i iese, pe bune... cate fite... da' si eu ma inversunez si vorbesc numai japoneza!! Sāc!!!!

Gata!! nu ma mai lasa mama... cre-ca i-au venit notificari... mesaje importante...

Pup si imbratisez pe toata lumea, fara numar!! Seman cu mama... is pupacios nevoie mare!!

Pupici cu totul si cu totul speciali pentru toata gasca de licurici, zice mama s-o scuzati de absenta din ultimile luni... dar mie imi povesteste mereu care si cum progreseaza... ma compara cu voi toti. Ea inca nu stie!! EU SUNT UNIC!!! Sigur 'oi vorbi si eu pana ma insor... ce daca inca mai fac in scutec?... ce daca nu mananc?... Ce daca... daca... daca....

Multumesc tuturor pentru felicitarile si gandurile bune! Sunt sigur ca voi reusi sa fiu toate cele ce-mi doriti!!!!!

Cu maaare drag si dor de toti,

Luis

aaaaa... P.S. mi-a promis mama ca nu se apuca de blog-uit... buni, bubu fiti fara griji... cica forumu' si facebook-u' sunt d-ajuns... ma speriase intr-o perioada, dar vad c-a reusit sa alunge ispita... nana Ana poate fi foarte convingatoare...

P.S.2. si-a bagat si mama un pic codita in paranteze!:D

Va multumim ca ne-ati citit pana la sfarsit! >:D<"

Pun cat pot de repede niste pozici pe mail-ul comun...
Va dorim un week end minunat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI, Alice!
LA MULTI ANI, Andrei!
LA MULTI ANI, Marius!
LA MULTI ANI, Vlad!
LA MULTI ANI, Luis!
LA MULTI ANI, Alexandru!

LA MULTI ANI, Veronica!

Mai fetelor, eu ieri seara ma simteam ca in vremurile bune din adolescenta. Cu 2 cosuri pe barbie (auch!), povestind "en famille" la lumanare (ca s-a luat curentul) ...daca nu am fi avut cuptor electric faceam si cartofi copti! Iar afara batea un vant de aveam senzatia ca ne vom trezi in Oz. Iar Mister protesta ca nu mai putea urmari "Cars" la televizor...dar nici la culcarea nu voia (dar Happy Birthday a cantat de vreo 2 ori si a vrut sa sufle si in lumanari)

Yashi, foarte frumos ne-a scris Luis! Baietel mare!Si rocker pe de-asupra!

Bebelusi, tare vag imi aduc aminte de perioada primelor luni si a nesomnului (noi nici nu am avut probleme cu colicile) dar cand nu reuseam sa il punem pe Mister la nani in cosul lui il luam cu noi in pat (eventual chiar cu tzitzi in gura) si dormea cu noi (eventual, daca nu adormeam si eu/tati il mai mutam la el in cos, dar nu intotdeauna). In timpul zilei il puneam in bouncer (dupa cateva luni in swing) in camera de zi si el adormea acolo, cu mine langa el (la calculator, sau in bucatarie, dar tot aproape) si asa mai faceam si eu una-alta.

Ledi, imi pare tare rau ca nu va puteti odihni. Sper ca macar acum in week-end sa reusesti sa recuperezi un pic de somn, chiar daca doar cateva ore.

Selene, foarte frumoase felicitarile-martisor!

Paula, ce bine ca a venit flacaul acasa (la timp pentru sarbatorirea celor 2 anisori) Iar daca vine si mobila... si mai bine.

Anuc, 21 februarie?? Pai nu mai e mult. Tinem aproape sa scoatem agitatele.
In legatura cu somajul, ce sa-i faci? Nu e cea mai fericita situatie, dar e vorba doar de cateva saptamani, iar apoi intri in CIC. Si o sa-ti gasesti si un job bun dupa aceea.
Da, dupa a doua zi de job pot sa zic ca, daca tot asa va merge, intr-adevar ma pot considera norocoasa. Imi place la nebunie, mi-am depasit targetul (impus de mine) si am compensat pentru dimineata linistita de alaltaieri. Tot asa sa mearga!

Carmen, succes la gasirea unei tinute frumoase potrivite. Ce am descoperit eu, un bolero sau un sal frumos prinde foarte bine la o mamica ce iese in lume (si nu vrea ca sa fie evident faptul ca a nascut doar de cateva luni)

Cadia, ma bucur ca au mai trecut colicii, sa se duca de tot cat mai repede!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

La multi ani! licuricilor sarbatoriti
Multumesc tuturor pentru urarile calde de la multi ani pt Alice si pt mine
Eu sunt asaaa fara chef de nik....tot cu scurgeri , tot cu greata ...trebuia sa vina nasii astazi cu verisoara si soacra si s-au imbolnavit toti ...si nu au mai venit, deci ne-am sarbatorit noi trei.
Pentru ca a fost ziua sotului luni, al lui Alice ieri si eu astazi am suflat cu totii in lumanarile lui Alice .

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png

11 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Dark, ce frumos povestesti tu acolo
Ma bucur ca ai gasit un job pe placul tau - felicitari
Bebelusi - din pacate la mine a fost "idem"...a fost greu cu Alice mica...statea aproape numai in brate, papa fff des la san, si noaptea la fel. Abia dupa ce am intarcat-o am putut dormi toata noaptea...deh..a trecut.
Rabdare si putere

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png

11 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Multumesc, mara, Dark!

Deja sunt rezervate. :)

Tare ma bucur, ca iar eram deprimata, acu' 2 zile numai am zacut si-am plans.

Iar am ratat ceva licurici, nu?

LA MULTI ANI!

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

La multi ani dragilor nostrii copii, Vlad, Alexandru si Luis, sa fiti sanatosi si ascultatori

Va las mai jos cateva poze noi cu fetita, cu Vlad si de la ziua lui Vlad. Tortul este facut de mine, asa ca va rog sa nu radeti de el, eu mi-am dat toata silinta

http://s964.photobucket.com/albums/ae123/cutiutacubijuuri/

Noaptea trecuta am dormit cu ea in pat si a dormit foarte bine, dar dupa cum va amintiti eu sunt total impotriva dormitului in pat cu noi , sper sa nu se invete asa....

In noaptea asta pleaca mami cu tati, sunt distrusa....nu stiu ce ma voi face, sper ca voi rezista. Aryia unde esti ?ca tu ma mai poti imbarbata tinand cont ca ti-ai crescut singura copiii

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput