**Buburuze de 2009 in actiune(5)**
Raspunsuri - Pagina 14
alynta27 spune:
Salutare! Nu stiu cat de constant voi scrie aici, dar sper sa ma primiti si pe mine!![]()
Cris, Picky baietii sunt la final de rosu in gat-Matei si otita-David. A fost o saptamana grea si cel mare acasa si cu ei bolnavi. Maria vad ca e ocrotita de raceli- o fi de alaptarea la san. In rest creste si e o draguta!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Cris imi place cum scrii aici- esti Cris pe care o "cunosc" eu!![]()
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
cris_82 spune:
scelalaie aia micii din garaj de ii aud eu din casa cu geanul inchis
dar sunt din cale afara de pishulicioasi si cacaciosi si pana cand o venii nato deseara cu scutece pentru catei,sa nu prind labuta de patruped in casa
oO sa urc si ce poze am mai facut la potai si ce am mesterit eu azi..wafw cu cioco,gem se afine si cu duceata de zmeura

aviz gravidutelor !!!!!,acel mail poate contine p[oze cu caracter obscen papilelor gustative
getik hai fata ca mai ai o saptamana si scapi![]()
picky ma-m uitat eu un pic cidat la reteta aia,mai ales cand am vazut ca se pune compozitia cu polocnicul,dar am mai schimbat si eu oleaca pe acolo si au iesit dementiale
acum fac paste ca sa am ce hali cu fi-mea cand s-o trezi
Spor la alergat si asteprtam sa ne spui si noua daca ai rezolvat totul azi
lavi la naiba fata,vezi ca atunci cand o fi mare sa nu-i laca de vreo gagica emo,daca tot ii place negrul pe unghii
.Ce fata,care loc strain?scelalaliau ca prostii ca vroiau in pat si sa-i fi vazut azi nozpte cum topaiau la marginea patului sa vina calare peste noi
.
ema fataaaaa..nu mai pune asa poze cu giner-miu ca parca vad cum atenteaza gagicile la el si face miru o grenada cu dedicatie
.Vreau si eu cizme ca ale tale 

lali ce tare
cred ca s-o fi vorbit cu fi-mea print telepatie ca asta tipa de dimineata si se chinuia sa care cutia cu piscina ca sa i-o desfac
..acum ma astept sa inceapa sa vorbeasca si sa-mi ceara si o roaba de nisip in living
.Tot miercuri???pai punem de chindie mare fata..sa-ti traiasca sotul
calipso salveaza tastatura si pune-o la uscat pe calorifer si dupa cateva ore o sa fie ca noua![]()
alynta normal ca te primim
.offf,saracii flacai,bine ca mariuca e ok si sper sa nu ia si ea ceva
.Stii doar ca nu imi schimb eu naravul asa de repede![]()
tot o mica terorista am ramas 

BAZAR
Picky_toto spune:
Am revenit,
Is tare, da tare obosita si nu am facut altceva decat sa merg pana la asigurare, sa ma opresc cu fiica mea vreo ora jumate la joaca in parc, in nisip
, apoi acasa sa-i fac mancare cu ea legata de picior ca deh ii era somnic, sa o culc si apoi sa strang putin prin living...si sunt franta..asa m-as duce sa ma intind langa ea...da e musai sa recuperez pe aici ca altfel nu mai apuc....
Deci revin, numai ca trebuie sa mai deschid o pagina ca sa vad pe unde am ramas 
V-am pupat 
Mami de printesuca mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
33+ o printesuca mai mica 
AMR: 7 saptamani!!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
emanouela spune:
lavi...daca il vezi langa tatsu zici ca semana cu el....e un coktail
, a luat de la amandoi. culoarea parului s-a dussss, de buna ce era vopseaua
....nu stiu dar de cea vreme n-am mai prins vopsea ca lumea. daaaa, grasa si frumoasa, nu????? de cca 4 ani caut cizme din alea, daca nu si mai mult....asa ca, de eram cheala de bani tot luam![]()

hai picky cu noutatileeeee
cris am vz fata intr-un final, link ul cu party....dupa ce si-a facut efectul cafeaua
fataaaa, ai stricat retetaaaaa.....originalele wafe se pun cu polonicul, aluatul e ceva mai gros ca ala de clatite....tre sa iasa pufoase. wafele sau gofrele is traditionale la astia....cu de toate fac...mai pun si frisca si fructe dasupra, in special capusuni, ciocolata alba sau neagra. ce-ti fac potaile???
alynta sa te primimmmmmm, sa nu te primimmmmmm....hai ca azi is intr-o stare buna si mai esti si din Iasi, orasul meu natallllll asa ca te primim
. sanatate multa piticilor si te astptam cad poti tu, numa sa nu treaca mult ca noua ni se fae dor si suferim, nu vrei asta, nu????
Picky_toto spune:
Asa..am ramas la cotizat ![]()
Lavi si cum a fost reconcilierea dintre voi doi?!
se pare ca a fost reusita de ai tulit-o de dimineata la manichiura ![]()
Mady deci ai si tu prin preajma un copil terorist..finutul tau...
mama ce de munca si cu vecinii astia 
Cris deci dupa atata munca de lamurire tot nu ati rezolvat nimic cu expertiza...cand mai aveti insintarea?! Weekend-ul urmator aveti party cu silicoane ...musa-i multe poze sa faci si apoi sa ni le arati ca sa balim si noi ![]()
Getik deci fiica ta exerseaza scrisul si cu picioarele..las ca-i bine..![]()
Mady mama da mult au mancat copii...deci sa inteleg ca saptamana asta nu le mai servesti micul dejun.
...pai zi si tu ce ai halit...in afara de o cafea cu aer, da?!
Hai ca ia fost tare cu mac shit...ai si ceva pozici de pe acolo?! Macar copilul s-a simtit bine? 
Cris ai vrut catei, ai primit catei....da la unu zici ca-i faci vant, nu?!![]()
Mada si tu aveai durere de cap?!
Lavi e bine ca ati avut un weekend fara nabadai..si ca Rares s-a simtit bine la bunnica. Deci asa sta treaba, asta e poate va reusi sa se obisnuiasca si cu bunica din partea tatalui si atunci o sa fie ok ptr el si ptr voi. Blog-ul o sa ti-l trimit prin pm...citatul din carete e ok, dar e musai inteles cu cap, in schimb comentariile celor de pe acolo lasa de dorit 
Cris ma bucur ca Miru e fascinata de ei...acum stai sa te vad cu unu, ca doi sunt ok, nu scherlaie da sa vezi cand o ramane unu sa n ai cumva surprize
Pai Cris daca copacul ii pe propietatea ta, at nenea ce are cu el? ce-l deranjeaza ca nu-i mai face umbra vara?! ba frate ...daca radacinile copacului sunt pe propietatea ta at copacul e al tau si poti face ce vrei cu el, dar daca crengile crescute la copac atarna si pe propietatea celuilalt, sau fructele cazute pe propietatea lui(aici nu-i cazul ca-i salcam..si doar nu o astepta brebeneii sa-i manance?) atunci acelea sunt ale lui si le poate, aduna sau taia..dar daca trunchiul copacului e pe propietatea ta...e al tau acel copac..deci sa se spele la cap cu nascocirile lui...ba frate..cere judecatorului sa-i faca niste analize la cap ca asa sigur o sa se termine tot taraboiul asta 

Cris metode ti-am dat pe mess..altele nu mai stiu...sper sa reusesti sa-i inveti 
Lavi eu tot va aud de reclame..la mine nu apar...ai pop blokker-ul blocat?! ca poate asa nu iti vor mai aparea
Iti trimit cum sa nu, cu ce preferi? cu dulceata, miere, inghetata, ciocolata?! ee era musa-i sa ne mai ciondanim si noi, sa avem pareri contra..da na a trecut...am lasat eu de la mine si a trecut ![]()
Lali pedeapsa?! pai pedeapsa ta e sa faci prezenta zi de zi...sa pun si o ora fixa?!
ti-ai mai revenit?
Mady vazut filmul, m-am amuzat teribil cu matematica...cu numaratoarea copiilor..adevarul e ca se vede ca s-au distrat frumos si a fost incantat de party
pana la urma mult nu v-a costat.. iar meniul copiilor ce a inclus?
Lavi vad ca va este ok, si ma bcura, mai ales daca si gateste la ore din acelea tarzii..micul dejun cand ti-l aduce la pat?! ![]()
Mada off mititica..sper sa-i treaca febra repejos si sa fie doar de la dinti
Simina asa-i ai avut tu un feeling, ea si i-a bagat in poseta ei(de fapt ii o poseta de-a mea veche pe care i-am dat-o ei sa se joace) era tare fericita cand i-a vazut ...
spor la treaba 
Ema sa inteleg ca si Christian a fost terorizat de Dariu...ma e bine ca ramanea blocat si nu se speria ca Stefi..eu ti-am zis ca la bebe tv sunt is desene cu indieni si de acolo a luat boala
Stefi si acum cand ii zic de Darius stie despre cine vb..de abia astept sa vad cum reactioneaza cand se intalnesc weekend-ul asta
Ti-au venit cizmele? sau inca nu...adevarul e ca-s mortale..
Cris reteta eu am facut-o exact cum ti-am dat-o , link-ul acela si sa stii ca tot polonicul am folosit si eu..si au iesit bune..tu ce ai mai modificat?! Da mama, 900 euro ptr un moft ca vroia baiatul laptop, nu ca nu ar fi avut computerul vechi acasa, da-i "trecut";.. ca masa are laptop, barbasu la fel asa ca era musai sa aiba ci baiatu, nu?! Initial vroia doar un notebook, dar s-a transformat in dita mai laptopul..ca deh ...si cica is din bani lui stransi..si masa l-a mai imprumutat cu 300 euro.. iar el trebuie sa-i dea inapoi cand ii strange la ziua lui..acum in februarie..
Alex cand a vazut-o pe masa i-a zis ca vrea si el laptop..iar masa i-a zis ca ii cumpara daca trece cu bine clasa 6 
pai mama eu nu ziceam asa ceva..da ce invata ptr mine?! invata ptr el/ei..da na mai bine tac si-mi educ eu copilul asa cum stiu ![]()
Getik off pai ce ar avea soacra daca te-ar vedea ca stai sa te odihnesti 2 minute?! 
Lali pai stai bine atunci la cap celulita si vergeturi...eu am destula celulita mai ales pe bulane, iar vergeturi tot acolo sunt si asta facute in cele 5 zile de spitalizare la nastere...da acum mi-am invatat lectia si ma dau si pe bulane cu crema anti....
O sa-ti trimit blog-ul prin pm..ca de pe forum a fost sters
Lali la multi ani de pe acum sotului....pai ii de-o seama cu mine
..asa si eu nu-s ptr nunta si botez sa ma falesc, ci ceva intim cu prieteni si rudele apropiate...la Stefi la botez a fost o atmosfera asa "incinsa" pe toate partile..ca deh socrii cu parintii mei nu se inghit..si is la 500 km departare si se vad doar cand apar astfel de evenimente, iar sa-si telefoneze nici vb
..da na..ce sa-i faci..mie imi place asa...ii mai bine ![]()
Alynta off ce ati tras-o si voi cu bolile astea..sper ca baieti sunt pe drumul cel bun si nu o sa-i mai pandeasca asa repede vreo raceala. Ce repede a trecut timpul si ce maricica ii Maria. Cum faci fata cu 3? Pui si ceva pozici sa ii vada si ochiul meu?!
..aa..si bineinteles ca esti oricand binevenita aici 
Cris bine ca ai pus avertisment..eu la pozele astea ma uit ca am papat deja wafe..asa ca imediat ce termin pe aici arunc ochii in mail
Deci ti-a ajuns deja..de i-ai dus in garaj ![]()
![]()
Ema gata ma recuperat ..asa ca va dau autostrada sau strada lu Cris...![]()
Revin dupa ce arunc un ochii pe mail..ca vad ca s-au pus poze si eu nu le-am vazut;..e musai sa ma mobilizez oleaca sa pun si eu ceva pozici ...

05.05.2009...si surpriza
Povestea Printesucai
Picky_toto spune:
Tot eu....
Anna cum a fost party-ul lui Vladut, asteptam pozici si ceva vesti de la voi. Cum se mai simte mititelul?! 

Ema se vede ca s-au simtit super bine flacaii;..oau si Darius ce frumos statea el in scaunel si papa
..mi-am adus aminte de fitu cand am vazut poza cu mainile intinse la spate si alergand..ce tare era...nu m-am mira ca la gradi sa ii invete si pe ceilalti pozitia asta.. musa-i sa-i iei un arc ![]()
Cris catei ii mumosi tare...si Miru e incantata de ei..dar parca si putin "speriata"?!
Vai aia ii pisica sub Miru?!
mama ca-i face...asa mama ii cal, nu?! si te tine?!
si uite ca iar o vad pe Miru cu parul mai lung, hai ca pana la vara ii faci codita la spate ![]()

Gata...fiica mea inca-mi doarme si am reusit si eu sa recuperez tot...peste 1 ora imi vine si soata acasa si nu stiu ce sa pregatesc la cina...idei ceva aveti?
Vine primavara si incepe santierul in lucru la mine in casa 

si nu-i duceam dorul..ieri al meu a modificat geamul la dormitorul copilelor iar de pe 14 se intra oficial in lucru ca imi vine cineva din Ro(Ema tu stii) asa ca ce as vrea sa plec de acasa..ferice de tine Ema ca fugi ca ai unde..da eu..
...na sper sa se termine odata ca-s satula...apoi dupa ce se renoveaza totul mai raman geamurile si usa de la fatada de schimbat, da ptr alea trebuie bani si adus oameni priceputi poate chiar firma, da ii mai scump
...in fine... nici nu vreau sa ma gandesc da parca nici nu pot sa nu ma gandesc..deci trag aer in piept curat cat mai pot ca apoi doar praf si moloz o sa vad in fata ochiilor 

05.05.2009...si surpriza
Povestea Printesucai
Picky_toto spune:
Lavi, Lali am vrut sa va trimit pm cu blog-ul respectiv dar vad ca nu mai exista acel articol ..da eroare 404, deci se pare ca s-au luat masuri si acel citat cu comentariile unor mamici a fost sters.
05.05.2009...si surpriza
Povestea Printesucai
Picky_toto spune:
Da daca vreti sa va faceti o idee puteti intra sa cititi pe forum ca se discuta despre acest lucru...http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160947
05.05.2009...si surpriza
Povestea Printesucai
alynta27 spune:
Emanuelo 'nteles, sa traiti!
Picky incerc sa pun!
Multumesc de primire!
Legat de "bataie" marturusesc ca le scap cate una la fund, dar nu toata ziua. De obicei recurg la pedeapsa, distrag atentia, explic s.a. si apoi recurg la una la fund.Cand vad ca e in pericol sa cada, sa se loveasca si nu intelege... Sunt calma de fel.
Sunt multi care condamna si asta- stiu
dar eu cred ca fie au copii foarte cuminti, fie sunt alta fire..
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!