**Buburuze de 2009 in actiune(5)**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Cum fac fata cu 3?! Multi ma intreaba. Uneori timpul curge, totul e lin si frumos. Ii vad jucandu-se pe baieti, zambind pe fata, ii simtim calzi si e minunat. Alteori oboseala ma doboara, ma enervez si ca au rasturnat pufuletii- fleacuri si atunci intra sotul in actiune. "Rezist" ca sunt sustinuta. De ex dimineata ma cert cu al meu sa lase nu stiu ce treaba sau schimbatul copiilor si sa plece mai repede la munca ca intarzaie. E o nebunie frumoasa!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Cris82 pe dincolo dc nu mai dai, te-a suparat careva?
Moi (eu) te asteptam cu mult drag, ne e dor de tine.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

meyyyy... v-ati facut de cap, ha?

ce de carnati acilea... am de recuperat. nu gluma. azi am fost maratonista: pregatiri pt. maine, cumparaturi, luat copil de la scoala, mers la doctor pt. aprovizionare medicamente, mers la posta, platit cablu la garsoniera...ufff, ce harnica am fost. plus facut mancarica si teme.

picky, meniul copiilor a cuprins un happy meal (cu ce a vrut fiecare gen: mac puisor sau mac nu-stiu-ce)+ un suc+o jucarie+ cartofi prajiti. parintii nu au vrut sa le comandam si sosuri, asa ca nu au fost. tot parintii au insistat sa nu le mai luam a 2-a portie la cei care au cerut pt. ca cei care au cerut sunt cu gabaritul depasit...deci nu era recomandat . normal ca esti obosita. la cate kile duci tu... plus printesica ta cu kef de joaca... ar trebui sa stai mai linistita .

alynta ai trei? super... dar greu. sa-ti traiasca si bine ai venit!.

ema am vazut ca ai gasit linku' la party .

lali, ce sotz tanar ai, bre!!! sa-ti traiasca!!!

revin mai incolo ca ma doar intr-o parte de mor...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Poze

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

kinderul e in patul ei si isi bea laptele,potaia doarme la mine in dormitor e papuc,soata e la lucrare pe fibra,eu inca o frec si astept sa adoarma miruna ca sa fug sa fac un dus fierbinete si sa ma bag in pat

ema dar le facusi cu polonicul fata,nmai ca umvlasi oleca pe la retetapotaia nesgra a plecat la viitorea lui resedinta permanenta,iar a mea e la partea in care incepem dresajul
picky asta a ta cred ca e autostrada aia transilvaneana de care se tot plang astia ca nu le ajunge niciodata bugetul.Pe 22 luna asta am infatisarea,sper sa terminam odata cu tot circul asta ca m-am saturat.Am vorbit in seara asta cu doamna care imi face tortul si deja totul e stabilit..iar al meu isi stoarce creierii si pana acuma nu a reusit decat prostii sa spuna,ca nicidecum nu a ghicit forma.Stai ca vad in seara asta daca il gadil pe burta sau nu pe dogio..sper ca nu ca vreau as dorm nu sa devin pasare de noapte.Nu sti cum e in romani?tara tuturor prostilor unde daca unuia i se nazare ceva,hop-tup te taraste prin tribunale ca parca altceva nu ai ce face.Stai ca mi-a ajuns la urechi cum ca ar vrea sa-l dea in judecata pe vecinul meu acumanumai ca ala i-a promis o mama de bataie daca ii vine citatie acasa.Anunt ca a facut primul kk in cutiea cu asternut igienit si juma de pishulica pe gresie si juma pe scutec pentru catei,bine ca mai avem de munca serios,dar cu mine nu-i merge.Ma lasi cu "bani stransi de el" ?la cat de fitzos este nu are cum sa-i faca banii pureci nici in pusculita...dar o sa vina si timpul ala in care o sa vada singur pe pielea lui cum e sa muncesti de cazi rupt seara de oboseala si o sa-si aduca aminte de ce il invata nicu acuma si el nu vrea sa aculte.. ,si stai ca nu vad eu vine..ca sa treca clasa??pai nici macar o bomboana de craciun nu ar vede fi-mea in situatia asta,dar vorba ta..fiecare isi creste odorul cum stie mai bine.. .Nu mi-a ajuns fata,sunt oleca cam asa si cam si asa si ma manaca in bucinele si am potaia la pat ,fix la capul meu

am vazut pozici cu vladute sueprbbb si mor dupa carliontii lui doar ca Ana are mult de mmunca acuma si cand se mai elibereaza o sa intre.ana atunci va spun eu ca am vazut o mandrete de baiat si un tort de si multeeeee jucarii

picky da,asa ii face ea "caeeee...tagadaaaaa" la motan si saracul ce sa mai faca?binenteles ca sta si indura.Adevarul e ca-i oleca crispata ca dogio are gherutele ascutite si o mai zgarie in joaca,nu tare,dar fix cat sa nu-i faca ei placere..dar ii fac eu manichira la potaita cat de curand.in seara asta am avut piure de cartofi si sos cu rosii,ciuperci si cubulete mici de kaiser,toate amestecate acolo.ce naspaaaaaaaaaa..mor cand vad molozsper numai sa scapati repede ed renovari si reparatii
alynta esti exemplu mamicule cu 3..eu cu un copil si 2 catei am clacat si azi de diminetaa nici daca o puneam de o bulelala pe stomacul gol,si tot eram intoarsa cu fundul in sus de ce era in casa.Ce a crescut mariucasi baietii sunt tare iubareti..mai ales matei..
sorilea nu imi plac bisericutele..,dar mai bine spune-ne ce face razvan?
mady harnicutooooo,maimlasa si pentru maine de treba,sau vrei de azi sa termini totul?stai asa ca iti sau eu extemporal din autostrada mea sa vad daca ai invatat adica..4 bulioane niste amarate de portii de cartofi prajiti si cate o farama de burger(sau ce-o si sanvisul alal)?.Stii ca si eu ma gandeam la a noasta [lali[/b] ce tineri sunt maica..pai eu sunt gaina dina aia batrana de fierbi cel putin 4 ore la ea..

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Cris azi te-am descoperit l-a subiectul asta. Mi se facuse asa dor de tn si de povestioarele tale
Pai ce sa facem noi...acum suntem bn dupa ce am tras-o aprox 2 sapt cu o gripa .
Razvan pe zi ce trece face tot mai multe nazdravanii (cam ce face si Mirunica ), ca nici motanul nostru nu are zile bune cu el
In rest toate bune.
Voi sunteti bn sanatosi?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

da,suntem bine...
imi are rau sa aud ca a fost puiul bolnavior,ser ca acuma e bine

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Hai ca intru si eu la tura de noapte desi nu prea am chef de nimic, se pare ca iar e ceva furtun la masina spart de la pompa de apa[bang[ eu nu stiu ce sa mai cred eu tind sa cred defapt ca nu face bine masina astia la atelierul unde o duce sotul.I-am zis si lui dar a zis ca sigur o face bine ca doar e prieten cu sora-sa(adica cumnata mea) deci nu ar face exact cu el faze dinastea . Noi azi am fost plimbareti, la noi a fost vreme buna 10 grade arata in rest mai nimic, plictiseala mare...
Lali la multi ani de pe acuma sotului tau sa fie sanatos si bucuros cu voi toata viata... ce scump tre sa fi fost Paul cu colacul
Alynta eu sper sa scrii constant ca sa stii ca aici se cotizeaza la absente si inca in euroi ....am vazut-o pe bolfosica de Mariuca ce mare e deja si baietii sunt mari, gata nici Matei nu mai are fata de bebe, e baietoi in toata regula, niste frumosi sunteti toti...ma bucur ca sunteti inspre bine cu racelile si sa nu ia Maria nimic
Cris ma omori cu ce ai facut tu acolo sigur nu ma uit la poze ca o sa mor de pofta si tocmai am constata ca m-am ingrasat 2 kg deci gata cu dulciurile si mancatul dupa ora 7...offf bietii puiuti, las ca-i rezolvi tu diseara dc le pui pampersi, defapt ramai doar cu unul nu?...valeu tocmai mi-a scapat si poza cu wafele si ce dulce-i Miru cum calareste pisicu si cateii sunt mortali...sper si eu sa nu-i placa vre-o gagica emovista...cred ca ati avut un adevarat concert cu ei la pat, mai lipsea Miru dulci
Ema cine-i grasa fata? Tu? Poate la par ti s-a ingrasat firu de par...si da frumoasa
Picky da a fost ok reconcilierea dar inca nu ma avant in fata, mai are de recuperat si da m-am relaxat o tzara la mani desi ma cam oboseste fata...cu de toate vreau dar vreau si retetaaa plssss...da a gatit ca i-a fost foame si eu nu stiu sa fac pastele ca el[:d] deci i-a fost musai si au fost dementiale de aceea ma ingras eu, dar gata nu mai mananc asa tarziu, micul dejun? hmmm cred ca never...musai sa te mobilizezi, astept cu nerabdare pozici
Alynta sa stii ca si eu ii mai scap la Rares palmute peste bucinele, dar doar cand le merita ...ma bucur ca ai un ajutor in sotul tau e mare lucru, sa fiti sanatosi si fericiti mereu
Mady plimbareata ai fost si tu azi...cand e ziua lui Alex mai exact?
Cris ati avut primul kk la cutie? ce tare suna[:d] atunci sa urez la cat mai multi de acum iniante ca nu stiu ...unde ai vazut poza cu Vladut si eu nu? Anna ma supar rau de tot si eu vreau sa vad frumosul carliontat
Va [pup pe toate si va dorsc o noapte buna, ma duc la somn ca-mi pica ochii pe tastatura!

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor si eu la ceas tarziu in noapte, am zis ca a 22,30 somn de voie ,ciuciu nu ma luat somnu asa ca am concluzionat ma scl si va citesc, dar ochi mei sunt varza, asa ca ma multumesc cu scrisu.

eu sunt intr-o stare de teroare continua, tarfa mai are 2 zile si pleaca si cauta scandal si cearat, eu nu mai pot sunt terminata psihic, nu imi revin deloc mai ales ca ary a luato de la capat cu tipatu la mine in brate, mai nou ma bate, ceea ce nu facea, asa ca de maine o sa intru si mai rar ca plec de acasa, ca sa evit scandalurile si rautatile ei.

am racit si azi ma duc eu hotarata la cutia cu medicamente sa iau de gripa si ce descopar cu stupoare ? ca nu mai am nimik soacramea m-ia FURAT toat medicamentele pt adulti de gripa si raceala, am plans m-am omorat de suparare sa descopr in seara asta ca doamna m-ia luat si din lucruri asa ca daca nu intru iertare si deabia astept ziua de 19 sa plece dracu odata sa nu o mai vad
ca nu am voie la calculator, sa vb la telefon etc.

gata fug acu poate ma somnu

si bine ati venit fetelor

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

neatzaaaaaaa.primaaaaaaaaaaaaaa.
Saraca eva nu mai poate.Toata noaptea a plans e necajita nevoie mare.O doare guritza si o dor si gingiutele,plange si face febra...offf.
Va las ca aveti nevoie.Micutza mea abia acu` a adormit un pic mai bine.
va pup si revin eu.BUN VENIT FETELOR NOI.Trei....ce curaj.
Cris off tu chiar vrei caini?
Getik soacra-ta e o nesimtita notorie.Trebuie sa rezolvati ceva ca nu se mai poate asa.
Lavi tu iar nu ai somn?Femeie ce te faci cand incepi munca?Iote eu seara adorm la 10.30 dar dimi ma pot trezi la 5.30 si sunt fresh toata ziua.
Mai vin io dupa ce pleaca soata la servici.

Mergi la inceput