**Buburuze de 2009 in actiune(5)**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Neatza gagici

Suntem la mama.Fata de ieri face 39 numai noaptea mama lor de inti..saraca e plina de bale si plange si-mi arata gura si zice buba mama buba .Azi dimi la fel a facut 39 acum are 38...imi vine sa urlu dar ea la 1 an si jumate are 6 dinti.Trebuie sa iasa numai ca...
Va las cafea mare tare neagra si fierbinte la doamne dinainte,na.

mai vin io daca ma lasa micutza e tare necajita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Mada-multumim de cafea!Buna rau. la Eva sa treaca repede buba de la dintuci.
Cris-unde umbli?strangi dupa catei?Am vazut si eu pozele sunt tare frumosi insa sper ca stii ca e tare greu cu catei in casa.Dar las ca daca vine caldura ii scoti afara in curte,nu?Unde v-ati plimabrit ieri?
Mady-pana la urma nu v-a ajuns prea scump ziua lui Alex,zic eu.
Lavi-super unghiile,vreau si eu.Ma bucur tare mult ca s-au rezolvat problemutele cu sotul .
Picky-bine ca ai gasit omuletii-parca am avut eu asa un feeling cand ti-am zis ca Andu imi baga jucarii in poseta. la nasucul mic si lovit!
Ema-au venit cicloanele alea?
Anna-cum e Vladut?L-ati sarbatorit ieri?
Gata,ma apuc de treaba!Dar revin!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
beu cafeaua asa ca va rog mumos sa nu ma deranjati
scriu din amintiri, da????? ca n-am nici un chef sa ma intorc sa rererecitesc
lavi 3 ore ai stat intr-un loc sa iti faci unghii?????? eu nu pot sta atata lichita de scaun, ma dor bucile...is marfa unghiile....nu vrea sa ti le smulga Rares?? ca al meu asa face daca le am colorate
picky haolei biata fapturaaa, are nasul vanat??? sa treaca
cris fata, nu ma imbolnavi....abia am scapat de nebuna de catea, las sa treaca macar cateva luni pana sa incep sa bag fitile pt altul mititel si haios....stii ca-s belea de frumosi aia de-i ai gineritu face numa boacane
mady hai ca ai iesit ieftin pana la urma....da lavi und a vazut party ca vreau si euuuuuuuuu
simino au venit, au trecut...azi e ultima zi....au facut ravagii in capul meu....acu is mai calma insa, s-aub asezat hormonii la locul lor....si mai ales ca tre sa primesc colet cu niste cizme marfa de marfa
le pupacesc si pe celelalte fete lali, ana, getik, calipso...am omis pe cineva????
noi sambata am avut musafiri, prietenii nostri de aici cu piticul lor...picky, ce a patit Stefi, a patit si Christian...alerga tzacanitul meu facand ca indienii si bietul copil, venit dintr-un mediu calm ramanea inmarmurit....nu stiu ce sa fac u copilul asta sa fie mai calm, mai putin zbuciumat...s-au inteles pana la urma si ei, ala mic e un dulceee, sta asa atent si te urmarse daca ii vb, al meuuuu...il doare in tenishi...ieri am lenevit toata ziua, m-am mutat de pe o canapea pe alta, m-am uitat la filme, am fost torturat depitic, in rest, nic....incarc foto pe picasa si pun pe contul comun...pun acolo si link cu cizmele, ca doar tre sa ma laud, nu??????????
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Buna dimineata,

Imi cer scuze ca dau buzna, sunt o mamica de la buburuze de ianuarie februarie 2011 si vreau sa va intreb daca nu aveti nevoie de niste lapte praf Humana contra diareei. Am primit doua cutii care expira acum la sfarsitul lui februarie si alte doua care expira la sfarsitul lui aprilie, nu le folosesc si nu as vrea sa expire la mine in dulap, este pacat.

Detalii aici: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=15838&n=Lapte-praf-HUMANA-contra-diareei---2-cutii

Va rog daca sunteti interesate sa imi dati PM, nu prea mai am timp sa intru pe forum. Multumesc si o saptamana minunata!

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata,sper ca voi ati baut pcafea si ati si fumat ca eu am nevoie urgenta de o perfuzabila

mi-au mancat si sufletul potaile astea,si la 4 dimineata ii scarpinam pe burtica si adunam pishulicaiar soate gadila terorista ca sa faca nani...am avut o noapte groaznica,drept urmare acuma sunt amanfoi in garaj,ca pana la urme deseara duce soata pe cel negru la cineva si noi ramanem cu cel cafeniu.

lavi am facut pozici,acum stai asa sa gasesc timp sa le si edscarc si sa le pun pe mail.Unghiile sunt mortale,chiar ca parca se simte miros de primavara si tu o chemi mai devreme..cred ca tiopa foloseste niste lacuri de unghii super profi de nu se strica pana la urmatoare interventie
picky da reteta de wafe plsssssssca si eu am forma dar nici o reteta ok ca sa zic asa..Manca-i-as eu nasul ei mic,cred ca s-a lovit bine de acum are semn mititca.Nu fata,ca unul zboara in seara asta la un nou propietar,asa ca raman doar cu o potaie.Mi-e rau de-a binelea..900 euro pentru un moft?
ema fata,nu fi rea ca eu am albit cu cateii astia..
mady tu ce crezi ca faceam azi de dimineata la 4??puneam pampersi la potai si dupa ce ca m-am chinuit sa ii gauresc ca sa le scot coditele afara,ei si-ar sa-t jos budigaii in 2 min si i-au facut bucati

lavi rectifica te rog,nu sunt ingerasi..ci pisherciosi cu diplomasi soata are sarcina de- a cumpara scutece de la pet shop si apa minerakla si mult otet
lali e musai euro fata,cotizatia pleaca de la 1 euo pe zi.Cum te simti azi?Paul cum e ?
mady foarte fain a fost si super atmosfera de acolo.Ce-ti venii fata?crezi ca eu nu am ras?ba chair am sacrificat pampersii copiluli pentru bucile kk-cioase ale cateilor
lavi dupa ce ca te raspfata si e bucatar,tu faci fitze??pune mana si haleste si pe urma lauda meniul ca sa te raspaltesca omul si cu altcevaBinenteles fata ca am reamenajat,ca am dus potaile in garaj
calipso multam de cafea
simina am revenit fata,dar mai tarzior azi.Pai clar cand vine caldura tarc scrie pe catel.NE-a dus soata la restaurant si am papt acolo,si apoi in parc la copii,unde fi-mea tipa dat pentru 10 kinderi,asa de fericita era.
ana ce faceti?cum ati sarbatorit ieri pe vladut?
ema cum fata nu ai vazut?e linkul pus imediat dupa pustare,jos.Ia cauta tu bine ca il gasesti sigur si sa vezi ce faina petrecere a avut Alex

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor va pupicesc
aici sunt doar ca este javra acasa si imi este frica sa intreu ca face mutre deabia astept sa plece ca ma disperat

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

am venit la cafea dar nu stau ca astept sa mi se trezeasca fiica mea, nu ca nu s-ar fi trezit pana acum de zeci de ori si vroia la joaca, da mi-a adormit la loc ...asa ca acum imi beau cafeaua linistita si apoi sa ne imbracam sa plecam pana la asigurare ca trebuie sa iau nu stiu ce hartie ca sa o completeze ginecologul pentru concediul meu de maternitate..ca din martie il incep...apoi venim acasa, daca nu cumva o duce dorul la parc si ne oprim si pe acolo, si vreau sa fac putina ordine ca ii dezastru pe aici..mi-au mancat copii waffels care mai de care cu zahar, cu ciocolata, cu miere, cu inghetata si au dat si pe jos asa ca-s numai urme pe laminat...

Cand le fac pe toate ma pun si eu sa va scriu cate ceva la fiecare, ca se vede ca ati fost fete cuminti si nu ati vrut sa cotizati

Hai v-am pupat si revin eu pana diseara

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 33+ o printesuca mai mica

AMR: 7 saptamani!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Neata fetele mele dragi...savurez si eu cafeaua multam Calipso, off sper sa-i treaca Evei mai repede durerea de la dintosi
Simina ms...ei inca cu sotul eu nu ma bucur pe perioada asa scurta, defapt ma bucur dar inca sunt reticenta pana nu vad ca e pe perioada lunga. Spor la lucru
Ema vazut pozicile e tot mai frumos Darius si ce bine seamana cu mami si la mami ce bine-i sta cu culoarea la par, doi frumosi...iar cizmele m-au facut sa-mi tai oleaca venele, sunt superbe dc n-as sta asa prost cu banile mi-as comanda instant si eu, sa le porti sanatoasa...nu Rares nu e fascinat de unghiile mele, ii plac doar unghiile vopsite cu lac negru
Cris biata de tine, rau te-au terorizat azi noapte de te-ai hotarat sa ramai doar cu unul, saracii erau in loc strain deaia n-or fi dormit?oai si cu pisu lor nu cred ca ti usor...legat de unghiile mele mersi, tin asa mult si ca-s lacurile bune dar mi le trage in gel si deaia nu merge jos, nici macar cu acetona nu por da modelul jos...super ca v-ati distrat ieri si noi iesim azi caci e vreme frumoasa afara si vre-o 6 grade
getik hai mami ca nu mai ai mult si pleaca zgripturoaica
Gata merg sa-mi trezesc pruncul. Va pupacesc!

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'Neatza aproape de pranz !

Picky despre celulita si vergeturi eu nu ar trebui sa vorbesc,pentru ca nu am avut niciodata , de la prima sarcina am ramas cu patru vergeturi ,doua in stanga,doua in dreapta pe linia chilotului ,si cateva intre craci,dar p-alea nu le vad decat ginecologul si sotul daca se uita ... Celulita nu am avut nici macar cand am avut fenomenala greutte de 78 kg ,in clasa a Xa ,cand mi-o luase tiroida raznoiu'.

Al meu copil cred ca duce dorul caldurilor de asta-vara,aseara mi-a dat un colac de salvare sa-l umflu,si acum si l-a pus la brau ,numai cu el s-a jucat de cand s-a trezit .

Mady ma bucur ca a iesit frumoasa petrecerea piciului,abea astept detalii despre reactia lui de maine !
Miercuri am si eu un sarbatorit in famelie,al meu sotz implineste fabuloasa varsta de 26 de ani ,si ii pregatesc un tortulet cum stiu ca ii place. Il sarbatorim sambata cu nasii baiatului si inca un cuplu,asa ,batraneste . Noua nu prea ne plac petrecerile cu multi invitati,daca ar fi dupa noi nunta si botezul la al doilea copil le-am face cu nasii ,socrii,si inca vre- 4-5 familii de oameni foarte apropiati .

Getika am vazut pozici cu picia,e totala cum da ea cu mopul ! Auzi,dar nu o doare gatul cand ii pui fularul acela asa,pe dupa gat?

Picky ce blog cu mama care promoveaza bataia la copilasi? Da sa citesca si eu,ca si asa am o ciuda p-astea teroriste de-i zic vre-o doua in casa ei !
Lavinia foarte frumoase unghiutele,eu nu le-am mai facut pe ale mele de un secol!

Ma intorc mai tarziu,iar m-a luat somnul,si tre sa ajung musai si pe la banca azi.

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 8+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Am fost afara doua ore dar nu vrea nici sa doarma nici sa manance.
e agitata si mofturoasa nevoie mare.S- intins pe birou si mi-a varst o sticla de apa pe tastatura,monitoul cel nou si jos si pe ea.Si se uita la mine cu niste ochisori.....mi-a venit s-o pup dar i-am zis ca nu-i fumos..si a inteles a venit si m-a pupat apoi aluat bluza mea si a inceput sa stearga pe jos.Mda,buna treaba.Sa vad daca nu adoarme o mai scot afara,poate adoarme asa.
Cris asa e cu animalele mici in casa
Pana ii inveti la cutie sau afara e foarte greu si trebuie sa te resemnezi sa ai pipipeste tot,si par si kk de catel.Da si eu iubesc cainii si ei pe mine,dar nu in casa.

Va pup fetili.

Mergi la inceput